|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.10.2012 22:02:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kosilo v LJ za druzino z mularijo...
3.10.2012 22:08:00   
Gwendolen
Hmmmm, igrala... Slišala sem za Jurmana, menda? Nisem sigurna, bo kakšna Ljubljančanka bolje vedela.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.10.2012 22:09:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gwendolen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2012 7:44:32   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

za Jurmana vem, ampak men tam hrana ni bila nikoli fajn... :/ ne vem no, mogoce so se kaj popravili?

Tukaj Ljubljančanka. user posted image Meni tudi Jurman ni všeč, niti malo!

Za igrala ne vem, sploh zdaj v hladnejših mesecih. Je pa v veliko ljubljanskih gostiln, pa upam stavit da sploh veliko slovenskih gostiln, danes že imajo vsaj kotičke za otroke. Odvisno kolk imaš stare otroke. za zamotit jih z barvicami, je skoraj vsaka ošterija že, za to poskrbela.

Kar se pa hrane tiče. Najboljša picerija je AZUR, najboljša gostilna in picerija pa KAVAL.

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2012 8:47:38   
Jantar
Se strinjam s Tippi,....KAVAL je tudi nam super in smo vedno zadovoljni user posted image
Mam 3 otroke,OK tavečji dve sta že tolk veliki,da lahko na miru sedita najmlajša ne in se zamoti tudi z barvicami drgač pa kak manjšo igračko s seboj pa bo tud za preživeti.
Ne me narobe razumeti sam svoje otroke sem vedno nekak kavajala,da se v času kosila naj bi zdržalo bolj kot ne za mizo in zaenkrat to OK funkionira,ker recimo pri Jurmanu so sicer igrala sam kaj,ko je naša najmlajša vedno rinila na najbolj visok tobogan,ki niti pod razno še ni za njo,je še premala user posted image in pol je itak mogu nekdo od nas z njo,ki je bil pa za vse "prepreke" občutno prevelik in pol je bil vedno jok,ker tko ni šlo,tko da se trenutno Jurmana izogibamo in se pač zamotimo z stvarmi,ki se lahko uporabljajo za mizo user posted image Pa itak se mi zdi,da pri Jurmanu že dolgo hrana ni več to kar je bla včasih

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2012 8:51:40   
Tippi
Pa itak se mi zdi,da pri Jurmanu že dolgo hrana ni več to kar je bla včasih

Ko so štartali pred o hoho leti, je bilo res vrhunsko! Potem pa vedno slabše. Porcije sicer ogromne (kar meni osebno sploh ni všeč in me mine jest, če imam nabutan krožnik in mora biti ravno prav. dobre ošterije že vedo koliko je to), hrana pa vedno bolj bljek. ali presuha, ali premastna, ali premalo pečeno, ali preveč pečeno, vedno je bilo nekaj. vedno! zato smo nehali hodit tja. Dopuščam tudi možnost, da se je v teh letih kaj spremenilo (izboljšalo), ampak mi imamo jurmana dost za vse večne čase user posted image

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.10.2012 9:02:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jantar)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2012 9:49:51   
Jantar
Metulj333 ne igrala ima Kaval še vedno na istem mestu.

Tippi Jurman je še vedno tko kot opisuješ sam da sedaj mogoče hrano še mal bolj solijo,no vsaj mi smo jo dobili konkretno preslano,ko smo bli pred parimi meseci tam,smo šli probat po dooooooolgem času,če je kaj boljše,pa žal še ne user posted image

Metulj333 bo pa zdej na jesen,ko vsake pol ure začne za 15 deževati kr težko najdet kaj primernega,ker so igrala zunaj in je zadeva kr nerodna tko da ŽAL trenutno se nič kaj takega ne spomnem,če se, ti javim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2012 9:56:23   
Tippi
dobili konkretno preslano

Po zdravi kmečki pameti, bi rekla, da hrana, ki ni okusno pripravljena, se okus najlažje popravi s preveč soli, s preveč popra, s kislo smetano, ali pa paradajzem user posted image

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2012 10:38:28   
Najaa
Kaval recimo, so igrala vzunaj ali pa Zajčja dobrava, kjer so tudi igrala in še tak lepo mal odmaknjeno je, hrana super... Sam mora bit pa lepo vreme ja, da so otroci vzunaj no vsaj deževat ne sme.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2012 16:27:46   
jakaracman
Kaj pa Kašča Merlačnik, na Brezovici, od središča Lj oddaljena ravno toliko kot Jurman- bljak ali Kaval?
tudi Kopač ima igrala

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
10.10.2012 9:10:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?