|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.5.2014 16:54:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev
26.5.2014 17:39:50   
Paštetka
Brezkrbna uživancija (ni predrago, imam vse v bližini: trgovine, kafiči, restavracije..., senca in vonj borovcev, čisto in osvežilno morje, morje pred apartmajem, da otroci lahko sami lečejo ven in noter, jaz berem knjigo pod borovci, mož zakuri žar, prijazni sosedje, domačini s katerimi prijateljujejo deca, raziskujejo, lovijo ribe, s palčkami dražijo rake, ...) z možgani na off ...user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2014 17:40:15   
enea
vse,..
rada bi šla marsikam, samo je vse predrago,...
letos gremo že 4ič na HR morje, Šibenik,.. dobri ljudje, dobra cena, morje čisto in apartma lep in blizu morja,..

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.5.2014 19:32:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu enea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2014 19:45:54   
alda
Želja je sicer malo a vse so kar fajn odvisne od večje vsote denarja, tako da pri nas
trenutno bolj upoštevamo finančno stanje in zmožnosti, kot pa uresničujemo svoje želje.
Žal

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2014 19:47:19   
Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN
katera stvar pri vas pretehta pri izberi kraja za dopust?

Cena.
vas mikajo ostale države ki bi jih obiskali pa jih ne zaradi česa?

Zaradi denarja. Za na CRO ga namreč ne potrebujem.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 26.5.2014 19:48:18 >

I am not what happened to me.

I am what I choose to become.

I lost my mind, but I found my soul.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.5.2014 20:12:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kerensa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2014 20:14:48   
Kerensa
turčijo, grčijo tunizijo bulgarijo črno goro. kaj pa ve mislite? koliko daste za npr apartma? 70€ pa gor?

Ne bi plačala več, kakor 15€/osebo. V glavni sezoni. V turističnem kraju.

Ponudbe je vedno dovolj. Samo čas si moraš vzeti in pobrskati, pa mogoče včasih kakšno first ali last minute varianto vzeti. Al' pa kupone. No, teh je resda več za CRO, ampak tam sem jaz za nočitev z zajtrkom v Splitu plačala 15€ brez kupona.

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2014 20:16:23   
liliana
Če govorimo o morju to pomeni, da imam do plaže nekaj korakov iz hotela ali apartmaja, da imam pogled na morje s fajn terase ali balkona in da gre za miren kraj (brez glasne muzike, dretja, da lahko že ob 10 zvečer greš spat, če želiš) in da je čisto morje.....v okviru teh pogojev običajno iščemo potem cenovno ugodno varianto.......Itak pa največkrat gremo na Vis na tisti "ležeren dopust" (letos smo naredili izjemo in smo izbrali Dugi otok), kjer je vse to možno.....

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2014 20:23:25   
RIJA*
po novem: da sem v kampu, prva ali druga vrsta pri morju, da vidim tamalega s teraseuser posted image user posted image da je senca, da je internet, da je klima, pa da ni ravno 135 eur na noč. in da je to na Hrvaškem...
letos smo imeli srečo s ceno user posted image

drugače pa potovanja izbiram po trenutnih vzgibih, je pa res, da odkar imam tamalega, še nismo leteli, letos bo prvič, ker se mi enostavno ni dalo nekam vlačit z avionom...smo šli bolj komot variante z avtom in najdlje 700 km..
cene so mi tudi pomembne seveda, ampak sem pa včasih za kakšno boljšo varianto pripravljena plačati tudi kak evro več...

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 26.5.2014 20:28:37 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2014 20:27:01   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

da sem v kampu, prva ali druga vrsta pri morju, da vidim tamalega s teraseuser posted image user posted image da je senca, da je internet, da je klima, pa da ni ravno 135 eur na noč. in da je to na Hrvaškem...

včasih to vse skupaj ni šlo, če se je šlo v kamp user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2014 20:29:37   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

da sem v kampu, prva ali druga vrsta pri morju, da vidim tamalega s teraseuser posted image user posted image da je senca, da je internet, da je klima, pa da ni ravno 135 eur na noč. in da je to na Hrvaškem...

user posted image user posted image user posted image ja res, zato pa nisem hodla tja user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2014 20:48:07   
skuštrana

