|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 11:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oktober
20.7.2005 11:58:58   
chips
Ojla.Jaz pa čakam da bo ura 16:00 da grem na pregled.
Imam rahlo vnetje in me je med.sestra r naročila da ne bo kaj hujšega.
V soboto grem na morjeeee komaj čakam,smo imeli rezervirano za ponedeljek pa ne zdržimo več smo kr poklicali in gremo sedaj že 2 dni prej.

Moj obseg pa se je v treh tednih povečal za 3 cm.Tako da sedaj meri 98 cm.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 12:15:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktober
20.7.2005 12:17:42   
nana 27
Živjo, oktobrske punce!

Prej smo kilogramčke štele, zdaj imamo pa centimetre :)- Jst si moram pa kakšen šiviljski meter kupit, da bom merila bušija.

Ja dojenčki...meni se zdi, da grem mojemu :love: že ful na živce, ko skoraj solzice dobim ob slikah malih cukrčov v albumu na RR in potem zmeraj...oh in ah, komaj čakam, da se bomo skupaj cartali jeseni..

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oktober
20.7.2005 12:24:24   
žlička
ojla punce..... jaz pa grem v ponedeljek na :morje: in tudi komaj cakam, upam da voda ne bo premrzla, da se bom lahko nakopala

moj :modri::duda: je ful aktiven, pravi fuzbalerček, drugače pa počutje OK,

pridna nalin, da takole sivas

chips, upam da ne bo hujesega in da se bos lahko v soboto ze pridno namakala v morju

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 12:24:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 12:26:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oktober
20.7.2005 12:31:38   
žlička
a si se ne mazes buhija, jaz si ga sigurno ze ene 2 meseca, sam garancije za strije pa itak ni!

jaz imam doma ze kar nekaj cunjic, ki me se lepo cakajo zapakirane, bo se cas za njih, pa previjalno mizico imam po meri narejeno, mi jo je tast naredil, da je malo večja in kvalitetno narejena, bo lahko še kasneje prišla v poštev kot predalnik, ostalo pa še....no zibelko imam sva jo dobila za poročno darilo

ostalo pa v septembru.....pa komaj čakam materinsko šolo.........se vsaj enkrat veselim v šolo hodit:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oktober
20.7.2005 12:33:40   
Udb
Dan!
Še jaz sem tukaj!! ;)
Kako ste kaj?
Moj trebuh zraste vsak dan!! Očitno! ;) Ne vem kako bo to! Pa še baje imam majhnega!! :zmeden:

Tudi mi gremo v soboto na morje!!!! Komaj komaj čakam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oktober
20.7.2005 12:36:22   
chips
Mene sploh ne skrbi voda ker se po treh dneh že vsega naveličam,samo da bo sonce in ne dež!!!!

Tudi naš-a :duda: veselo brca in to prav močno da se že na trebuhu vidi ko brcne,mi gre kr na smeh:)-.
Upam da bomo danes videli kaj imamo.
Amogoče ve katera koliko stane UZ,da te pregleda???
Do sedaj sem imela samo 2,več si jih pa moraš baje plačati,ne vem??

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oktober
20.7.2005 12:38:59   
nana 27
enim ni treba plačat...odvisno od ginekologa. Če imaš težave, te bo vsekakor pogledal in takrat prosi, če lahko še tvojega :duda: pogleda. Glede plačljivosti malo prej vprašaj sestro pri ginekologu pa boš vedela.

Dobro opravi na pregledu!

Sploh pa...UŽIVAJ NA MORJU!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oktober
20.7.2005 12:42:11   
žlička
glede spola, mi je že na nuhalni malo namiglnila da bo mogoče :modri:, samo je rekla pa nič še okoli govorit, pri 16t je tudi malo na :modri: namignila, pri morfologiji, to je v 22t pa je to le še potrdila, je rekla, se ne more falit, ma konkretnega lulčka:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oktober
20.7.2005 12:47:19   
chips
Naš-a :duda: pa kr skriva aj ima med nogicam.
Zadnjič na morfologiji se je tako lepo videlo ko je usta odpiral-aje pil.-a.
,spola pa z G. ni videl ker je imel-a ritko tako obrnjeno da se ni nič videlo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 12:54:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oktober
20.7.2005 13:57:41   
SANJA2
Ojla, jaz imam jutri pregled pri G in upam, da mi bo naredil UZ. Moje počutje je danes še kar o.k.... včeraj pa sem bila kar malo nesrečna. Ta vročina me ubija. Noge mi zatekajo in bolijo kot 100 :hudicek:
Lepo se mejte:))

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oktober
20.7.2005 14:36:31   
atasan
Hojla!

