|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 14:19:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koncert RBD
21.5.2008 14:22:27   
Volga
Joj, kaj pa vem, težko vprašanje. Imam srečo, da imam sina in da bo za take zadeve zadolžen ata user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2008 14:31:50   
klavdijas
Moje mnenje:

Moja hči ( 13,5 let ) je imela prepoved gledanja RBD, ker je to propagiranje nerealnega življenja. Predvsem kako moraš biti suh, da ugajaš moškim; uniforme, ki jih v realnem življenju ni; anoreksije ....
Ko so se njene prijateljice začele obnašati kot RBD, je pa sama prišla do spoznanja, da je to brez vezeuser posted image .
Glede koncerta:  na RBD sigurno ne gre, če pa bi imla željo po obisku koncerta kakšnega pevca/pevke/skupine svetovnega formata bi jo pa peljala jaz.

Lep pozdrav,

Klavdija 

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 14:35:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klavdijas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2008 14:50:57   
Netopirčy81
Rebelde

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2008 16:09:28   
benika
uniforme, ki jih v realnem življenju ni;

O ja, pa so. Samo ne v Slo.

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2008 16:36:33   
alda
user posted image  naša najstnica je danes spustila nekaj solz, ker ni več kart za ob odruuser posted image

...prijatelj ki dela na Petrolu je rekel, da so jih prodali v pičlih 15min in to za nekaj čez 60€
..na voljo so še karte za parter in tribuno po 41€

...špara naj zase in za tatkota , pa če bo hotel naj jo pelje,...jaz 1000% ne grem...
..bi šla julija na Status Quo,...pa je sine še premajhen

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2008 16:37:59   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Rebelde

Zdaj pa vse vem. In kdo je to?

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2008 16:41:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2008 16:41:33   
Volga
Nate, punčke, da ne boste v temi:

http://www.rebelde.biz/

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2008 16:44:51   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Nate, punčke, da ne boste v temi:

http://www.rebelde.biz/

sedaj tud jaz vemuser posted image .
Španski jezik mi je ful všeč, ampak ko slišim to klopotanje v telenovelah, bi lahko pilota zabrisala v tv

< Sporočilo je popravil mika -- 21.5.2008 16:45:14 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2008 17:58:37   
helloKitty
Men so všeč ampak kot skupina, nadaljevanke ne gledam. Sem mogoče celo mislna it s sestro pa so vse dobre karte že razprodane.
Ne vem zakaj je to propagiranje nerealnega življenja, če primerjamo z ostalimi telenovelami je ta še med najbolj normalnimi. 

< Sporočilo je popravil helloKitty -- 21.5.2008 18:03:53 >

Đoli:)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.5.2008 20:15:36   
naja17
Kot najstnica sem bila velik fan ene najstniške skupine in vem kako je, če ostaneš doma... Jaz si te želje izplnjujem sedaj, ampak odločena sem, da če bo kdaj moj otrok imel kako tako željo, se bom z veseljem potrudila in ga peljala. Za nekatere je to lahko največja želja in če ostane neizpolnjena, ostane ena praznina...
11. let je res mala, da bi šla sama, v spremstvu nekoga starejšega pa- zakaj pa ne? Lahko se postavi kaka meja, da si zbere sama za karto (današnji otroci imajo baje dobre žepnine) in tko. Ne bi jo pa prikrajšala za ta koncert, če si resnično želi.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.5.2008 20:19:40   
Lianna
Moja sestra (16)gre na koncert. Bo pa zraven polnoletna oseba, brez tega ne bi smela it. Ker mladoletni nimajo kaj sami počet na koncertu.  Karto, 69€ si je seveda plačala sama. V ponedeljek smo rezervirali 4 karte za golden fan ring in jih danes šli iskat. So jih pa v parih minutah razprodali.

< Sporočilo je popravil Lianna -- 21.5.2008 20:21:05 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.5.2008 20:20:34   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

Men so všeč ampak kot skupina, nadaljevanke ne gledam. Sem mogoče celo mislna it s sestro pa so vse dobre karte že razprodane.
Ne vem zakaj je to propagiranje nerealnega življenja, če primerjamo z ostalimi telenovelami je ta še med najbolj normalnimi. 

Kolikor vem so za parter in tribuno še karte. Samo za golden fan ring jih ni več. Sem skoraj 100% da se bo iz tribune še najbolje videlo. Ker spodaj bo velika gužva.