Rija je moderna kampistka user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2014 20:49:34   
skuštrana
Jaz točno vem kam bi šla in kako, nas pa baše časuser posted image , tako da se zaenkrat držim hitrih kratkih bližnjih destinacij.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.5.2014 22:26:03   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Rija je moderna kampistka user posted image

user posted image user posted image poberem od vsakega najboljše: od kampa svobodo, od hotela udobje, kuham pa itak rada in na dopustu imam to tudi čas početi user posted image tak da, ja....idealna kombinacija zame user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.5.2014 4:19:41   
Hope2
Najprej izberemo lokacijo po zelji, potem posnofamo cene in galerijo slik (hotel, soba, bazen, plaza, okolica...) in glede na ta dva faktorja izberemo primeren hotel.
Pri poletnih pocitnicah ne izbiramo, imamo svoj apartma ob plazi in coln- nase zelje so potesene. Izbiramo le dnevne izlete po Sloveniji, predvsem zaradi otroka. Mu je treba mal pokazat lepote Slovenije. In zaradi naju- odlicna kulinarika in vincek (ponavadi naju zamika primorska).

Zaradi otroka me ne skrbi, avion mu je domaci, vsec mu je povsod kjer sva midva, Premajhen ni (letel ze pri 4 mesecih), hrana se vedno najde dobra, back pack variante sva z mozem prerasla, nekih nevarnih destinacij pa tudi ne izbiramo.....

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 27.5.2014 4:24:03 >

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2014 10:26:10   
ronja
Podpis pod Kerenso. Ker imamo možnost zelo poceni bivanja, niti ne gledam nič drugega in gremo vedno na isti otok na Hr., kjer ni avtomobilov in je blizu plaža in je res krasno za otroke:). Sem hvaležna za to možnost in mi ne pade na pamet menjat. Ker kuhamo sami, je za dobro hrano poskrbljeno, hehe. Je to res malo manj ležeren dopust, ker je v bistvu kot doma (pereš, kuhaš itd...), ampak je pa zato malo daljšiuser posted image . In za morje sem jaz marsikaj pripravljena naredit:).

Če pa bi bilo omejitev nebo, bi si želela v Afriko in na Tajsko in to pozimi, da me ne bi zeblouser posted image . Je pa oboje z otroki malo zahtevnejši projekt (predvsem finančno, pa tudi zdravstveno - cepljenja itd...), tako da bo počakalo na boljše čase.

< Sporočilo je popravil ronja -- 27.5.2014 10:27:06 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2014 10:51:04   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Je to res malo manj ležeren dopust, ker je v bistvu kot doma (pereš, kuhaš itd...), ampak je pa zato malo daljšiuser posted image .

To je meni ful pomembno! Da trajaaaaaaaaaaaaa! Tako da mi pač glede na keš, ki smo ga pripravljeni odštet, iščemo čim cenejše variante, pa smo potem lahko več dni tam :) Mi res veliko pomeni, da sem na določeni destinaciji lahko 2 tedna, pa tudi če moram kuhat sama, kot pa da bi bila za isti denar samo par dni, pa bi mi drugi skuhali in pospravili :)

Pa radi imamo raznoliko, tako da poleg glavnega, ta dolgega dopusta vsako poletje padejo še kakšni 3 manjši, 4-5dnevni oddihi (bohinj, kolesarjenje, hribi, ta stil).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2014 15:30:11   
josephine27

men se sploh ne zdi bistvene razlike v ceni, no nekaj že ampak, ko govorim z prjatelji in znanci in mi reče kdo da bodo dali 500 € za 5 dni se mi zdi ogromno, ena kolegica pravi da bojo dal malo čez 1000e za 7 dni, meni se zdi to fuul drago. če naprimer primerjam z ala turčijo, grčijo tunizijo bulgarijo črno goro. kaj pa ve mislite? koliko daste za npr apartma? 70€ pa gor?

Se strinjam dokler sta samo dva al pa še ena mala štručka, ki lahko spi na sredini. Ko pa začneš plačevati letalske vozovnice za vse in rabiš več prostora se vse precej podraža. Smo lani gledali Turčijo ampak ko smo zračunali koliko nas bi prišlo za vse 4 nas je minilo. Pred sezono bi bilo seveda bistveno manj, samo mož ima kolektivni dopust in moramo pač takrat it.

