|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.7.2005 21:08:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj ste bile stare 20.let...
30.7.2005 21:12:28   
kofetek2010
v prejšnjem tisočletju :)-

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2005 21:13:22   
Kalina
Ohhhh, dej nehi ga lomt no ;) Nic se ne spremni, mas tko kokr si nardis, jst vem da sm se vedno ista una luda kokr sm bla, edin pol se spremeni ko imas enkrat druzine, vec obveznosti in odgovornosti..to pa itak ni odvisno od let..Men k kdo rece, pa dobr kdaj se bos ti zresnla, se sam nasmejim pa recem, ko bom stara 60 let, pa se to stezka...:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

Tko da draga moja, nc se ne sekirat, si to kar si, pa ce mas 15 let al pa 55 let;)

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2005 21:13:23   
Leni72
če prav razmislim ... življenje se je šele prav začelo (no, tam po 19-tem)- življenje v študentu, nore zabave, kup prijateljev, še več kozlarij, potovanja na štop ... prav fajn je blo :)- :sloncek: :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2005 21:15:00   
marjek
:zmeden::zmeden::zmeden:
Pri 20. sem si sama služila kruh in uživala. Nikakor nisem napenjala mžgančke kako bo, sam kje je žur.
Odrasla sem zelo hitro, ampak tako, da sploh nisem vedela. Kar lepo prišlo je vse tako kot treba, po vrsti.

Ti pojdi malo v life in se ne obremenjuj s tem, ker bo vse še hitreje minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
30.7.2005 21:29:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2005 21:38:33   
rainbow
Oh, Baby Angel ne delaj mi skomin!!

se mi zdi, da se ne spremeni bog ve kaj dosti, posebej če študiraš, in žuriraš dalje; bolj kot leta človeka spremenijo nove izkušnje, recimo služba pa odhod od doma na svoje/s partnerjem, pa otroci...

ti se kar počuti mlada, saj si še resnično!!

:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2005 21:38:39   
ZARA
Pred 14,5 leti...kakšni časi...nora 80 in 90 !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2005 21:41:25   
venezia
Pred parimi leti 8)...ni blo pa bistvene spremembe...se dones ne,razen :duda:...odvisno kaj pricakujes od zivljenja...postavi si cilje in vztrajno za njimi...no jst sem kljub "zrelejsim" letom se vedno pocutim kot najstnica :);)

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2005 21:50:11   
india
Sem skoraj na dvojni količiin teh let in ne ga n o lomit...kakšna je pa razlika med 20 in 21 leti?? Zrelost ni odvisna od starosti, ampak od marsičesa drugega. In dokelr boš razigrana in takšna kot si sedaj,se boš sigurno počutila neodraslo.

Ja, pri 20tih sem še študirala, leto kasneje sem se zaposlila in nato zaljubila, še leto kasneje sem se poročila....ja, čudovita leta!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2005 21:53:03   
Anonimen
20 let sem bila stara pred skoraj sedmimi leti. Da bi se prav takrat kaj spremenilo, ne bi rekla. Samostojna sem od 15. leta dalje (finančno in stanovanjsko), poroka in prvi otrok sta bila takrat že za mano, pa tudi tisti žurerski časi so bili takrat že mimo. Tako, da 20. rojstnega dneva nisem posebej registrirala. Misli, da bo večji problem pri 30. rojstnem dnevu, ko se bo počasi začela druga puberteta. :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2005 22:01:18   
Teni_
Ne tako daleč nazaj, sem pa bila :nosecka: in potem še mamica. Čez par dni, bo 2 leti od tega. Tako, da za mene se je marsikaj spremenilo. Lp,Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2005 22:12:24   
Pilar
Takrat je bilo luštno, ma je tudi sedaj.Jst bol cvikam, ker se počas bližam 30-im :(.

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2005 22:23:18   
anajmad
Pred davnimi,davnimi leti.Če pomislim za nazaj,bi marsikaj spremenila.Doštudirala bi,ne pa da sem se zdej matrala na stara leta:)-:)-:)-:)-:)-:)-.In v glavnem otroke bi imela tako kot sem začela pri 25h,samo žal mi je,da jih nisem prej,vsaj mojga :angel:Vidka dobila.Se bomo pa bolj na stara leta cartal.
en lp:morje:D.

Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2005 22:30:57   
piščanc
otroštvo se vrne, ko imaš sam otroke, takrat spet postaneš otrok

Neposredna povezava do sporočila: 15
30.7.2005 22:38:13   
modrooka
Cez tri tedne bo 8 let... :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2005 7:44:00   
Mariposa
20 sem bila stara 4 leta nazaj. Za moje pojme mi bodo leta od 18-21 ostala v spominu kot najbolj nora leta v mojem življenju. Sem imela pa tudi jaz par dni pred RD krizo,ker so mi vsi govorili, da zdaj ko ne bom več najstnica se bom mogla pa zresnit,..ja itak;) Ne skrbi, ti samo uživaj.

Lp,:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2005 8:00:12   
mammy26
Decembra bo sedem let, od mojih 20 let:zmeden2:. Uf koliko novega se je zgodilo. Glede nato da sva že z možem skupaj od mojega 15 leta, sem nekoliko prej "dozorela", saj sem pri mojih 20 že postala prvič mamica, imela sva svoje gospodinjstvo. Lahko samo rečem, da so leta med 20 in skoraj 27, zbežala tako hitro, da se še zavedam ne. V teh sedmih letih, sva si ustvarila dom in imava tri sončke, ok službe.... To je pa tudi nekaj. Nekaj extre nore zabave nisem nikoli uživala, ne pri 20 in ne sedaj, ker nisem tak tip človeka. Sem pa zato raje hodila na dobre koncerte.

Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2005 8:00:50   
Nina_
ko sem bila stara 20 let sem začela odštevat koliko mi manjka še do 30...torej 8 let mi še manjka..

Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
31.7.2005 9:33:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 20
31.7.2005 9:48:36   
rija
že dolgo nazaj. se pa ne spomnim, da bi se zame kaj spremenilo med 19 in 20 letom! iluzija, če čakaš kaj takega...
da pa sem odrasla? ja verjetno šele lani...

Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2005 9:50:55   
kalimero
Pred +15 leti. Podnajemniki, mož, dojenček,noseča...., ma je bilo vseeno luštno. Sicer se pa komaj spomnim tako daleč nazaj. Leta pa res niso merilo zrelosti.

Neposredna povezava do sporočila: 22
31.7.2005 12:03:58   
Anonimen
Dobrih šest let nazaj. Spremeni se pa ne veliko, mami me je še vedno imela za majhno punčko, ki ni nič sposobna narediti sama in če prav pomislim, je še vedno tako in verjetno bo vedno tako. Ja, naša ljuba mami :rozica::rozica::rozica:. Se pa še danes počutim kot kakšna 18-letnica, ker sem zelo nežnega videza in me večina ljudi proglasi za precej mlajšo kot sem v resnici. Enkrat je celo eden težil moji šefici, da od kdaj je spet dovoljeno zaposlovati mladoletno delovno silo. No, potem ga je bilo malo sram, ko je izvedel, kako je falil.
Star si pa toliko kot se sam počutiš. Ni to neka velika sprememba. So pa lepa leta, si poln življenske energije, misliš, da nič ni nemogoče,... Potem malo padeš na trdna tla, ko se začnejo problemi odraslih (položnice, stanovanjski problem,...) in moraš sam skrbeti zase.

Neposredna povezava do sporočila: 23
31.7.2005 12:07:33   
Marogica
Prvo čestiteke k tvojemu rojstnemu dnevu. Jaz sem bila stara 20 let pred 19 leti. takrat se mi je to zdela pomembna prelomnica v mojem življenju. Če gledam sedaj, si 20 ne bi želela več biti. Premalo izkušenj na vseh področjih, premalo izoblikovana osebnost, brez mojih treh najdražjih (moža in dveh sinov-4,5 let in 7,5 mes).
Vendar boš tudi ti že žez 10 let ugotavljala, da je lepo biti star 30 let. Kajti vsako obdobje ima svoje lepe in maj lepe strani. Zato uživaj v teh letih in naredi najboljše in tega. Še enkrat vse naj, naj,...

Neposredna povezava do sporočila: 24
31.7.2005 12:42:16   
Mateja*
Pred 12 leti. Bila sem že poročena in mamica 5 mesečne punčke Anje. Sem bila pač bolj pri tazgodnjih. Spremenilo se ni pa nič, vse kot pri 19.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?