|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.12.2005 10:18:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bris
15.12.2005 10:33:59   
KODA
Jaz sem imela v taprvi nosečnosti bris pap2.So me klicali nazaj. Zaradi vnetja bris ni bil jasen.Dobila sem Canesten,po koncu kure s canestenom,so mi vzeli bris še enkrat,pa je bilo nato vredu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2005 10:58:49   
darjatimci
Tudi jaz imam podobne izkušnje kot Koda,pri brisih so kar natančni in meni se to zdi v redu.Ti pa kar brez panike počakaj na ponovni pregled boš že vse izvedela kar je treba.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2005 11:23:27   
AishaM
Mene so tudi klicali, ker bris ni bil dovolj jasen. Vendar je G odločila, da mi ga bo ponovno vzela po preteku nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2005 16:56:53   
ribica.
Tudi meni je v 9. tednu, na prvem pregledu, vzela bris in na naslednjem pregledu mi je povedala, da ni ok. Vprašala sem jo, če ima to kak vpliv na nosečnost, pa mi je rekla da ne. Mi bo pa na prvem pregledu po porodu spet vzela bris. Po tistem sem fasala še vnetje in sem dobila canesten. Kaka povezava je med vnetjem in brisom, pa ne vem. Menda je lahko eno odvisno od drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2005 21:39:23   
cebelicamaja
Meni je G na drugem pregledu še enkrat vzela bris. Rekla je, da je bilo v prvem premalo celic in da niso mogli narest uspešne preiskave. Menda se to pogosto zgodi.

Potem je bilo vse BP in tudi jaz nimam nikakršnih problemov.

LP, maja

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.12.2005 10:41:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cebelicamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......