|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.10.2005 17:00:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spoznala sem drugega
24.10.2005 17:29:48   
soncece24
Glede na to, da si s tvojim skupaj komaj nekaj mesecev, pa že gledaš za drugimi, verjetno on ni ljubezen tvojega življenja. Najboljši nasvet ki ti ga lahko dam je, da poslušaj svoje srce, kaj pa ti to govori pa veš samo ti.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2005 17:33:19   
jazz
Se boš morala v roke vzet in preštudirat kaj čutiš do svojega sedanjega partnerja,če ga imaš rada in je on pravi, se vprašaj če se splača iti v novo vezo z drugim samo zaradi tega, ker ti je simpatičen. V vsaki resni vezi kdaj kaj zaškripa...tudi jaz sem imela pomisleke kdaj, ampak sem ugotovila da sem srečna in da ne zamenjam! Premisli...če pa si se res totalno naveličala,poskusi tega novega malo bolje spoznati, da se ne boš prehitro zaletela in potem ostala brez obeh! Pa vso srečo!!!!

Lep pozdrav! K

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2005 17:56:45   
Anonimen
Pojdi na sprehod ali v kino ali kamorkoli že, kjer boš lahko dala svojim mislim prosto pot. In potem dobro premisli, ne o simpatičnem B., temveč o svoji zvezi s fantom, kakšna je, kakšna si želiš, da bi bila, ali te zadovoljuje, osrečuje, ali je vse tisto, kar si želiš, kaj bi lahko sama izboljšala in kaj veš, da ne bo nikoli boljše. Razmisli, kakšna so tvoja čustva do partnerja in kakšna so njegova do tebe, ali je prisotno spoštovanje, ljubezen ali zaupanje. Razčisti torej sama pri sebi glede tvoje sedanje veze. Začasno pozabi na B.-ja in najprej razmisli o sebi in svojem partnerju.
Če boš ugotovila, da je tvoja zveza OK, da se jo splača razvijati in nadgrajevati, potem prekini stike z B.-jem in se posveti svojemu partnerju. Če tvoj odnos s partnerjem ni več tisto, kar je bil, potem veš, kje je rešitev.

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2005 17:58:20   
Anonimen
Ti si pa res malo hecna.

A zakaj?

Pač.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2005 18:34:09   
Anonimen
Glede na to, da si iz Maribora... Glede na to, da si napisala začetnico njegovega imena B... Glede na to, da se je moj bivši, čigar ime se začne na B, pred kratkim priselil v Maribor... In glede na to, da ima rad mlade punce...

Upam, da nisi spoznala njega!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2005 18:37:46   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: al bina
Ti si pa res malo hecna.
A zakaj?
Pač.

Ja, kaj al bina...če problema ni ga je treba narest, ne??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2005 18:56:24   
india
BA, brez dlake na jeziku ti dajem odgovor: kolikor te sedaj "poznam", si izredno neodločna glede ljubezni, iščeš romantiko in ljubezen svojega življenja, v resnici pa sama ne veš, kaj hočeš. Najprej boš morala odrast,šele potem boš morda to vedela, do takrat pa se zabavaj, a glej, da ne prizadeneš sebe in drugih preveč.
Glede te situacije: prepričana sem, da če bi bila ljubezen dovolj trdna, te ne bi mogel noben drugi tako premamit in tudi to,da te en dan ni poklical, ne bi smelo povzročiti slabe volje!
si prepričana, da je ta B. tisto,kar iščeš? Ali je to samo kakšna muhica?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2005 18:57:37   
aisha_
Hay! Si prepricana, da je vredno metat vezo na kocko, zaradi tega ker ti je nekdo samo simpaticen? Vem da na zacetku druga ne more bit kot simpatija, ampak se to vse skupaj splaca? Kak dolgo si s tvojim skupaj? Razmisli svojega poznas ves kaksen napake ima in vse ostalo. Na zacetku vsake veze je simpaticnost in zaljubljenost do uh, ko niti pol metra pred sabo ne vidis, cez cas se razvije LJUBEZEN, ki je pomembna da veza ostane intaktna. Ne poznam ne tebe ne tvojega, ampak da ti na koncu ne bo zal. Med se hitro polize in vsak se na zacetku pokaze z najlepse strani. Pa pises da ti gre s tvojim dragim vedno bolje, zakaj potem? LP

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2005 19:01:12   
baguSka
Nekoč boš že spoznala pravega, do takrat pa jih boš itak menjala.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2005 19:24:18   
Primoza
Ne se sekirat, saj si še mlada.

Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2005 19:39:02   
Anonimen
Vsekakor vprašaj vedeževalko.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2005 19:44:17   
Anonimen
Saj res, kaj pa kaj sanje pravijo? Morda pa v njih najdeš odgovor. Prisluhni jim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2005 20:08:51   
Joe
Usoda je usoda. Partner pa je partner. A B. je B.. Življenje ni potica.

Upam, da sem ti kaj pomagal. user posted image

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
24.10.2005 20:26:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Joe)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2005 20:29:55   
Marogica
Glede na tvojo starost in čustvena nihanja, se boš še kar nekajkrat ogrela za kakšnega, pa tudi zaljubila. Če si seveda pametna.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 16
25.10.2005 7:55:20   
Anonimen
Brez panike... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
25.10.2005 13:04:55   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: BABY ANGEL

B=BLAŽ

mami mi je danes rekla:"Nikoli ne pusti fanta,ki ga ljubiš,zaradi tistega,ki ti je všeč!".In res je.Vztrajala bom.Če pa se kaj zaplete pri Blažu,bomo pa videli naprej. 
Hvala vam za vaše odgovore!
   praviš da ljubiš svojega, pa da boš vztrajala pri njem?
Obenem pa puščaš odprte možnosti, češ, da boš videla, če se bo z Blažom kaj zapletlo...jao jao punca pojdi se najprej znoret, ker se mi zdi, da se še nisi zadosti in nimaš pojma kaj bi sploh rada sorry na naslednji frazi, ampak moram pač: odloči se ali boš srala ali pa scala....oboje skupaj je mission imposible

Neposredna povezava do sporočila: 18
25.10.2005 14:30:42   
viv_
c c c... porihtej hitro stvar... naši J sosedje pravijo: "sve se vraća, sve se plaća".

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.10.2005 14:43:47   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Nekoč boš že spoznala pravega, do takrat pa jih boš itak menjala.

Še vedno vztrajam pr svojmu odgovoru..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.10.2005 14:50:12   
MarijaPo
Zelo se strinjam z baguSka-o. In tudi ni nic narobe, ce nekdo zamenja ful fantov, jaz sem jih, pa se je kar splacalo, zdaj imam res super moza.  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.10.2005 17:26:48   
TaRe*
Joj,BA...sploh mi ni bilo treba prebrat avtorja tega besedila.Že po naslovu bi lahko vedela,da si to ti.
Večkrat mi je blo že na misel,da bi ti odgovorila  na kakšno tvoje čenčanje ,pa sem se vedno premagala...češ,saj me ne briga.Saj me res ne,ampak oprosti,tole je pa že malo hecno.
Tvoji lubiji gore,tvoji lubijo dole.
Daj se malo dol vsedi,pa preberi svoje članke,ki si jih pisala od novega leta,pa do sedaj....adijo pamet.Res ne vem,ali imaš tako bujno domišlijo,al si pa milo rečeno malo čudna,pa se s tem še pohvališ.

Oprosti mi,ampakuser posted image ..nevem ,ampak ravno sinoči sem brala,kak se te nekaj loteva,tvoj LUBI je pa bolan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
25.10.2005 21:33:02   
elizabeta p
Babyangel, ne sedi na dveh stolčkih. Slej ko prej bo eden od njiju zvedel. Vse se enkrat izve, pa če človek še tako skriva. Razmisli kaj čutiš do moža in kaj do tega Blaža in se odloči. Je pa res,da je ponavadi na začetku veze vse lepo, romantično, težave ponavadi pridejo kasneje in verjetno vidiš Blaža v lepši luči kot je v resnici.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
25.10.2005 21:41:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu elizabeta p)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.10.2005 21:48:39   
CIPRESA
Ah BA  no če se boš umaknila nebo nič bolje no!!!!!!!! mal dobre volje pa bo pa tud jaz ti predlagam enkrat se vsedi dol sama pa daj mal možgančke na ON pa začni mal razmišljat v smeri "on ki ga imam res rada" pa mal seštej točke pa boš vidla kva in kako!!!  Avanturce so sladke ampak večinoma KRATKE , da ne bo prepozno!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?