|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.10.2012 20:32:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A se men samo zdi...
4.10.2012 20:43:42   
Anonimen
Ma ja ... tem za kokice je manj pa kakih zabavnih debat tja v tri krasen tudi ... ostale teme se pa kar nekaj ponavljajo. Oktobrke debatiramo na privat forumu in tam je ludnica , saj je prišel naš mesec user posted image ... tule pa ... kaj vem ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2012 20:51:17   
pelin
Ne Metulj ne motiš se... res jih je kar precej neaktivnih oz. jih je precej nekako obupal...pred parimi meseci sem tudi sama za kar lep čas odmaglila ker se nekako zaradi določenih upotrabnic ni dalo dihat..sem mislila, da se to zdi le meni, pa sem bila resnično presenečena ker sem kar nekaj sporočil dobila v box, ki so bili istega mnenja..Pogrešam kar nekaj ljudi, ki so znal kaj pametnega povedat Gina, Kerensa, Zinkazi, Posh,Nika v službi, Blaža....
Sicer pa...vsak po svoje...Tudi sama skočim rada še na kak drug forum...

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2012 21:11:40   
MioBambino
Tudi jaz imam takšen občutek.user posted image

In zdi se mi, da se iz meseca v mesec to še zmanjšuje...

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2012 21:25:14   
josephine27
Tudi jaz opažam, da je zadnje mesece vse manj. Najprej sem mislila, da je krivo pač poletje ampak zdaj ga je že konec pa ni neke razlike. Na drugih forumih pa nisem aktivna tako, da ne vem kako je drugje.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2012 21:36:31   
LuLu
Sama delam to napako tudi, da ta forum "Čvek v tri dni..." uporabljam še za teme, ki imajo svoje mesto na drugih forumih in s tem jaz in še večina RR-ovk smo ta forum V tri dni preveč zresnili. Mislim, da marsikomu ni na vseh forumih za brati o problemih in o reševanju le teh in sodelovati v njih.
Nazadnje je bil tisti čas še najbolj pester in zabaven, ko je Daschi odpirala po par tem na dan na Čveku...
Le redko katera je bila resna.user posted image
Tudi jaz to pogrešam, pa nekaj uporabnic tudi...

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2012 21:52:36   
MioBambino
Men se pa zdi, da odkar so množične selitve v zasebne skupine na FB, je tukaj zatišje.:)

Ljudje pač vzamejo tisto, kar jim je bolj všeč.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2012 21:56:05   
TomTaylor
mah, vprašanja se na določenih temah (nosečnost, hujšanje,...) ponavljajo že ene 100-ič. Se nam(mi) ne ljubi kot strgani lajni vsake 3 tedne pisat enainisto.

Druga stvar, meni extremno moteča, da RR portal ne dela več kot bi moral - včasih, če hočeš objavit odgovor ti pokaže error, včasih pa traja 5-7 minut preden se ti okno za odgovor aktivira do te mere, da lahko sploh tipkaš noter. Enako je z objavami novih tem. Meni se ne ljubi več. Oziroma, vprašam in komentiram kadar se mi to slučajno posreči - glede na delovanje RR. Ne da se mi pa pisat na O portalu. Sej imajo admine za te zadeve. Menda... Dol mi že visi.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2012 22:13:29   
ronja
Meni se zdi enako in se strinjam tudi s tt. Sicer mi to po svoje prav pride, ker se tako spravim kaj drugega počet, ampak z mulom na zizi ne vem kaj tudi ne moreš...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2012 0:33:22   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Meni se zdi enako in se strinjam tudi s tt. Sicer mi to po svoje prav pride, ker se tako spravim kaj drugega počet, ampak z mulom na zizi ne vem kaj tudi ne moreš...

