|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.5.2005 19:56:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 19:58:48   
Mina1
Sigurno je to vse z določenim namenom oz. na neko foro. Jaz ne bi šla in tako.

Dandanes vsi samo obračajo ljudi, zelo malo pa je takšnih iskrenih. Sploh pa tile, ki nekaj prodajajo in te vabijo, na koncu pa izvabijo iz tebe kar kaj - denar recimo;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 20:04:07   
Anonimen
:bravo:jaz pa bi šla saj dejansko nimaš kaj izgubiti,če nič ne podpišeš.veš kaj mislim probati ni greh.pojdi pa nam javi kako je bilo.lahko te edino napizdijo on ti dajo kak merilec,ki ni nič vreden.:)-:)-:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 20:05:36   
zoya_
Jest sem enkrat na netu sodelovala v eni nagradni igri in potem me kliče en tipo, da sem zastonj dobila merjenje elektromagnetnega valovanja al sevanja po stanovanju in kdaj lahko to naredi... Jaz ga povabm in kva na konc izpade, hotu mi je prodat posteljnino, to iz avstraljske volne in to za 600 jurjev... ja halo :zmeden2: IN potem jest to na netu če ene par dni preverim, a sem res kaj zadela. In? Nisem.... pa pišem tem, ki so razpisali to nagradno igro in ugotovim, da je prišlo do zlorabe podatkov.... Ej svašta...:grrr: Nobenmu nič ne verjamem, dokler ne dobim pisno na dom.
Iz Avona so me tud enkrat klical, da sem dobila nagrado in kdaj se lahko zmenmo, pol pa nisem mela časa, pa ni več nič klicala...:zmeden2:

NA tvojem mestu bi rekla, da ne moreš, ker imaš otroka bolanga, pa da ti naj pošljejo. PA še praši od kje kliče in kdo je pa pol prever, al si res kej dobila na samem podjetju, da ne boš na kakšno predstavitev naletela...:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 20:08:07   
dory
Ma dej to je sam varka...tud pr nas izvajajo podobno in nas vabijo na kao vecerje in nagrade...pa smo enkrat sli...od vecerje nc,sam neki za popit in za nagrado eni plastik fantastik krozniki,k so bli se za v smeti predobri...hudo...elasticarji:hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 20:09:01   
ZARA
Ej zihr nateg...elastičarji,se strinjam...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 20:47:29   
Mojca20
Bla, bla, bla.....jaz definitivno ne bi šla, saj boš po moje poleg tega darila morala še nekaj kupiti, ki pa sigurno ne bo poceni:grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 21:22:18   
daisy
zakaj pa naj bi šla kar oba z možem? mogoče zato, da bodo sigurni, da takrat ne bo nikogar doma? če vedo tvojo tel. št., tvoje ime, vedo za moža, mogoče vedo tudi kje stanujete?
sej te nočem strašit, ampak svašta se dogaja.
jaz ne bi šla po darilo. kot je že ena zgoraj napisala; kar naj ti pošljejo nagrado.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 21:38:35   
KIRA
jaz sem že čula za take fore. že zato ker je v hotelu ne bi šla. je sigurno kaka prodajna akcija, nagrada pa lažna. običajno obveščajo po pošti in ne po telefonu, pol pa lažne nagrajence zberejo, pa jim probajo podtaknit kakšno ceneno šaro za velike količine denarja. sem celo že čula, da so udeležence zaklenili v sejno dvorano oz. prostor, kjer je to potekalo, pa niso mogli ven tudi ne po 3 ure in več..
probaj se pzanimat, kolko je blo nagrajencev, pa zakj ti nagrade ne morejo poslat priporočeno domov. že tu po mojem nekaj smerdi....
če maš kako pot tam mim, pol se vstavi, pa poglej kej je to za ena zadeva, drgač pa ne vem če se splača..
sicer pa upam, da ni finta, in da boš merilnik res dobila...
LP

