|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.6.2008 19:03:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nonstop lacna... heeeelp!!!
8.6.2008 19:40:57   
hmmm
helo. sicer nisem noseča, a poznam te zahrbtne napade lakoteuser posted image .
meni pomaga, če grem ven mal športat( tebi bo mogoče odgovarjal sprehod),
drugače pa jej več manjših obrokov na danuser posted image - namesto sladkarij sadje in kakšne oreščke, če jih imaš rada.
Ali pa se posladkaj s kakšnim jogurtom, vanj nareži sveže sadje,
mogoče pest orehov,...če pa si čokoholikuser posted image kot jaz, pomaga čokolada
s čimvečjo vsebnostjo kakavauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2008 20:22:32   
April
vem kako se počutiš...jaz imam zadne mesce velik apetit, pa sploh noseča nisem. pa že par emscev mislim, da bo menstra vsak hip tukaj, ker ponavad sem tko jedla kake dva tedna pred menstro. Pa nič kaj dost ne pomaga. Dokler se ne najem, se grozno počutim.
V nosečnosti sem tud pridelala več kot 20 kil. Sem ponoč vstajala in po liter mleka zeksala.
Jaz ti ne znam svetovat, ker men ni nič pomagal. Probaj se prepričat, čimveč zunaj bit, se s čim drugim zamotit....je potem vse velik lažje, če se ne zdrediš dosti.

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2008 15:50:56   
Jullija
Isti problem!
Prve tri mesece slabo, da nisem mogla jesti ne vem koliko (sicer tudi malo nisem), zdaj pa so slabosti minile (16.t) in se je pojavila ta lakota. In to kakšna LAKOTA! Stalno mislim samo na hrano. Ko pojem en obrok in se tako najem, da me vse tišči v želodcu že premišljujem, kaj bi še pojedla, kaj bo moj nasledni obrok,... Groza. Pa se tudi ne bi rada toliko zredila kot v prvi user posted image (20 kg), zato se poskušam bremzat, vedno grem lačna spat user posted image . Poskušam vsaj ne jesti sladkarij in čim več sadja in zelenjave, samo kaj, ko sem po tem spet takoj lačna.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2008 16:11:45   
anapikica
user posted image Tudi jaz imam probleme z lakoto. Sem v 14. tednu, do sedaj je še šlo, ampak po novem, hehe mi med obroki kar slabo dela od lakote. Če jem zajtrk ob 8 sem ob 12 lačna kot user posted image . Lakoto mi uspe ublažit tako da čim več pijem, jem pa neke kekse iz žita, al pa žitne čokoladice (vmes je malo čokoladeuser posted image . ). Pomaga tudi sadje, al pa če imaš rada zelenjavo. Pa jem veliko minešter, baje ne redijo tolkouser posted image . (pa še za prebavo so dobre) . Če imaš rada bel griz z mlekom, si lahko to narediš za večerjo al pa tudi po večerjiuser posted image , meni je fanj, ker me potem nič v želodčku ne tišči, pa še mleko je zraven ki je zdravo. .....
Upam da sem kako pomagala. user posted image

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2008 10:01:21   
watershine
no jst sm mela neprestalno željo po cigaretih (katerim sem se na vso moč upirala) in po čokoladi (zaradi katere sm izgledala kot 16. letnica-polna mazolov) in sm si v flaško nalila vodo in cel dan po bajti in okoli nje hodila z vodo... nalivala sm se z vodo, va wc-ju sem preživela polovico dneva... ampak je pomagal... usaj jst lahko z pitjem vode premagam marsikatero skušnjavo-probi še ti--- pa še telo se ti fajn spuca in zdravo je :)

(odgovor članu anapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2008 10:22:11   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

ej punce... v drugo noseca, sele 9t, ampak jz bi nonstop jedla!

help! kaj naj nardim, da ne bom skoz lacna! oz. ... kaj lohk jem v neomejenih kolicinah, pa da je dobr in da bom se shujsala? user posted image

Jaz sem npr. ves čas lačna, ne bruham, imam grozen apetit, pa vseeno hujšam. Sem v 13.tednu in vsakič, ko grem na pregled, sem malce lažja.

Jem pa veliko sadja, zelenjave in jogurtov. Mislim, da to lahko ješ v neomejenih količinah. Če ti samo sadje ni všeč, si ga lahko skombiniraš, si delaš različne sadne solate, jih preliješ z jogurtom in tudi če dodaš malo sladoleda ne bo škodeuser posted image Jaz take stvari jem, kadar sem lačna med glavnimi obroki. Sem pa kar najprejuser posted image Ampak pač pojem vsake 2 ure eno breskvo ali nekaj jagod, pa je za 2 ure spet miruser posted image Je pa sigurno bolj zdravo, kot če vsakič poješ kos kruha, kaj sladkega ali pa kaj mastnega. Tako da take stvati ti pomoje ne morjo škodit, niti se kaj veliko po tem ne rediš.

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2008 10:32:28   
Anonimen
Mah, jaz sem bla v nosečnosti tudi non stop lačna. Pa sem kar jedla, nisem stradala. user posted image  

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2008 10:33:42   
mojsoncek
Med obroki za lakoto papcaj sveze sadje (taksno, ki ima veliko tekocine) in zelenjavo. Pa kaksne orescke in suho sadje si privosci. Ali pa solate taksne in drugacne (seveda brez kaksne majoneze in ne vem kaksnih jogurtovih prelivov), ce je sadje premalo. Pa popij veliko vode in pozveci kaksen cigumi.

Saj vem, da vedno ne gre tako na izi, ampak vsakic, ko ti uspe namesto junka pojesti kaj taksnega bo samo dobro zate.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?