|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.6.2005 19:45:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Starša sta se odselila
9.6.2005 19:54:48   
Anonimen
Te čisto razumem. Mene je bilo strah iti od doma. Potem sem pa prehitro rodila in so me kar sami selili. Prišla sem v novo stanovanje, prvič samo svoje gospodinjstvo, prvič sva začela živeti čisto na svojem, prvi otrok,....

Ampak se navadiš. Mislim, da bi mi bilo težje, če ne bi imela otroka, ker bi mi bil dolgčas. Kosila-kuham sama zase, ker moj ima kosilo v službi, za večerjo pa nekaj na hitro. Za vikende ponavadi jemo skupaj ali pa greva na obisk ali pa pač sama. Pranje, likanje, pucanje, ..... to mi pa ni problem.

Sem srečna, da imam družino in da smo na svojem in to sami. Finance pa znesejo tak, da teh problemov nimava.

Boš videla, da bo šlo. Samo komplicirat ne. SIcer pa še vedno je tu "babi oz. mami servis"8)

Bojana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Starša sta se odselila
9.6.2005 19:58:24   
lenika
Nič se ne sekiraj, nič ne bo narobe. Kaj pa se ti bi lahko ponoči zgodilo? Ponoči je treba spat, ko pa se zbudiš pa je že jutro in tvoj :love: je doma.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Starša sta se odselila
9.6.2005 19:59:37   
buči
Joj, ko bi ti vedela, kako si jaz pogosto želim, da bi tudi moja dva kam popihala!!!! Ko ju ni, ker gresta na kakšen izlet, je prava milina, pa ima naša družinica celo nadstropje zase, pa stopnišče ločeno - v bistvu čisto zase stanovanje, pa se mi zdi, da je moja mama vedno zraven! :hudicek:

UŽIVAJTA!!!!! Kako bo žez mesec, boš ugotovila sproti. Tudi nama na začetku ni smlo briljantno, ampak se navadiš. Če rabiš stvari za bebiko, lahko veliko dobiš od kolegov ali pa pojdi v kakšno komisijsko trgovino - tam je na pol zastonj.

Ponoči pa nikar k mami - to bo za vedno. Pojdi tja na kosilo, pa prinesi kaj domov, za zmrznit, pa malo v njen hladilnik - po nakupih, tistih zastonj.

:bravo: uživaj nosečnost, ker prehitro mine! 9nebesa

Naš smrkec bo kmalu že eno leto star, ma kako gre hitro ... :) Pa se še tako dobro spomnim, kako sem na deževen novemberski dan v službi naredila test, potem pa noro veselje!!!! 9nebesa:bravo:9nebesa

:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Starša sta se odselila
9.6.2005 20:01:55   
Anonimen
Na začetku je res težko, ko si naenkat sam odgovoren za vse stvari, vendar se kmalu zaveš, da lahko le na tak način resnično odrasteš, torej da skrbiš samo zase, od kuhanja, pranja in plačevanja položnic naprej.
Jaz sem si takrat, ko sem obupavala, zmeraj rekla, da se imajo drugi še veliko slabše, pa vseeno nekako pridejo skozi mesec. Sama sem začela skrbeti zase, ko sem šla na faks, pa bi danes še enkat tako naredila. Sem zato veliko bolj samostojna in znam cenit, to kar imam. Počai, pa bo šlo... Še vsakemu je uspelo. Mal je treba paziti, da se ne kupuje vsake bedarije, ampak najprej tisto, kar je nujno, potem pa šele kaj drugega. :rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Starša sta se odselila
9.6.2005 21:01:27   
Pupica
no sej se boš hitro navadila:bravo::bravo::bravo::bravo:

uživaj!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
9.6.2005 21:20:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Starša sta se odselila
9.6.2005 22:07:34   
TaRe*
Ja,končno bo treba pretrgat popkovino..:)-:)-

To je včasih verjetno hudo.Meni ni bilo,ker sem šla od doma praktično tisti dan,ko sem stopila v srednjo šolo.Od takrat dalje sem bila večinoma nekje doma...domov pa sem hodila samo še ob vikendih.Nikoli nisem pogrešala staršev ponoči,ne na ta način.
Potem pa služba,pa spet selitev.....no,na koncu pa pride še :duda:,pa spet selitev.:kuza::kuza:
Vesela si lahko,da si stanovanje dobila.Jaz sem bila glede financ na podobnem kot ti,le da sem plus vsega plačevala še najemnine.

Saj bo...nam je uspelo po štirih letih ....smo pa sedaj srečni,da smo sami in na svojem.:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Starša sta se odselila
9.6.2005 22:27:13   
lidia
Jaz imam vtis, da si pač neka razvajenka, ki se ne zaveda kako je lahko vesela, da je dobila stanovanje.

