|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 14:45:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: služba
25.9.2009 14:48:28   
pety78
Jaz bi se tega malo bolj profesionalno lotila, predvsem, če sem imela dobre odnose v službi. In jih o tem že malo prej obvestila. Kako pa, je pa odvisno, kako "blizu" bi bi bila s sodelavci oz. nadrejenimi.

V tej službi bi verjetno šla k šefu v pisarno in mu povedala, kakšni so moji nameni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 14:51:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2009 15:02:28   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

ja sej pety78 tud jst bi rada neka tk naredila da bo vsaj ok izpadl ker kr tk tud men ni za it.

je pa tk da delam šele tuki od 24.08.2009, in da nekega prijateljskega odnosa še nisem razvila, sam z eno sodelvko sma se zaenkrat zaštekale pa njej sem povedala kok pa kej. sam za nadrejen ne vem kok naj.user posted image

Si pa ziher, da ti bodo podaljšali pogodbo?
Verjetno jo boš dobila kak dan pred 30. v podpis, kaj boš pa potem? Rekla, ne hvala? Jaz bi na tvojem mestu šla čimprej do direktorja oz. do tvojega nadrejenega in mu povedald, da sicer ne veš, kakšni so njihovi namen s teboj, ampak ti ne nameravaš več ostati.

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2009 15:04:17   
matkica
Jaz bi šla že prej v pisarno do nadrejenih in bi povedala,da ne bom podpisala pogodbe za naprej.Pa bi po mojem bilo to čisto vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 15:16:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu matkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2009 16:06:16   
maychi
A imaš že zmenjeno drugo služno oz. kaj je razlog, da si se odločila, da ne boš več sodelovala z njimi?

Drugače pa kar do šefa, lepo mu povej, kako je na stavri (da imaš že zmenjeno drugje, oz. kar koli je) in, da s 30.9. zakjlučuješ pri njih.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 16:52:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maychi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2009 20:57:00   
gita10
meni ni bilo nikoli jasno naslednje: nadure niso plačane in jih ne moreš koristiti.
Zakaj so pa te nadure ali jih nekdo dela iz veselja do dela. Jaz sicer nisem plačana po urah ampak so vsi ostali v naši firmi plačani po urah in si sploh ne predstavljam kako bi bilo, če bi jim kdo kaj takšnega rekel.
Kako lahko sploh nekdo pričakuje, da mu bo kdo delal zastonj.
Kaj te briga - ko ti prinesejo pogodbo reči, da je ne podpišeš, ker ni utemeljeno koliko so plačane nadure ter, da si pripravljena delati samo dopoldne. Če spremeni pogodbo podpiši- drugače pa tako ali tako greš, pa naj si te ure vtaknejo nekam.

Razjezi me to, ker imam vsak dan kakšnega od naših delavcev, ki imajo res dobre pogoje dela in solidne plače pa se mi vsak dan kdo pride kaj pritoževat v pisarno- poznajo vse mogoče delavske pravice, potem pa berem takšne zgodbe pa me kar zmrazi.

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2009 21:07:32   
tajtaja
*ker sem noseča in delam na oddelku bele tehnike in keramike
MOj nasvet je, da ti naj kar podaljšajo, če majo namen. Ti bodi z nosečnostjo kar tiho, in če greš v tem času na porodniško, boš vsaj to prejemala.
Glede dela, ki pa je za nosečnico težko, boš pa itak kar hitro končala na kakšni bolniški, tako da ti je škoda vse to zavrečt.
Vsaj po moje!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2009 21:13:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

*ker sem noseča in delam na oddelku bele tehnike in keramike
MOj nasvet je, da ti naj kar podaljšajo, če majo namen. Ti bodi z nosečnostjo kar tiho, in če greš v tem času na porodniško, boš vsaj to prejemala.
Glede dela, ki pa je za nosečnico težko, boš pa itak kar hitro končala na kakšni bolniški, tako da ti je škoda vse to zavrečt.
Vsaj po moje!

Se strinjam.user posted image

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 21:52:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2009 22:57:04   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

sej sem študiral že to da bi bila tiho glede nosečnosti pa bi pač podaljšali mi pogodbo, ampak (meni sploh ni težk odelat da ne bo kera mislila in če delam v trgovini itak nočem delat na živilih, tehnik ali pa nič), res je sem "šele" 6tednov ampak da bom ves čas dokler se bom vredu počutila prestavljala škrinje, pa dvigovala pakete ploščic katere imajo v povprečju tm 10-15kg. ko bo kej narobe bo že prepozn, zdej se morm ahtat (no zadnja dva stvaka mi je danes strokovno razložu moj dragiuser posted image )

prej me je ob dvigu pakete tk štihnal not da sm mislala da se ne bom niti beč prstavt mogla, ampak je popustil pa sem še vseeno naložla paleto robe do konca (beri okol40paketov), ves čas pa študirala na user posted image in bo ja vse vredu. poleg vseh ostalih razlogov je varstvo user posted image najbolj pomembno.

