|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.2.2006 10:11:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A pri zobozdravniku zahtevate injekcijo?
24.2.2006 10:14:02   
mia-2
Hvala bogu nisem tako občutljiva na bolečino.Jest nikoli nič ne dobim.Komot zdržim.Sam pri tistem vrtanju mi gre pa sam zvok na živce da kr kurjo kožo dobim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 10:17:06   
Dejča
Še nikoli je nisem. Očitno nisem tako občutljiva.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
24.2.2006 10:21:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 10:47:53   
Anonimen
Ne zahtevam. Zdaj že ve, da brez nje ne odprem ust.
Se jih namreč tooooooooooooooooolk bojim, zobarjev mislim, ne inekcij.

Ponavadi zobarja izberem po očeh, če ma lepe pol ni blema. Predzadnji je mel tko leeeeepe plave uke, da sploh nisi čutu bolečine če te je pogledal. Če te je pa lepo pogledal si pa videl vse zvezde, pa ne od bolečin. Sam kej k je mel asistentko za ženo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 10:52:49   
Dejča
Hahaha, Pikec, upam, da nisi tako kot Šifrer v pesmi ostala brez zob user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 10:55:12   
Maxica
Jaz k sreči nimam kakšnih problemov z zobmi, tako da nikoli ne zahtevam injekcije. Potrpim pač tistih par minut vrtanja, pa sem dobra za eno leto.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 11:59:34   
lory05
Jaz te popolnoma razumem, tudi jaz zahtevam injekcijo, ker me vsi zobje bolijo, takoj ko pridem na stol.

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2006 12:03:32   
TARA in MAJ
brez inekcije nikakor negre se ga bojim kotuser posted image

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2006 12:15:47   
Anonimen
A o zobarjih bi?
Ja, moja priljubljena tema zadnje dni, grrrrrrr user posted image .

Do sedaj sem jo prosila, sem pa par dni nazaj ugotovila, da jo lahko zahtevam.

(odgovor članu TARA in MAJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2006 12:16:22   
Maček Muri
Moja zobozdravnica drži injekcijo v roki, čim me zagledauser posted image
Saj vem, da je brez veze, boli res 2 sekundi, ampak mene boli čakanje na ta trenutek - tisti grozni bzzzzz  aaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2006 12:31:39   
Anonimen
Hm... zakaj je tolk govora o zobarjih zadnje čase?user posted image user posted image user posted image

Meni je ni treba zahtevat... ker ko pridem v ordinacijo sem že čist zelena od strahu, da mi kar sam reče: "Nč bat, sej bomo dali injekcijo!"

Sem pa predzadnjič pri zobarju kljub 3 injekcijam zahtevala še četrto (sam sem bila na stolu tud skor 2 uri)

Mislim..ni problema zdržat pet minut vrtanja brez injekcije. problem je če moraš sedet 2 uri, pa si že cel adijo od vsega, pa ti preneha potrpljenje.

(odgovor članu Maček Muri)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2006 12:38:04   
Anonimen
Nikoli, ni te potrebe. Imam odlične zobe, nobene plombe, k zobarju grem enkrat na leto zato, da me v pol minute pregleda in me ponovno naroči na kontrolo čez eno leto. Že kot majhna sem imela fajn zobarco, od mami kolegico, me je vedno spravila v smeh s svojimi pripombami.

Moj dragi vedno hoče inekcijo, ker ima z zobarji oz. bolečino slabe izkušnje in drugače k njim sploh ne bi šel. Tako pa potrpi tistih nekaj minut, lahko mu delajo kar hočejo, če dobi inekcijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2006 12:39:07   
dory
Jst mam tolk dobro zobozravnico, ki mi jo sama ponudi...in vedno vzamem :)..zakaj bi bolel,ce ni treba :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2006 12:49:24   
Pupica
JA!In to namesto pozdrava.Zgleda nekako takole.On reče dober dan, jaz odgovorim Injekcijo prosim.Potem pa on reče, ja kaj bova pa sploh delala danes?
Pa rečem, sej men je vseen, sam da injekcijo dobim, potem pa če kuj pulivauser posted image user posted image user posted image
Seveda potem najprej pogleda in reče, kontrola čez 6 mesecev(to se mi je zdej že ene parkrat naredilo)ampak jaz sem človek ki gre na ziher. Bolje je prej rečt. Edin enkrat me je zaj*...je rekel, nič ne bom delal, potem mi je pa zobni kamen spucal. Seveda na hitrco, ker sem že našla luknjo kako bom s stola ušlauser posted image Na konc je pa še vprašal a je kej bolel, no? aNe da ni?
Sem rekla,seveda je! samo ste me tako presenetili, da ni bilo časa za to da bi čutilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2006 12:55:40   
Tricia
Jaz pa mam tolk zlato zobarko in je tako nežna, da je do sedaj nisem še zahtevala. user posted image
Dokler nisem šla k nji, sem se zobarjev bala kot hudič križa in sem se že par dni prej psihično pripravljala na mučenje, zdaj pa ne več. Ko tam sedim na stolu se ona in asistentka pogovarjata vsakdanje reči in tud mene vključita v debato. Ko želim kaj povedat se ustavi da povem in potem dela naprej. Tolk se zatopimo v debato, da pozabim kje sem... user posted image  Brez heca!

Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2006 13:11:21   
Yasminka
Ja! Me zelo boli, pa še strah naredi svoje.... Porod se mi sploh ni zdel nekaj hudega, če pa pomislim da bo treba k zobarju se mi kar user posted image

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.2.2006 13:14:35   
CatJa
Zahtevala je nisem nikoli, dobila pa edino ko mi je izdrla zgornja modrostna zoba, pa še tist bi verjetno šlo brez.
Bi pa res pasalo imet kakšne slušalke s fajn muziko, ki bi preglasile tisto vrtanje.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 18
24.2.2006 13:36:18   
rija
moj zobozdravnik je tudi moj prijatelj in ve,da je lahko zanj smrtno nevarno, če mi ne da injekcije....user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.2.2006 16:17:44   
Lunca1
Obvezno zahtevam. sem se prej bala zobarja kot user posted image križa. odkar imam pa tega, pa mi ni več tak problem it. 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.2.2006 17:15:23   
kapica
Prej je nisem nikoli rabla, sem mislila raje zdrzim kakor da dobim inekcijo. Ko sem pa enkrat videla da ta rec sploh ne boli, od takrat naprej pa jo hocem vedno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.2.2006 18:23:15   
Mariposa
Ja vedno. Brez bi me po moje pobraluser posted image Drugače je tako, da imam precej visok prag bolečine, pri vrtanju pa popolnoma odpovemuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.2.2006 21:59:48   
Nasy
jaz pa ne vem, česa se bolj bojim, al zobarja al injekcijeuser posted image

vsekakor pa vsakič pri zobarju injekcija, vsekakor tist špik manj boli, kot če bi mi delal brezuser posted image ma mi nebi nič naredil, ker jaz samo lezem gor po stolu..pridem kr hitro do vrhauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.2.2006 23:58:53   
Anonimen
JAAAAAAAAAAA!

Zdej pa ze kr ene 4, 5 let mi dela vse z injekcijo. Drugac lahko samo sanja user posted image  Pa se to en obisk - en zob user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
25.2.2006 9:15:06   
tanaja*
Obvezno! Brez tega ne odprem ust!
user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?