|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.9.2005 12:18:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zgaga
16.9.2005 12:43:04   
Aleksandrin
Sodabikarbona, ena žlička za tem pa hitro vodo popij, ker je ful bljak.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zgaga
16.9.2005 12:50:16   
ameli
Uboga, mene je tudi mantralo kakšen teden. Pomal je navaden jogurt (2-3 žličke). Sem pa tudi ugotovila, da je bolje, če ne grem po jedi na kavč .

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zgaga
16.9.2005 12:51:51   
NinaŠ
Meni je najbolj pomagal zelo mrzel (direkt iz hladilnika) navaden tekoči jogurt.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zgaga
16.9.2005 15:48:09   
Tayda
Še moj nasvet, čeprav še nisem članica tega foruma....Soda bikarbona - pol čajne žličke v 2 dcl vode, zmešaš in popiješ in učinkuje takoj - vsaj meni to vedno pomaga.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zgaga
16.9.2005 15:52:19   
MansY
Najbolj pomaga zadeva, ki jo kupujem v Italiji, (8 evrov) in se ji reče MAGNESIA BISURATA AROMATIC - tablekte podobne Rupurutu, vendar boljšega okusa in močnejše. V njih je tudi soda bikarobona. Jaz, ki imam med drugim tudi želodčno kilo, sem ter tja pojem tudi košček jabolke, ker ta bazično deluje. Zdravniki pa so mi rekli, da se vsaj 3 ure po jedi ne smem uležt. Jogurt pa meni naredi čudno reakcijo in velikokrat mi je še bolj slabo. Ne vem, najbrž odvisno od posameznika do posameznika. Vsekakor pa se izogibam bananam, pohanju, juhcam iz vrečk, ... itd itd itd ...
Lep dan,

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.9.2005 15:52:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zgaga
16.9.2005 15:54:36   
MansY
Hm, za sodo bikarbono ne vem ... Jaz sicer nočem pretiravat s tabletami, čeprav se tudi meni kdaj dobesedno meša od zgage... Bljak!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zgaga
16.9.2005 16:08:00   
ZARA
Kaj pa pr teb splih pali, BAGI ???
Ja pol pa Donat pij, pa mal več lulat hod, pa je...al kva!!??

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
16.9.2005 16:33:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zgaga
16.9.2005 16:37:46   
ZARA
Ajaaaa, a te požene, nisem vedla ...o šit ! Pol pa ne vem...Donat pa sir, pa mir !

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zgaga
16.9.2005 19:23:54   
elze
Meni je pomagal metin caj.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zgaga
16.9.2005 19:34:05   
irena111
men pomaga samo da ful pazim pri prehrani, ker sem mela s tem ze prej probleme. nic peceno, cim manj zacimb, kuhana zelenjava in sadje...
res ni fajn...

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zgaga
16.9.2005 19:35:07   
tejč
men je pomagal samo porod, prej pa nič drugega. Je pa res, da nisem imela toook hudih zgag, ker sem bla sama ena velka zgaga na konc nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zgaga
16.9.2005 19:39:45   
jazz
Ja, soda, pa malo ingverja notri naribaj- za ščepec!

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zgaga
17.9.2005 11:36:15   
Marogica
Poleg vsega, kar so že ostale naštele, poizkusi kontrolirat prehrano. Čimmanj sladkega, pa čimmanj kave.(sicer ne vem kako izgleda tvoj jedilnik)
Če pa nič ne bo pomagalo, ti pa bo pomagal res samo porod. Pri meni je bilo tako, da me je nehala zgaga pečt že v porodni sobi.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zgaga
18.9.2005 18:04:13   
bobek05
Jaz sem skoraj znorela zaradi zgage.. Najbolj mi je pa pomagalo mrzlo mleko... Soda bikarbona pa nič kaj extra ni hasnila.. (vsaj pri meni ne).. Žal je res, to mine šele po porodu..

Potem mi je bilo pa kar nekaj časa čudno, ker me ni nič več mantralo...

Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zgaga
24.9.2005 23:45:24   
Wilson
Mene je tudi ful ampak res ful pekla zgaga od 4 meseca dalje, tudi bruhala sem . Pa nič mi ni pomagalo, nobeno zdravilo, neglede nato kaj sem jedla in pila. Najhuje pa je bilo ponoči, ko sem dostikrat večino noči preživela pokonci brez spanja, ali pa napol sede. Meni je G rekla, da je to hormonsko. Mene je zgaga mučila še zadnjo noč, ko sem imela popadke, po porodu pa kot bi odrezal, sploh nisem mogla verjeti, da bom imela še kdaj mir pred njo. Se je pa moja rodila z kar dolgimi laski, da te malo potolažimuser posted image user posted image . LP

Neposredna povezava do sporočila: 18
24.9.2005 23:50:32   
Anonimen
Probi mleko pit, men pomaga.

(odgovor članu Wilson)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2005 22:09:40   
Anonimen
Meni mleko ni pomagalo, tudi donat mi ni pomagal, pomagala mi je kombinacija donata in sladoleda. user posted image  Stranski učinki so pri meni preprečili zaprtost. Hvala bogu, ker se mi je od te že mešalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.9.2005 23:20:13   
Anonimen
mene matra zgaga že od majhnega. Če nočem, da me peče, potem ne smem: čokolade, orehov, sladkarij in mastnih stvari.
Če že peče potem pa donat ali pa ranital (samo ni za nosečnice, razen, če zdravnik tako predpiše).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.9.2005 1:14:48   
Anonimen
Meni tudi donat pomaga, pa še paše mi, da grem potem lažje na wc, pa še to ne rata vedno. Kaki rupuruti in podobno pa men ne odgovarjajo.
Je pa res, da pomaga tudi, da se po jedi vsaj še nekaj časa ne uležeš, ker največje probleme z zgago imam, če se po jedi zleknem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.9.2005 10:04:34   
Nannn
tudi mene vsak dan daje zgaga in sem pila Donat pa mi ni nic pomagal....sem pa brala Pusenjaka in odsvetuje sodobikarbono...meni pomaga edino kozarec mrzlega mleka in nic drugega...

LP Nannn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?