Seveda materialne dobrine niso vse, ampak popkovino je treba enkrat prerezat in zaživet brez servisa staršev.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Starša sta se odselila
9.6.2005 22:28:38   
Margareta
Draga bubabaya,

saj se boš navadila, da boste sami, jaz trenutno tudi še živim s starši, pa v bistvu komaj čakam, da bova naredila hišico in se odseliva. Pa verjamem, da bom na začetku malo bolj zgubljena.:zmeden:
Glede tega - da si se tako mlada odločila za otroka, te pa samo občudujem. :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
9.6.2005 22:29:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
9.6.2005 22:34:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Starša sta se odselila
10.6.2005 0:24:29   
nejcko
Mislim, ene ste pa res ... čim nekdo omeni kakršnokoli navezanost na starše, pa da se z njimi dobro razume in mu zato morda tudi finančno pomagajo, bog ne daj, da mu kakšno nepremičnino zapustijo, že ga takoj obsodite, da je razvajen, odvisen od staršev, nesamostojen, izkoriščevalski, skratka vsemogoče.
Ne vem, a ste ljubosumne ali kaj?
In hecno, da ponavadi prav iste poudarjate, kako nikomur zaupate svojega otroka, kako ga ne morete niti za sekundo pustiti v (ne)varnih rokah babic in dedkov, kako je to samo VAŠ otrok. Kaj jih boste 10 let priklepale nase, se nato 10 let prepirale z njimi, ko se bodo začeli osamosvajati, nato pa jih boste postavile pred vrata in se hvalile, kako samostojne otroke ste vzgojile ali kako?

Pravijo, da si otrok, dokler imaš starše in starš si, dokler imaš otroke.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Starša sta se odselila
10.6.2005 8:16:32   
buči
Ja, ja, ene so bile pa hude v tej debati!! Gospa "lepo vzgojena", najbrž se markiskdo ne strinja s tabo, tudi jaz ne, ampak zato te ne bom nadirala in ti zbijala morale. Tudi tebi je ni treba drugim!!!!

:kuza:

P.S. Res, da imamo vsi možnost biti anonimni, ampak lažje je pljuvati, če drugi ne vejo, kdo si, a ne?!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Starša sta se odselila
10.6.2005 8:43:45   
Anonimen
Življenje je že itak dovolj težko, hvala bogu, da je vsaj nekaterim nekoliko olajšano.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Starša sta se odselila
10.6.2005 8:59:44   
ninocka
Ko sva se midva preselila na svoje, mi je blo po eni strani prav fino, po drugi strani sva pa cel mesec ko zgubljena lutala po bajti...:)
Sicer sem jst že prej eno leto živela pri njegovih, tako da "ločitev" od mojih strašev ni bila nevem kako huda... bolj kriza je bil tist feeling bit sam, skrbet sam zase...pr nama pa še bolj, ker nisva mela v bajti nič razen kuhinje (s praznim hladilnikom:)), neki posode, pa pojstlo in TV. Vse je odmeval, same prazne sobe,...to je bla tista groza men...Od začetka sva bla bolj mal doma in skoz na kosilih pri starših, zdej pa komi da se kam premakneva.

Ko se enkrat navadiš bit sam in vzpostaviš sistem gospodinjstva - jst ne grem nikol več k nobenim staršem nazaj ;)

Tko da - sej bo, itak mata še verjetno miljon stvari za narest, pa se bosta tut s tem zamotla...
:bravo: :bravo: :bravo: za osamosvojitev!

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Starša sta se odselila
10.6.2005 9:31:18   
baguSka
1x mora slej ko prej pridt do tega. Pr enih prej pr drugih kasnej. Jst sm mela to srečo al pa nesrečo, da nism nikol mela možnosti bit navezana na starše. Sama sem se vzgajala že skoraj od 12.ga leta. Pač nesrečne okoliščine. Sama sem za naju z bratom začela skrbet pr svojih 17-ih. Vse je blo postopoma. Pa po vsem tem, tud če je blo tko dougotrajno vse in ni blo presekano čez noč, vseeno še vedno močno pogrešam svoje starše. Tko da verjamem da ti ni lahko, ampak sedaj boš imela ti svojo družinico, za katero boš mogla poskrbet. To pride avtomatsko samo po seb. Zato brez skrbi. Če zmore vsak, boš zmogla tud ti, sploh pa s pomočjo tvojga lubija in seveda še vedno s pomočjo tvojih staršev. Sej to da sta se odselila, še ne pomeni, da sta 100% prekinili vse stike. A ne?! Kar pogumno, še prehitro bo čas, ko bo tudi tebe tvoj :duda: pustil in šel svojo pot.;)

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Starša sta se odselila
10.6.2005 9:36:26   
baguSka
Aja to je blo delno tud za Haidi al kaj že. Jst nism bla nikol navezana na starše. Niti finančno, niti s popkovino nism bla nikol zavezana z njimi. Pa vseeno pogrešam svoje starše!:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
10.6.2005 10:54:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Starša sta se odselila
10.6.2005 10:57:16   
Anonimen
Bubabaya, hitr se navadta na novo življenje, pa oče pa mama tud na vikendu. Lepo ju pozdravi ;)

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Starša sta se odselila
10.6.2005 11:07:35   
Anonimen
Kuhanje pa bo še najmanj. Ti kar lepo sprobavaj, pa če boš parkrat kaj zažgala, nič hudega. Boš videla, kako hitro boš "noter padla". Jaz sem ful zbirala recepte pri sodelavkah, prijateljicah. Zdaj imam čez 1000 receptov za vse mogoče, kuham pa izredno rada.

Vso srečo!:)

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Starša sta se odselila
10.6.2005 11:08:17   
baguSka
Bubabaya - jst sm sama že od mojga 17.ga pa še vedno nism stručkica v kuhanju.;)

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Starša sta se odselila
10.6.2005 11:09:03   
baguSka
Aja pa bod vesela če sta samo par minut stran. Moje dva sta stran tri ure.:(

Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
10.6.2005 11:10:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
10.6.2005 11:12:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.