|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.12.2005 21:34:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a še ktero bolijo kolena?
19.12.2005 21:53:36   
Primoza
Poskusite z nodolom, ki ga namažete po sklepih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 22:03:45   
pety78
Tery, jaz imam isti problem. Ej, a niso vprašanja rdeče obarvana?user posted image user posted image user posted image user posted image  Hecam se!
No, zdaj pa zares.
Ful me bolijo, to pa zaradi tega, ker sem dostikrat vstajala iz sedečega položaja kar zuser posted image v naročju, naprimer če sem ga dojila. Sedaj me pa tako bolijo, da včasih res komaj počenem. Bolečine so pa samo pri določenih gibih, ni pa tako, da bi me non stop bolelo.
Je pa res neprijetno in upam, da bo minilo.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 22:20:21   
eva1
Mene so noro bolela kolena od približno 2-6 meseca, potem pa je hvala bogu nehalo! Sem pa nekje brala, da lahko kolena oz. noge bolijo zaradi tega, ker naj bi se neki hormoni uravnavaluser posted image user posted image user posted image ! jaz dvomim da so me bolele zaradi malega, ker ga nikoli nisem prov veliko nosila,pa še k sem bila v službi, sem veliko več prehodila, pa dvigovala k zmešana, pa me nikoli niso koleni boleli, tako dauser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 22:34:35   
soncek&luna
no, sem ze mislila, da samo mene bolijo kolena.... bolijo, ko se hocem vsesti ali vstati... vcasih se kar sesedem user posted image ....

Mami, pika moja!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2005 23:10:45   
Anonimen
Jaz sem se ena dva meseca po porodu še iz straniščne školjke komaj vstala (s pomočjo rok!!), tako so me bolela kolena. Potem pa je kar minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2005 8:40:27   
mateja5
ja, kaj naj rečem. Mene bolijo kolena od prvega poroda (2001), ko se je mali veliko jokal in sem ga ogromno prenosila - že v porodnišnici po cele noči.user posted image
Sedaj ko sem drugič rodila (2004) pa me še vedno bolijouser posted image in lahko ti povem, da je čedalje slabše - v njih ni nobene moči več.

Upajmo, da bo to kdaj minilo tako hitro kot je tudi prišlo!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2005 11:30:41   
sezam
Tud mene so bolela, pa je minilo (tko nekako kot je napisala eva1). Včasih je blo prav user posted image . Sam zdej mi pa v enem poka, ko hodim po stonicah - navzgor.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu mateja5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2005 12:18:59   
tincci
Mene so začela ful boleti zadnji mesec nosečnosti, vsakič, ko sem počepnila, mi je počilo notr in fuuul zabolelo. Prvi mesec po porodu so mi na sprehodu kar klecale noge na momente. Zdaj je pa kul, je kar izginilo (upam)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2005 13:53:07   
Anonimen
Sem tud jaz mislila, da sem edina user posted image
Včasih se počutim kot ena fejst stara sitna soseda user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2005 14:32:58   
simonav
Ja, tud mene bolijo že kak mesec, sem pa dva meseca po porodu. Zanimivo, sem tud jaz mislila, da sem edina, pa da mi mogoče manjka kalcija in vitaminov, ker si skoraj nič od zelenjave in sadja ne upam jesti zaradi krčev...? Kaj pa vem. A mogoče katera jemlje kake vitamine, ko doji - sploh če ste tko koz jaz, da bolj enolično jeste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
20.12.2005 15:39:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonav)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2005 19:19:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: simonav

A mogoče katera jemlje kake vitamine, ko doji - sploh če ste tko koz jaz, da bolj enolično jeste?

Ne, in jih nikoli nisem. Te šumeče tablete znajo fejst napenjat naše user posted image
Sem pa edino dobila železov sirup (Legofer user posted image  ).

(odgovor članu simonav)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Asociacije pri imenih
buči

Ali pri izbiri imena pomislite na ljudi, ki jih poznate s takim imanom?

Da, če mi je oseba ljuba/simpatična, mi je ima še toliko bolj. (25%)

Da, če ima tako ime znana oseba, je to še toliko bolje za otroka. (1%)

Da, če poznam koga, ki mi je nesimpatičen/zoprn, ne bi otroku dal-a nikoli takega imena. (49%)

Ne, vseeno mi je, važno je, da je ime všeč meni. (19%)

Ne, tudi če dam otroku ime, ki ni najbolj "človeško", važno je, da je meni všeč. (3%)

Ime je pač ime. (4%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!