Poka
|
Jaz sem pa odraščala v mestu in to v bloku in ob edini štiripasovni cesti v tem mestu... Zato ne razumem, kako sploh rinete v to Ljubljano in si tam še bajte postavljate... To je pač glavno mesto in enkrat bo verjetno pozidan čist vsak še najmanjši košček zemlje. Nič nimam proti Ljubljani, ampak za živet tam ni - in ne rečt, da ni res, ker sami vidite kako je... Moraš bit tip za to - enim je verjetno všeč. Ampak če si bil vajen domačnosti na vasi, ljudi, ki se radi družijo, svobode, narave okoli ipd. potem to sigurno ni to... Midva sva ravno zato kupila parcelo na vasi - za enkrat je super. Ni pa tudi rečeno, da se tudi tu ne bo zgodilo, kot pri vas. Zemlja bo pač vsak dan več vredna. Imamo tudi soseda, ki hoče postavit nek "blok", za prodajo, ker hoče neki s tem zaslužit,, ampak bo potreboval soglasja... Na srečo ali pa vsaj upam, da ima zaenkrat moj še nekoliko več vez in poznanstev na določenih področjih, tako da, dokler se bo nam pač zdelo, on tam ne bo postavljal nič. Mi smo vsi tam kupili zemljo, da bi v miru živeli tu s svojimi družinami v sožitju z naravo in nikomur se ne gre za noben zaslužek, sploh pa ne na tak način... V Ljubljani boš težje kaj dosegla, ker tam so nekako ti kriteriji glede gradnje po mojem malo manj strogi, vsaj kar se tiče velikosti parcel in odmika od meje... Po mojem je najboljša rešitev prodaja, ne vem, nekako sem dobila občutek, da nisi ravno mestni človek in bi ti itak bilo drugje lepše.
|