Pazi na sebe in tvojo pikico. Vidvi sta najpomembnejši. Če imaš možnost pusti službo. Pravilno si se odločla.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2009 18:35:29   
roža03
mene pa zanima da če mi 30.9.2009 poteče pogodba in da ne podpišem ali mi pripada nadomestilo treh mesecev.

ali je kje prikazano oz.napisano da jaz nisem podpisala..

drugače  pa kr pogumno,mislim da bo marsikatera kmal ušla iz te firme,ker se res še marsikaj najde,ne sam neplačane ure..

< Sporočilo je popravil roža03 -- 28.9.2009 18:42:56 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2009 18:41:10   
benika
Ne, ker se smatra, da si ti zavrnila službo.

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2009 18:47:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Razjezi me to, ker imam vsak dan kakšnega od naših delavcev, ki imajo res dobre pogoje dela in solidne plače pa se mi vsak dan kdo pride kaj pritoževat v pisarno- poznajo vse mogoče delavske pravice

Seveda da pridejo...ker ocitno tudi dosezete dobre pogoje.
Sicer pa to ni dalec od tvoje taktike, ce se prav spomnim user posted image .

In to je dobro, da gre firmi dobro in da so pogoji dobri.

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2009 18:51:51   
roža03
ja kam pa napišejo to..

< Sporočilo je popravil roža03 -- 28.9.2009 18:53:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.9.2009 19:50:25   
zmajaz
Že na odjavi iz zavarovanja morajo označiti razlog prenehanja. Ti pa, ko se boš prijavila na zavod, boš morala izpolniti zahtevek za uveljavljanje pravic do denarnega nadomestila, kjer boš morala navesti razlog prenehanja zaposlitve. Lahko sicer navedeš prenehanje pogodbe za določen čas, ampak lahko preverijo pri delodajalcu, pa po mojem je velika verjetnost, da tudi sicer ugotovijo, da si zavrnila podpis podaljšanja pogodbe, ker bo delodajalec na tvoje mesto zaposlil nekoga drugega. Tudi če ne bodo takoj ugotovili in ugotovijo pozneje, boš pa morala nadomestilo vračati.

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.9.2009 20:44:10   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Razjezi me to, ker imam vsak dan kakšnega od naših delavcev, ki imajo res dobre pogoje dela in solidne plače pa se mi vsak dan kdo pride kaj pritoževat v pisarno- poznajo vse mogoče delavske pravice

Seveda da pridejo...ker ocitno tudi dosezete dobre pogoje.
Sicer pa to ni dalec od tvoje taktike, ce se prav spomnim user posted image .

In to je dobro, da gre firmi dobro in da so pogoji dobri.

Ja ampak že ene dva meseca ni situacija, da bi lahko z odpovedjo grozila- sedaj me je pa že postalo strah, da jo lahko direktor celo sprejme. Se bom za  par mesecev kar zadovoljilas svojo plačo, še malo pa jo bom zaradi pomanjkanja dela zaradi slabe vesti vračala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.9.2009 7:26:38   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: roža03

mene pa zanima da če mi 30.9.2009 poteče pogodba in da ne podpišem ali mi pripada nadomestilo treh mesecev.

ali je kje prikazano oz.napisano da jaz nisem podpisala..

drugače  pa kr pogumno,mislim da bo marsikatera kmal ušla iz te firme,ker se res še marsikaj najde,ne sam neplačane ure..

prav zaradi nadomestila, bi šla jaz do poslovodje in mu razložila da sem noseča, ter ga prosila, da oni ne podaljšajo pogodbe in ne, da napišejo da sem sama kriva za prenehanje delovnega razmerja

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.9.2009 12:44:07   
natasaxy
jaz bi se pa zadeve drugače lotila, za koliko časa podaljšujejo pogodbo. Kajti v tem času boš zelo težko našla novo zaposlitev. Jaz bi pa pogodbo podpisala potem pa tudi počasi povedala, da sem noseča. Kajti še vedno boš imela dohodek, še vedno se ti bo ta dohodek štel v porodniško nadomestilo, če v tem času ne dobiš službe. Z zavoda boš pa prejemala borih 70% povprečne plače zadnjih 12 mesecev, pa še vse prispevke ti odštejejo, tako da dobiš kar malo. Glede dvigovanja in teh zadev bi morali oni te premestiti na tako delovno mesto, da je za nosečnico primerno oz. da ne dviguješ težkih bremen, kajti kaj hitro se lahko zgodi kakšen ss. Tako da malo je za premislit. Tudi če si v delovnem razmerju greš še vedno lahko za nekaj časa na bolniško, vsaj jaz bi razmišljala o tej možnosti. Poveš ginekologinji kakšna je situacija, da ne boš tvegala po nepotrebnem.

No kakorkoli se boš odločila srečno.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?