Anonimen
|
Bagy, pa seveda sporoči, kako bo, ko bo. Me prav zanima. Upam seveda na najboljše, ampak ne morem, da ne bi bila malo skeptična. Pri nas je bilo samo uvajanje namreč povsem mimo. Morali smo se mu skriti, potem pa je jokal, da ga je bilo hudo poslušati, in to kar nekaj časa, brez da bi se kdo zmenil zanj. Nato nam je vzgojiteljica rekla, zdaj se pa pokažite. Tako smo delali en teden, da je bil otrok že čisto hin. Samo še čuval nas je, da mu ne bo kdo kam pobegnil. Potem je zbolel, potem pa jovo na novo, dokler ni spet zbolel in sem nakurila vzgojiteljico in smo ga vzeli iz vrtca. Tega ti ne pišem, ker bi te hotela prestrašiti, ampak zato, da boš vedela, da, če ti bodo slučajno to svetovali, tega nikar ne počni. Pozneje sem nekje prebrala, da je smisel podobne metode (ne pa take) v tem, da se mu, seveda po tem, ko si nekaj časa z njim in se igraš, skriješ, potem pa se mu takoj, ko se začne jokati, pokažeš. To delaš kar dolgo časa, ampak pokazati se mu moraš res takoj!!!, ko začne jokati, tako da dobi občutek, da čeprav te ne vidi, si vendarle z njim. Potem pa smo ga letos pri dveh letih ponovno dali v vrtec in ker je že toliko zrel, da razume, da gre mamica v službo in bo on v vrtcu samo počakal in se igral, potem bom pa prišla ponj, ni bilo nobenega problema. Upam, da vam bo uspelo.
|