|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 12:55:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bi si upale it?
6.1.2010 12:59:45   
Kliki
Če bo mož pote postil službi in se zaposlil v podjetju itak kredita ne dobita.

Sem sama spraševala če lahko na s.p. dobim kredit pa so rekli da ko eno leto pozitivno posluješ.

Jast bi v vajinem primeru odprla s.p. in bi tebe zaposlila da vidita če zlavfa on pa naj službo obdrži. Do toliko denarja pa prideta tudi če mož vzame kredit to je za en mali avto denarja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2010 13:00:50   
Anonimen
Jaz,če nisem ziher ali bo laufalo se nebi spuščala v tole.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 13:01:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 13:03:20   
Angel_Tian
Zakaj pa v prvo, da vidita, če bo zalaufalo, ne bi recimo tvoj mož odprl s.p. kot popoldansko dejavnost? Ti pa bi recimo honorarno delala zanj. Tako imata v najslabšem primeru še vedno moževo redno službo in tiste prihodke.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2010 13:03:21   
Kliki
Jest bi šla v to če si prepričana da bo stvar zlafala. Malo moraš pa tudi gledat na to kje bo ta biznis in kolk imaš konkurence.

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 13:03:38   
mojcaziga
Tusi sama se ukvarjam z mislijo po čem takem. Sama še nisem zbrala poguma, sploh pa me je vse minilo, ko je partner izgubil službo v dobro stoječem podjetju s solidno plačo.

Je pa veliko odvisno s katero dejavnostjo se mislita ukvarjati.  Če je to kaj no vega ali pa nekaj takega, kar ljudje potrebujejo, pogrešajo,..., potem definitivno jA.
Če pa je stvar, ki bi jo ljudje zagrabili samo na začetku, potem pa bi šlo navzdol, pa definitivno NE.

Za kako objektivnejše mnenje je podatkov premalo. Konec koncev pa je veliko odvisno tudi od vaju, vajinih karakterje, navad, načina življenja,....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 13:07:06   
TomTaylor
jz se ne bi pufala in odpirala s.p. toliko časa, dokler ne bi bila sigurna, da mi bo dejavnost zagotavljala dovolj denarja za vsaj eno solidno plačo + znesek za odplačilo nameravanega dolga+ stroške poslovanja + dobiček za vlaganja v "podjetje". Torej bi že pred ustanvitvijo s .p.-ja naredila temeljito raziskavo trga. Nekaj na blef in na približno se ne bi šla.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2010 13:11:06   
ledenaa
Ne

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2010 13:38:34   
Anonimen
Takole: midva sva predlani, preden se je začela recesija, ustanovila svoje podjetje, s tem, da sem bila jaz brezposelna, on pa je delal v znani in dobro stoječi firmi s solidno plačo, to službo je potem pustil in se zaposlil pri nama (midva imava d.o.o.). Pa še da sem noseča sem zvedela 2 meseca po ustanovitvi firme. Recesija se je začela ravno tisti mesec, k osva začela konkretno poslovat (prej je bilo še pol leta priprav, iskanje dobaviteljev, prostora,...). Velik riziko torej.
V firmo sva vložila skoraj vse svoje prihranke, res veliko denarja, imela zelo podrobno stroškovno razdelan poslovni načrt, zakalkulirala sva se za ene 15% - toliko sva morala vložiti še dodatno. Torej, če računaš 20.000€, daj zraven še malo dodat, da bo zihr. Potem sva imela še ene pol leta s firmo same stroške, ker traja, da si pridobiš stranke, ime, zaupanje. Midva sva delala vsak po 10-12 ur na dan, skušala biti čim bolj inovativna in delala na prepoznavnosti, tako da se nama je zelo hitro obrnilo na pozitivno stran, da sva zdaj med bolj znanimi firmami iz našega foha. Ampak je bilo notri res vloženo veliko dela.
Danes bi naredila isto z nekaj manjšimi spremembami, z večino pa sem zelo zadovoljna in na naju zelo ponosna, da nama je uspelo speljat.

Menim, da če se trudiš in vlagaš ne samo denar, temveč tudi znanje in čas, potem imaš tudi tisto malček sreče, ki jo rabiš, da se spelje. Brez poguma in malce tveganja pa ne gre. Sama ne bi čakala, če bi imela dovolj sredstev (torej za pokriti predvidene stroške + še nekaj rezerve). Kdor je prvi je prvi. Vmes bo še 10 drugih in če si 11. pobiraš drobtine, tako pa imaš več možnosti, da ustvarjaš teren po svoje. Ti pa konkurenca sledi zelo hitro user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2010 13:45:39   
bskrle
Najprej začnite s popoldanskim s.p., potem širi.
Več bi ti lahko napisale, če bi vsaj okvirno vedele za tip dejavnosti.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2010 15:20:52   
TRIŠ
Jaz neuser posted image sem bolj ziheraš,je pa res ,kdor reskira ta proftirauser posted image pa srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2010 19:57:17   
muki1
Kaj pa kakšne variante od Zavoda za zaposlovanje? Če greš v samozaposlitev? Če se prav spomnim, so lani eni znanki dali 7000 eur za samozaposlitev. Ampak če seveda izpolnjuješ pogoje njihove, to je, da si na zavodu kot iskalec zaposlitve, pa take...

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?