sevede lahko - končno si zrihti svoj zanemarjeni FB profil user posted image
pa ni treba doktorirat iz njega, sam lahk mal pokukaš k babam, ki jih itak poznaš (jaz, metulj in ankica smo gor, pa še en kup deklc iz tle - pa še kake fotke si lahko pogledamo, jaz mal foušijo zdej pasem tam gor, ker se gobarce hudo važjo z dobro bero atm in pol objavljajo skominaste slike user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2012 0:35:53   
mateyka
je pa res - RR zadnje leto dela ko novorojeno tele in imamo konkretne probleme poste pošiljat, ki pa jih noben od osebja ne jemlje preveč resno. tko da.. drugi forumi in FB.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2012 12:25:06   
hedviga
JA, FB je kriv.. posvoje je škoda, jaz mam najlepše spomine na cajt ko smo naša dva delali in je bilo na ISCI-jevkah prava norišnica Od piva do dedcev user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2012 14:36:49   
alda
ma kak Fb-me smo ratale stare, betežne, sitne,...
pol pa se nam še kregat več ne da user posted image user posted image

no malo za šalo malo za res,ampak ja res mi manjkajo časi, ko sem šla za 5min stran od računalnika in se je tist čas nabralo za 2-3.strani sočne debate!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2012 14:52:49   
hedviga
joj, ja... ko je bilo treba na 200 strani novo temo odprt..user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2012 15:32:39   
ronja
jaz mal foušijo zdej pasem tam gor, ker se gobarce hudo važjo z dobro bero atm in pol objavljajo skominaste slike

Ajoj, potem moram pa res to zrihtat, da te mal podražim! Sama sicer nisem gobarica (sem pa zadnjič EDINA našla 1 jurčka, ko smo šli po gobe - kaj se to dobro sliši:D), ampak lubi je pa zaprisežen gobar (tamala pa itak, gobe pa škratki, pa škratki v gobah, itd...user posted image - ji ej potem prinesel eno mušnico, da bojo lahko škratki živeli na našem balkonuuser posted image ). No in on je pa zdaj parkrat šel sam po gobe, pa jih je ful nabral, ma seveda vse poslikano! (Zdaj gre sam, ker če gremo skup, potem to ni touser posted image , ker čisto premalo prehodimo, pa tamalidve iščeta samo škratke, pa mušniceuser posted image )

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.10.2012 19:25:28   
alda
ma se bo treba poboljšat šjore!!
Bom začela rumene časopise prebirat, da bom bolj na tekočem s sceno in kako pametno povedala!!
al pa kako "poučno" temo odprla user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.10.2012 19:41:03   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: alda

Bom začela rumene časopise prebirat, da bom bolj na tekočem s sceno in kako pametno povedala!!

Kake časopise? Še to bodo podražli, pa ne bomo mogle biti na tekočem
Ta kriza nam je še voljo in teme za Čvek in zabavo vzela user posted image
Ena se je sicer odprla... pa še ta je o jokanju user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.10.2012 21:06:04   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Sama delam to napako tudi, da ta forum "Čvek v tri dni..." uporabljam še za teme, ki imajo svoje mesto na drugih forumih in s tem jaz in še večina RR-ovk smo ta forum V tri dni preveč zresnili. Mislim, da marsikomu ni na vseh forumih za brati o problemih in o reševanju le teh in sodelovati v njih.
Nazadnje je bil tisti čas še najbolj pester in zabaven, ko je Daschi odpirala po par tem na dan na Čveku...
Le redko katera je bila resna.user posted image
Tudi jaz to pogrešam, pa nekaj uporabnic tudi...

In potem p.izdi.te kar tja v tri dni, če kdo vašo resno temo uporabi za navaden čvek......user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.10.2012 21:28:21   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
In potem p.izdi.te kar tja v tri dni, če kdo vašo resno temo uporabi za navaden čvek......user posted image

Mah, no ja... pi.zdi.mo na vseh temah ... user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.10.2012 15:11:51   
Aninchy
men je bil RR skos zakon, dokler ni začel ful nagajat z odpiranjem tegale okenčka za pisanje. Danes presenetljivo dela k urca, zato me je povsod polno user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?