|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 6:48:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: če in ko ti odteče voda
29.10.2007 6:54:24   
Marogica
Težko na "pamet" rečem. Če ti voda odteče, je ponavadi brezbarvna in brez vonja. SPremljaj...in boš videla, če se to ponavlja, drugače pa tako ali tako lahko danes na pregledu vprašaš.

Pa dosti sreče in hiter poroduser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2007 6:55:16   
Marogica
Če ti odteka, ti seveda lahko tudi med lulanjem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2007 7:03:20   
scubadiver
Kako to zgleda nimam pojma ker pričakujem prvega otročička, bi pa znalo it zares tako da ti kr zaželim hiter in neboleč porod. Drži se user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2007 7:16:54   
babylove
Meni je tudi na školjki odtekla voda. Saj če si prej ali potem lulala, je normalno, da je v školjki barva urina. Ko ti voda odteka, pa se vlije samo od sebe, brez da bi pritiskala oz. ne čutiš nadzora kot pri lulanju.

Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2007 7:44:26   
blazka
Meni je obakrat odtekla voda takrat, ko sem šla na WC. Bilo je ravno tako kot ti opisuješ, plop, pa se je veliko vliješ. Ampak midva sva takoj šla v porodnišnico, ker so v šoli za starše vedno rekli, da če odteče voda je treba takoj v porodnišnico. To je začetek poroda. Jaz bi na tvojem mestu šla direkt v porodnišnico, pa še rok imaš danes!

LP pa da bi bil dojenček čimprej zunaj!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2007 7:49:29   
*pepelka*
Tudi pri meni je bilo tako. Mene je takoj peljal v porodnišnico. Tam so me že ob sprejemu dali na voziček in nisem smela vstajati. Šlo je za res. Če meniš, da ti je odtekla voda le pojdi v porodnišnico, da ne bi bilo  z otročkom kaj narobe.
Pa SREČNO.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2007 9:04:04   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

kaj se je meni zgodilo:
grem na wc, se slečem in v tistim trenutku mi par kapljic spolzi po nogi ter po hlačkah, nakar se jaz vsedem na školjko in plof, veliko tekočine gre iz mene (ker sem imela občutek da je drugač kot lulanje sem zdaj v rahlih skrbeh, ali je bla ali ne), seveda se nisem niti za trenutek spomnala da bi poskusla azdržat user posted image ...

Kako pa je odtekanje vode povezano s tem? Oziroma, lahko na podlagi zadržanja ugotoviš, če je urin ali voda? Me še vse to čaka, pa se že zdaj sprašujem, kako bom vedela, če mi bo odtekla voda na stranišču?

Živepo, tebi pa želim čimprejšnji in čimlažji porod user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2007 10:48:24   
Anonimen
če lahko zadržiš je urin, če pa ne moreš zadržat je pa plodovnica. 

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2007 10:52:27   
Alfabeta
Pojdi na pregled. Bolje eden preveč kot eden premalo. Voda ti seveda lahko odteče. Izgleda pa res kot "PLOF", se kar ulije in je ne moreš zadržati.
Meni je pri prvem najprej odteklo samo malo plodovnice nekaj ur pred pravim odtekom. Med porodom pa so mi predrli še en mehurček. Sem imela namreč dva majhna mehurčka poleg "tavelikega"

Aja, pri plodovnici je tekočine precej več kot urina. Ampak jaz ne bi čakala, bi vseeno šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2007 10:54:56   
inja2
Tudi meni je voda odtekla na stranišču in zgledalo je enako kot ti opisuješ. Moj me je tekoj peljal v porodnišnico in čez nekaj uric smo že imeli našega sončka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2007 10:55:45   
Pobalami
To ko ti odteče voda preprosto veš, ker ko se obrišeš je ogromno sluzi zraven. Voda pa ti potem odteka cel čas in ne naredi samo plop in konec. Uglavnem kar teče ti: meni je še celo uro teklo ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2007 11:10:00   
MAŠKA
Meni je nekaj kapljic odteklo takoj zjutraj, ko sem vstala, šla na WC, se je pocedilo nekaj še nekontrolirano in že sem vedela, da bo treba spokat in da je konc hecov. Voda mi je postopoma odtekala še v porodnišnici. To je bilo tudi na moj PDP in še isti dan, 13 ur po tem, sem rodila. Mislim, da boš tudi ti danes, sicer predvidevam, da si že zdajle v porodnišnici.

Pa srečno in čim lažji porod!

Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2007 11:11:30   
severnica77
tudi meni je odtekla voda nekako tako. Čudno sem se počutila (to vidim šele zdaj user posted image ). Grem na wc, ko se je kar nekaj odteklo. Je pa mi voda odtekala s presledki. Šla sva kar v porodnišnico in vse se je začelo ....

Bolje, da greš na pregled. Škoditi ne more, lahko le koristi. Pa vso srečo.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?