Končno se spet lahko javim. Ponavadi samo pokukam, preberem kaj napišete, pa že zmanjka časa.

mi gremo na :morje: v soboto, potem pa še 2 tedna dopusta doma. Kako bo pa potem s službo??? Če se mi bo dalo :zmeden2: bom še pa šla pogledat za kak dan.

Jaz nikoli nisem pomislila da bi si zmerla obseg trebuha, ko sem pa vidla kako si vse merite, sem si pa včeri tudi jaz (ko sem pri mami slučajno zagledala šiviljski meter). In meri 92 cm. Pa tudi slikico bom mogla dat v album, ker kar z veseljem pogledam kaki so vaši bušiji, pa kako izgledate bodoče mamice...

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oktober
20.7.2005 17:01:12   
uma
Hojla!
Vidim, da se vse pripravljate na :morje:.
Jaz pa ne vem, če mi bo ratalo letos it na morje. :((:((
Če bom šla bo itak tako na hitro pa še to ne za dolgo- par dni, vikend verjetno. In še to je če...
Ve se pa vse fajn mejte pa še zame plavajte in se namakajte in skratka uživajte.
Moj trebušček je 98 cm in raste. Kakšna pa še bom, ko :pujs:. Kil mam pa +5kg. Sem bla rvno včeraj pri g. Ni blo UZ, samo srček mi je poslušala. 9nebesa

Drugače pa je :duda: dejaven in to je ok.

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Oktober
20.7.2005 19:58:55   
chips
Sem nazaj od G.
Pregledal me je samo vaginalno napisal Canesten svečke in to je vse zaenkrat ker imam tako in tako čez 14 dni redn pregled tao da bomo potem videli kaj mi bo delal.
Aja sem vprašala koliko stane če si plačam UZ,pa pravi med. sestrada 8.500 sit :zmeden:.
Ka ste ja mal nori!!!

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Oktober
20.7.2005 20:09:16   
žlička
ojla chips.............ful grdo, da tkole sluzijo na UZ in na noseckah:grrr:

a si kej vprasala se lahko vseeno kopas, neglede na to, da imas vnetje? no pa da se cimprej pozdravis

jaz sem imela tudi prejsni teden pregled, pa mi je tudi samo srcek poslusala (24t)-saj se mi je kar zdelo, upam pa, da bo do konca se padel vsaj en UZ, čeprav mi ne pripada:(

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Oktober
20.7.2005 20:10:16   
nana 27
Ja, res so nori!

Važno, da imaš zdaj svečke in še par dni pa boš že na :morje: Upam, da se boš še namesto mene naužila morskega zraka :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
20.7.2005 20:19:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Oktober
21.7.2005 7:32:28   
Udb
Jutro!
Kako ste kaj?

ŠE jutri v službo, potem pa na MORJE!!!! :)- Se moram malo pohvaliti, ker sse ful veselim! Pa še po morju se seliva v novo spalnico! Komaj čakam!

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Oktober
21.7.2005 8:01:10   
žlička
jutro udb, jutro vse ostale..........lep soncen pozdravcek iz Ljubljane

jest pa v ponedeljek na :morje:, a greste ze zgodaj od doma, ker sem brala tu na RR, da so ob sobotah ful guzve po cesti, ker so takrat smene na morju, kam pa greste?

pa uzivajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Oktober
21.7.2005 8:21:43   
Udb
žlička, saj se bom psihično pripravila na gužvo!! ;) Ful zgodaj ne bova šla, ker se lahko v apartma vseliva po 12-i uri. Greva pa v Novigrad- dlje si ne upam!! ;)

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Oktober
21.7.2005 8:22:22   
KIRA
živijo.
jaz mam pa drug teden še en UZ. pravzaprav bi to moral bit že četrti, pa pol nič več. ampak si je dohtar 1. pozabu zabeležit, jaz pa nisem tako nora, da bi si stroške delala in sama plačevala...
tako da me sedaj čakata še 2, drug teden, pa pol ko pride G z dopusta, se pravi nekje v septembru.
cel mesec ga ne bo..:(

včasih me tak čudno cvika v bušiju, kot da bi imela take čudne krče kot pri M, pa kar hitro ponehajo. drgač pa moja brcika pridno telovadi, ovira me pa ne nič.
prejšnjič mi je buši postal v napoto šele konc 8 meseca. najbrž bo tudi sedaj tako...

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?