Neposredna povezava do sporočila: 9
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 21:46:46   
Pikabu
Pomojem je isto, kot sva pred časom midva dobila. No, midva sva šla, dobila pijačko zastonj, darilo sva pobrala, kupila pa nič. Prodajali so cel kup stvari, zelo različnih, pa potem delali akcijo na akcijo in okoli je bilo cel kup "šefov", pa vsak, ki je prišel k mizi, je dodal kakšen popust, pa sva vztrajala in nič kupila, darilo pa pobrala. Je pa bil navaden merilec tlaka, nič posebnega. Pa potem sva se fino norca delala iz tega. Bom jutri poskušala kaj več napisati, sem strašno utrujena, ampak sem si rekla, da se moram vsaj oglasiti.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   A ve bi vzele "nagrado"?
20.5.2005 21:47:09   
Taša
To je spet ena finta...od teh...."telefonskih" prodajalcev...Nevem no po drugi strani se pa sliši mamljivo, pa mogoče bi blo fajn mal pofirbcat.. Evo se javim da grem zraven tebe, če možek ;) ne bo utegnil...:):)-

Neposredna povezava do sporočila: 11
   A ve bi vzele "nagrado"?
21.5.2005 10:42:21   
Pikabu
Kot sem obljubila, da malo bolj natančno razložim, kako je to bilo.

Prišla sva tja in je vsak par imel svojega "agenta". Najprej je postavila cel kup vprašanj o tem, kaj imamo doma, kaj uporabljamo (gospodinjski pripomočki, postelja, posteljnina, vse živo). Potem naju je peljala v en prostor, kjer so imeli razstavljene tako ralzične stvari, da nisem mogla verjeti. Od stola za masažo, pa likalne deske, posteljnine, posode, sesalec, jedilni pribor, radio in še in še. Vse pokaže in razkaže in ves čas hvali, kako je vse super in oh in sploh. Potem naju je peljala nazaj v prejšnji prostor in vprašala, kaj nama je bilo všeč in če bi kaj od tega imela. Sva povedala vsak svojo stvar, potem se je pa začelo najedanje. Je naredila okvirni predračun. Od kje jim take cene, nimam pojma. Meni je bila všeč likalna deska, mojemu pa ena ovalna posoda. Za likalno desko bi morala odšteti 150.000 SIT. Potem so pa razni šefi kar dajali ene popuste, pa kar ena darila bi dobila zraven. Pa še vseeno ne bi s ceno prišli pod 100.000. Potem sva povedala, da ne bo nič s tem, pa je naredila nov predračun za tisto posodo, ki ne boste verjele, je bila spet 150.000. Pa spet cel kup popustov in daril in ne vem še česa. Ko sva rekla, da ne bo nič in da greva, je rekla, da nama da za to ceno tako likalno desko kot posodo. :zmeden: Mislim, halo, kaj je zdaj s temi ceni???? :zmeden::zmeden::zmeden: Sva se potem hecala, da je bila to očitno 150.000 SHOP. Komaj sva ji dopovedala, da ne misliva nič kupiti in da bi rada šla. Tisto darilo sva vseeno dobila, je pa še kar težila, da če se premisliva, da lahko prideva nazaj. Mene je odbil predvsem njihov pristop in potem že iz čistega principa ne bi vzela nič. Sva pa že takoj na začetku povedala, da kupila ne bova NIČ in smo se vse pogovarjali "če bi", na koncu je pa že ful težila, da naj vzameva in da take ponudbe ne bo več. HALOOOOOOO :zmeden::zmeden::zmeden:

Ne vem, a je pri vas isto, ampak začetek je bil pri nas čisto isti.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
21.5.2005 13:31:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 13
   A ve bi vzele "nagrado"?
21.5.2005 17:46:47   
Pikabu
Saj nama je bilo potem tudi žal, da sva šla. Če bi bilo po moževem, sploh ne bi šla, pa sem vseeno rekla, da pojdiva, saj zgubit tako nimava nič. So pa res nadležni in se jih komaj znebiš, ampak midva sva potem iz tega hec naredila in kar malo norce brila iz njih. Mislim, halo? :zmeden: Upam, da jim ni nihče nasedel, da tako drugorazredno robo prodajajo po taki ceni.

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?