|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.7.2005 12:20:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako jemati kont.tabletke-morje...POMOČ!
1.7.2005 12:24:48   
darjatimci
Ko sem še jaz prestavljala M zaradi dopusta,sem nadaljevala z naslednjo škatlico,poješ tisto prvo ne prekineš po 21 dnevu pač pa nadaljuješ z naslednjo in prekineš ko želiš,da dobiš M,ne me kregat vem,da ni zdravo,saj to samo zaradi dopusta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2005 12:24:49   
kepica
Jest ti predlagam,da odpreš novo škatlico in nadaljuješ s tabletkami do konca morja.Tako da boš M dobila,ko boš prišla domov oz. čez 3 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2005 12:25:00   
urla
M si lahko prestaviš tako, da tistih 21 tablet ne poješ do konca, ali pa ji poješ več ko 21. Pomembno je samo, da jih začneš ponovno jemati 8 dani po zadnji tabletki. Kljub prestavitvi ciklusa ni skrbi glede zanositve.

Pa veselo čofotanje :morje:

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2005 12:25:37   
lex
Lahko to narediš. Če pa se bojiš zanositve pa ti predlagam gumico!

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2005 12:26:29   
kepica
Ja,res ni zdravo,ampak drugač ne gre.Jaz sem do zdej samo enkrat to naredila.Je pa res,da ko sem dobila M je bla ful močna in boleča ko :hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2005 12:30:16   
smrka
ce nebos imela tardece na morju sexaj s kondomom ce ze moras zakljucit s tabletkami.

Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2005 12:54:03   
morskadeklica
se strinjam s kepico. Tabletke jej naprej, ne prekinjaj. Ko boš prišla domov, pa tako kot ponavadi 7 dni premora. Jaz sem imela 3 leta zapored ta sistem, ker bi jo vsakič dobila ravno na morju.

lp:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2005 13:00:15   
lin
Jaz sem naredila že skoraj doktorat iz KT.
Lahko jin nehaš jemati pred koncem škatlice ali pa nadaljuješ z naslednjo škatlico brez prekinitve dokler se ne vrneš z morja in šele takrat prenehaš in narediš 7 dnevno pavzo,samo pol škatlico s preostalimi tabletami moraš vreči in narediti 7 dnevno pavz,pol pa začneš z novo škatlico.Priporočam ti drugo varjanto,ker pri prvi se zna zgodit da se ti ciklus malo pomeša in vseeno recimo nedobiš menstruacije 3-4 dan temveč malo aksneje pol si pa spet na istem ne.

Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2005 13:22:51   
amadeusa
Tudi mene nekaj zanima glede kont. tabletk. Drugače jih ne jem, ampak vedno imam tako smolo, da ravno ko je čas dopusta se mi :hudicek:premakne, da bi jo ravno na morju dobila. In zdaj mi povejte če je to vredu. Menstruacijo sem dobila 30.06.2005 vzela prvo tabletko, zadno 21 vzamem 20.07.2005. Po kolkem času dobim m, kajti najkasneje je moram dobit do 27.07.2005, ker gremo 1.8.2005 na morje. Iz vaših izkušenj vidim da mi ni potrebno imetit 7 dniu premora 8 pa vzet tabletko ali pa nadaljevat ker tako ne bom na morju imela m? Odgovore prosim.:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2005 20:22:13   
Mateja*
Mi gremo danes ponoči na morje in sem tud nehala tabletke jest 6 dni prej, kar pomeni da sem jih pojedla samo 15, osmi dan jih bom pa spet začela, to je jutri. Jutri M že ne bo več. Lahko jih pa ješ dlje kot 21 dni, ampak meni se zdi bolje dajih poješ manj kot pa 14 preveč.

Pa lep dopust!

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?