Petka09
|
Če imate v redu odnose, potem vam bo lepo. Vikend servisov bo verjetno konec, razen, če se tako zmenite, da otroka kljub temu, da sta blizu ne bi hodila domov. Samo dvomim, da bi to palilo, ker je le preblizu. Kar se tiče obiskov, nonstop v copatih sem in tja... Na začetku se to zmenite, da mate vi radi svojo zasebnost in da se prej pokliče, če ste doma in se ne prihaja kar nonstop itd. Mi živimo s taščo in tastom v isti hiši, različna nadstropja, svoj vhod, svoje dovoz..... Od začetka je bla tašča zelo navdušena in celo mislila, da bo kuhala za vse in da bomo vsi hodili nonstop sem in tja... Moj jo je postavil na realna tla in je dojela, ni se bunila oz. ni ji nekaj zabičeval ali grdo povedal. Pač rekel je, da imamo za to telefon in da bomo mi sami zase kuhali, da pa lahko gremo en k drugim na kavo itd.... Od takrat je super, pa imava že otroka in sta tašča in tast nora na tamalo - ampak se tudi po cel teden ne vidimo, pa sem jaz na porodniški. Hočem povedat, vsak ma svoj lajf, midve okol trajbava, tašča in tast sta tut dost zdoma, čeprav sta v penziji.... Se pa dobimo po kosilu kej na kavi, včasih tudi skupaj pojemo kosilo itd..... Ampak se da dihat in je daaaaaleč od tega, da bi nonstop hodili en k drugemu. Mož ima v bistvu še največ stika, ker gre največ dol k njima - zarad kakih "tehničnih" stvari (da se pomenjo kej okol kakih popravil po bajti al v kleti, okol položnic (plačujemo enkrat mi, enkrat oni skupne stroške - si jih tako delimo)) itd..... Meje se postavijo na začetku, četut mal mogoč čudno gledajo, ampak gre potem. Pa si kljub temu včasih tut sposodimo en od drugih sladkor, mleko... zelo redko, ampak tudi in to ni zame nič takega. Ampak ne izkoriščamo tega. Bo pa res bližina staršev zelo prav prišla kasneje, ko bo tamala v vrtcu in šoli... da se jo popazi, da se flika morebitne bolniške ob bolezni tamale itd...Pa tudi midva dava kaj kontra v zahvalo, če nama onadva kej pomagata (sploh, ko smo gradili najin flat) - kupim kaj za taščo, če vidim kaj lepega (kakšne šalce, krožnike, dobr pralni prašek itd...)
|