Cena definitivno vpliva ja. V okviru proračuna, ki ga imamo na voljo potem izberemo. Vsako leto nekam drugam. Mi smo nazadnje dali za apartma 14 dni 1100 eur ( Dalmacija)

Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2014 14:23:50   
Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
Mi smo nazadnje dali za apartma 14 dni 1100 eur ( Dalmacija)

Za ta znesek in za to obdobje sem jaz v New Yorku.

Sicer niti slučajno ne v apartmaju, pa tudi direkt na Manhattnu ne, ampak posteljo z zajtrkom v New Yorku pa imam. Kaj več tam niti ne potrebuješ. user posted image

Aja, pa v ta znesek lahko vštejem še povratno letalsko vozovnico iz ITA ali AVS (preko NEM).

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.6.2014 21:06:38   
metuljčica87
Mi gremo vedno na Hrvaško v apartma, me ne mika kam drugam. Moji pogoji pa so: borovci na plaži (nikoli ne bi šla na morje če ni na plaži naravne sence, potem sem raje doma), da je do apartmaja blizu, da so trgovine, kafiči, mesto ipd. blizu (ne maram vožnje z avtom ko sem na morju, prvi dan ga parkiramo in stoji), glede apartmaja pa nimam posebnih želja, samo da lahko normalno spimo in da si lahko kaj skuhamo. Klime, TVja, neta ipd. na morju ne potrebujemo.
Mi gremo zdaj že trejič na Rab k eni starejši gospe, ki oddaja apartma s sobo, dnevno, kuhinjo, kopalnico in teraso za 10€ po odrasli osebi, torej plačava midva 20€ na dan za apartma, kljub 2ma otrokoma. Pa apartma dejansko na plaži, iz dvorišča greš na plažo, plaža urejena, borovci, lepo za it v morje. Ne me vprašat zakaj ima tako poceni, ker mi ni jasno. Ima pa že v začetku leta vse zasedeno, sem hotela kolegici zrihtat in ni bilo šans.

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.6.2014 22:49:27   
Kerensa
Četudi ima za letos že vse zasedeno, mi lahko komot na ZS pošlješ njene podatke, da si rezerviram za naslednje leto.

Ta cena, glede na pogoje, je krasna.

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.6.2014 23:45:31   
nejcko
Pri nas pretehta, da se čim več vidi, da se čim več dogaja in seveda za čim manjši denar user posted image

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
2.6.2014 15:20:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.6.2014 17:08:01   
Frodo Bisagin

mene mika že od lani da bi enkrat kampirali, ampak me nekako vedno vleče nekam dlje od hrvaške. niti nevem kaj vse rabim za kampirat poleg šotora, spalk mize in stolov pa kuhalnika :) nikoli nismo kampirali vedno hotel ali apartma zato res nevem kaj vse met, ker sva pa letos malo bolj broke in sva gledala res cenejše variante, nekaj v smislu okoli 300€/na osebo-TUJINA ali pa kampiranje nekje na hrvaškem, samo skrbi me da bomo potem morali kupiti nov šotor ker ta je star kot zemlja, če se ne motim je letnik 75 in je še v stilu hiške z predsobo, sicer mi je res zelo všeč ker je ogromen ampak se bojim noči če bi bil dež :) no poleg nakupa novega šotora so potem tu tiste pene ki bi jih rada imela ker me boki bolijo za znoret če spim na trdih tleh ali vzmetnicah, potem pa še ostale stvari katerih nevem da jih potrebujemo.
našla sem pa ponudbo allinclusive za 265€ z letalom v turčiji, bomo vidl, najraje bi bila pa povsod user posted image

Ne kompliciraj - balzine za na morje. za plazo in za spanje - all in one, kanta za vodo, ce boste spali na divjaku. Kuhalnik na plin za kako juhico ali kavico .. sotor dobis za kaksnih 30 eur... odvisno pa kaj pricakujes. Ce si pripravljena malo reskirat pa kaksno noc prespati tudi v avtu (ce imas karavana se hitro ureid postelja pa se malo stiskate z deco) ...

http://www.sitonijanadlanu.com/pregled2.php?lang=srb&tag=putopis

na orange beach se spi na divljaka, vourvourou se izogibaj - komarji kot storklje... ce te kaj zanima javi...

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?