< Sporočilo je popravil Lianna -- 21.5.2008 20:22:55 >

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.5.2008 20:29:48   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Kot najstnica sem bila velik fan ene najstniške skupine in vem kako je, če ostaneš doma... Jaz si te želje izplnjujem sedaj, ampak odločena sem, da če bo kdaj moj otrok imel kako tako željo, se bom z veseljem potrudila in ga peljala. Za nekatere je to lahko največja želja in če ostane neizpolnjena, ostane ena praznina...
11. let je res mala, da bi šla sama, v spremstvu nekoga starejšega pa- zakaj pa ne? Lahko se postavi kaka meja, da si zbere sama za karto (današnji otroci imajo baje dobre žepnine) in tko. Ne bi jo pa prikrajšala za ta koncert, če si resnično želi.

evo, pri meni je bilo isto user posted image  ampak jaz tako ne bi šla gledat tega rbd koncerta, pa da moram za to še toliko plačat, da sem samo in izključno spremljevalec user posted image  ne vem, kako bomo to rešili

yeah, thats me ;)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.5.2008 20:41:00   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

evo, pri meni je bilo isto user posted image  ampak jaz tako ne bi šla gledat tega rbd koncerta, pa da moram za to še toliko plačat, da sem samo in izključno spremljevalec user posted image  ne vem, kako bomo to rešili

Jaz bi takoj plačala nekomu karto v tistih letih, ker želja je bla večja kot vse ostalo... Torej, če si dete resnično želi na koncert, bo zbral zase in spremljevalca... Ali pa oddelal s kakimi hišnimi opravili ali pa kaj takega... Pač karte so toliko, ampak teh 45 €, boste vrgli stran tud za kaj drugega (kaj, če vas juti kje kak policaj ustaviuser posted image ?)

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 8:57:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.5.2008 10:45:39   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: zoal

Imam dve karti za tribuno, s hčerko bo šla njena 18-letna sestrična. Karto bo dobila za konec šolskega leta, itak je pa to njena ena in edina želja.

Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
22.5.2008 11:01:09   
Anonimen
-O ja, pa so. Samo ne v Slo.- kar se tiče uniform bi bila jaz takoj za to da jih imajo, vsaj v osnovni šoli, ker pri mojih dveh fantih je neznosno z oblačili in madeži......kaj pa vi mislite glede tega???? za RBD  pa lahko rečem, da si moj starejši sonček tudi želi videti ta koncert pa je star 9 let, ima njihove slike po sobi......pa ga ne bomo peljali, ker je še prekmalu za koncerte......

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.5.2008 11:04:24   
Anonimen
pozabila sem omenit, da bi se strinjala za uniforme predvsem zato, ker je glede načina oblačenja zelo velika tekmovalnost na šolah, predvsem pri puncah

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.5.2008 11:34:14   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: tekila

pozabila sem omenit, da bi se strinjala za uniforme predvsem zato, ker je glede načina oblačenja zelo velika tekmovalnost na šolah, predvsem pri puncah

kar se pa tega tiče, bi se pa kar strinjala s tabo, ker današnji otroci, predvsem punce, niti nimajo več meje okusa in nekatere hodijo okrog kot neke pocestnice...
jaz sem bla srečna v kavbojkah+fruit of the loom pulovejru+all star-kah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.5.2008 13:41:53   
Anonimen
ja jaz enako....nikoli se nisem zmišljevala kaj bi oblekla, kar sem dobila in imela sem oblekla, zdaj pa zaradi oblačenja prihaja do hudih razlik med otroci, marsikje že v vrtcih in vem da si cele kupe oblačil ne more privoščiti vsaj polovica staršev, da bi njihov otrok ugajal vsem sošolcem, na žalost tako je.najraje pa bi imela vsaka punca en cel kup kiklic, legic, balerinkic, da ne omanjam modnih dodatkov.......

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
22.5.2008 21:45:54   
ninataja
Mame, kako sploh lahko pustite otroke, da vsak dan od 19-20 ždijo pred televizijo in gledajo to limonado? user posted image
No, pa glejte kdo gre za spremstvo vaših otrok, da ne bomo priča dogodku Lipa2 ...

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.5.2008 5:02:48   
Anonimen
69€ za eno karto za koncert?! Škoda denarja. Jaz in moj Dragi greva junija na koncert Crvenih jabolk in sva za dve karti plačala 50€ (Križanke).

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?