|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.11.2005 8:02:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj še lahko naredim 2?
20.11.2005 8:54:40   
Jessy
Ja, jaz bi šla k zdravniku!
Ko je moja imela rdeče pod pazduhami ali na vratu, sem jo lepo na tanko namazala z bepantenom (3 dni), pa se je lepo in hitro zacelilo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.11.2005 9:14:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2005 9:14:56   
mimica
Jaz mu take stvari vedno namažem z lamprehtovo kremo po starem receptu MB lekarn, ki je zakon ! Res nam je do sedaj še vedno pomagala. Ne vem od kod si, saj kremico na žalost dobiš le v MB.

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2005 10:37:53   
NINA977

meni je patronažna rekla, da kamilice sušijo kožo. tako, da mogoče niso najprimernejše. za suho kožo je fajn mast (mastne kreme).
lp

(odgovor članu mimica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2005 10:47:20   
Marogica
Če že izbiraš med bepanthenom in bepanthenom plus, potem izberi raje tega "plus", ker je bolj učinkovit. Uporablja se za vse vrste poškodb, kjer lahko pride do infekcij. No vsaj nam je bolj pomagal, pri takšnih stvareh.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mimica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2005 10:53:23   
Tiamo
lahko, da jo preveče oblačiš, poglej v moj album, če ima take pikice kot jih je imela Demi. Jaz sem jo namazala kar s hladilnim mazilom in je čez noč izginilo. LP tia74

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.11.2005 11:48:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2005 12:00:40   
Tiamo
Poglej še v album od Blacky, problematična koža. Če ima take, boš verjetno moral k zdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2005 12:12:59   
Sugy
Sem ravno hotela postaviti isto vprašanje!! Dobro, da sem prej odprla tole temo.

Naš ima namreč tudi že 2 dni čisto rdečo kožo pod vratom in pazduhami. Vsak dan je slabše, probala sem že 3 različne kreme, pa nič. Danes sem ga namazala z Bepathenom. Bomo videli.

Se mi pa zdi, da je to od teh gubic, ki jih ima toliko pod vratom, in se koža skoz drgne user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
20.11.2005 12:38:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2005 13:02:45   
Anonimen
Glede na slike, ki jih imam v albumu, smo pri dermatologu dobili diagnozo "atopični dermatitis". Gre za kožno alergijo, ki nastane zaradi hrane, oblek, česarkoli iz okolja.

Če imate kaj takega, moraš k pediatru, da ti da prave kreme, Bepanthen in ostale ne pomagajo v takem primeru. Mi smo dobili takoj napotnico za dermatologa v MB bolnici in potem smo tam dobili kapljice Fenistil 15 kapljic/dan, mazilo Elidel za vsakdanjo uporabo, ko se pojavijo pikice, mazilo Advantan, ki je zelo agresivno in se lahko uporablja samo teden dni na zelo pikastih delih kože, oljno kopel Linola Fett, ki se doda vodi za kopanje 5 kapljic, za vsakodnevno nego telesa pa so nam v lekarni zmešali kremo iz Eucerina in ostalih sestavin. Stroga prepoved kakršnihkoli kozmetičnih zadev za kožo. Nejc se od rojstva do danes (10 mes.) ni kopal še v nobeni kopeli, samo v navadni vodi z občasno oljno kopeljo. Glavico mu umivam z nevtralnim trdim milom. Telo mu namažem z negovalno kremo, ki so mi jo zmešali v lekarni. To je vse, nobenih pudrov, kremic, nič.

Paziti je potrebno pri uvajanju goste hrane:
- nobenega kosmatega sadja (breskve, marelice)
- nič južnega sadja (ananas, mango, kivi,... banane lahko)
- nič rib
- nič beljaka
- nobenih umetnih stvari (sadni jogurti, fruchtzwerge, kupljena špinača,..)

Mi se tega kar držimo, je pa res, da včasih pri kaki novi stvari ugotovimo, da je na njo alergičen. Se pa potem tistega izogibamo.

Pri dermatologu smo dobili cel kup navodil, kako ravnati. Paziti moramo tudi, da nima oblečene sintetike in volne, da koža diha, ne sme biti pretoplo oblečen.
Tudi cigaretni dim je zelo velik povzročitelj poslabšanja.

Je pa tako, da se ta bolezen z vsemi temi kremami samo omili, izzveni pa ponavadi sama od sebe do najstniških let, seveda pa se lahko zgodi, da se razvije v pravo in jo ima potem celo življenje. A to je redko.

Jaz moram reči, da smo jo z vsemi temi kremami zelo obvladali in ima po telesu čisto lepo kožo. Ko se pojavi alergija na določeno hrano, pa dobi na vsaki lički en tak divji rdeč flekec, ki traja po teden dni, to pa je tudi vse. Hvala bogu.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2005 13:05:48   
Anonimen
Zdaj bi ti jaz svetovala, da jo lepo umiješ samo z vodo, temeljito obrišeš in namažeš z Bepanthenom, ker druga nimaš. V ponedeljek pa kar k pediatru, da takoj rešite zadevo. Najhuje je, če se razvije tako daleč, da začne srbeti, potem pa ne spite cele noči.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
20.11.2005 13:39:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2005 14:42:49   
Anonimen
Advantan kremo ji lahko kar namažeš na čisto kožo zelo na tanko, da bo vsaj v miru zdržala do jutri. Nič ne bo narobe. S kapljicami pa počakaj na diagnozo.

Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2005 22:35:14   
Anonimen
A pa je kakšen izpuščajček voden? Ker meni kar malo kot norice izgleda, samo pri teh so izpuščaji vodeni. Sicer ni nujno, da vsi. Ampak pri treh mesecih pa je res še zgopdaj za norice. A ste bili v stiku s kakšnim otrokom, ki bi jih lahko imel?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.11.2005 8:47:29   
Jessy
Bubabaya, sorry, ampak sem šele danes videla, da si me nekaj spraševala.
Jaz sem jo namazala kar z Bepanten mazilom, ker je mastno in se mi je zdelo za suho kožo najprimerneje. Po moje je tudi plus čisto vredu!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
21.11.2005 9:03:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.11.2005 9:11:53   
špelin@
Manjkrat jo kopaj. Milo uporabljaj max. 1x tedensko. V vodo za kopanje kani nekaj kapljic olja. Maži s hladilnim mazilom ali Bepanthenom. Pri nas so ti ukrepi pomagali in ima zdaj čudovito kožico user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
21.11.2005 10:54:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
21.11.2005 11:03:53   
viv_
Moji so se naredili taki izpuščaji, ko se je začelo kurit. No in potem, po nasvetu prijateljic, sem jo začela vsak večer mazat z niveinim mlekom za občutljivo kožo za otroke in v dveh dneh je bilo dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 21
21.11.2005 11:04:06   
LONA13
bubabaya poskusi z ribjo mastjo - nam je pomagala

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
21.11.2005 11:39:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.11.2005 11:39:43   
Sugy
jest ga včeri po kopanju nisem namazala z ničemer, in danes je bolš! Bomo še videli kako bo naprej...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
21.11.2005 20:53:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?