naja78
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: naja78 jaz sem že 1x pisala. kazen pr takih otrocih ne zaleže. pa naj kdo reče kar koli. se ne obrestuje, tudi ignor ne. bolj pali mirna in čisto tiha prepoved nečesa in to na direkten način. in se sploh ne pogajat, samo razloži pa zakaj NE. uf, kaj potem predlagas (ocitno kazen ne bo zalegla) - ker mene to vrescanje cist iz tira spravi. dokler se da kaj pogovarjat z njim, ni problema - ampak 10min vrescanja... ignoriram ga pa tud bolj tezko. je preglasen in obicajno sredi sobe... ojla. hm,kaj predlagam. mah,veš kaj....jaz sem ista kot ti,....... takoj ko kaj tazga slišim....... ...živc spul,sploh matr zdej ko sem tik pred PDP...adijo pamet.ja,komi ga obladam. sem pa neki opazla.včasih se pač moram zadret da te otrok registrira-sliši ok,.....in posledično se kmalu še on začne. itak takoj spoznam,da moram bit jaz bolj mirna....tiha,.....ga zaposlit,... nevem našmu je všeč družba,vrstniki,da kam greva-s peseki ven,na sprehod,tudi po lužah skakat,......če je dež.....je pa res da ne vem kaj bo ko bomo sedaj 4-je. ampak verjetno bom prikolico s sabo vlekla,na voziček pa bomo montiral še ene koleščke,da bo 3 letnik lohk se vozil-kao spočil(če se bo ). zdej bo boljš boš vidla,ko bo it za ven.čeprav pravjo da bo april kisli,no potem se nam bo mešalo. hm,....če torej pride do dretja,...na vsak način bi jaz počakala da ga dretje-trma,histerija mine.ostani mirna. povej mu da te ne moti ker se DERE,AMPAK DA PA BI GA NSLEDNJIČ RES PROSILA ČE POVE BOLJ TIHO,KAR MU NI VŠEČ,KER GA NE RAZUMEŠ IN NE VEŠ MU POMAGAT,NE VEŠ KAJ HOČE,.. NAREDI SE GLUPO. prvič ne bo odziva,ko pa boš mogoče probala še 5x,pa bo.ne vem,ti svojga mulca najbolj poznaš,...naš je res temperament 1A,pa je kr palilo.
|