|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.7.2006 10:37:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ljubša stran
21.7.2006 10:40:45   
Maxica
Ja, mislim, da ima kar veliko mamic ta "problem". Tudi midva sva ga imela, se mi zdi, da je že od vsega začetka lepše in raje pil na desni strani. Tako da potem, ko je bilo najino dojenje samo še crkljanje, od kakšnih 8 mesecev dalje (se pravi več kot eno leto!) sva se dojila samo na desni dojki. Brž je bila kar vidna razlika, ampak potem pa ne več. Sta se sčasoma kar lepo izenačili, na videz, seveda.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 12:15:46   
Jenny*
Tudi pri meni leva proizvaja več mleka, zato ga vedno najprej pristavim na desno in se trudim, da bi se na desni dojil vsaj toliko časa kot na levi. Ene pravijo, da ponoči dojenčki niso tako natančni od kod sesajo. Mogoče bi ji na desni še malo bolj pomagala, tako da se bolj nad njo skloniš in ji malo stiskaš dojko, da bo boljš teklo. To jaz delam vedno proti koncu dojenja in kar pri obeh ponavad, ker imam mal premal mleka, al pa mali slabo vleče, kaj pa vem..

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 12:22:06   
tina104
Moj se je vedno več dojil na desni, se mi zdi, da zato, ker sem ga v desni roki bolj znala držat. Zdaj je pač desna dojka večja od leve. Ko prenehaš dojit, se baje nekako izenačita, vsaj tako sem brala, ko so druge mamice o tem pisale.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 12:43:29   
Nej
Anej se je tudi skoz rajši dojil na desni dojki in posledično je ta večjauser posted image . Sedaj, ko se pa dosti več crklja na dojki pa je bolj zanimiva leva. Se začne kar zvijat in obračat vstran na desni dojki, ko pa ga prestavim na levo pa lepo mirno zaspiuser posted image .

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 13:15:36   
Jenny*
Pri meni izgledata dojki zaenkrat še isti. Malecki je star dobra 2 meseca. Sem ga šla pa za foro vagat pred in po dojenju na vsaki posebej in je na desni dobil samo 10 ml user posted image , na levi pa 80 ml. Ampak bom še kar vztrajala tudi z desno.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?