|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 9:06:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober
19.5.2005 9:15:59   
soncek&luna
ojla nalin,
moje pocutje tako kot tvoje...sicer ponoci bolj malo spim, nekaj sem nemirna...
ufff, ko bi bila jaz tako drobcena kot ti...sicer nisem ravno bucka pa tudi zredila sem se vsega skupaj v teh 4 mesecih za 3kg pa se to vse v prvih dveh mesecih, ko sem jedla kot nora...zdaj se mi je lakota ustavila, pojem zelo malo, se moram prav prisiliti zaradi :duda:, drugace bi jedla samo 1xna dan...
se je pa moj :duda: vceraj pritozeval nad mano, ker sem popoldne bila po nakupih garderobe zame, tokrat sem pokrcila noge in ga nehote pritisnila, da me je na koncu kar posteno brcnil :)- , potem pa se je umiril v avtu in mi tudi ves vecer in noc dal mir...ceprav je prav fino cutit brcike, ko so se tako nezne9nebesa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 9:24:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober
19.5.2005 9:31:25   
soncek&luna
tudi mene zanima, kako bo, ko bo :duda: vecji...mi je sestra moja rekla, da imas na koncu obcutek, da ti hoce pretrgati trebuh...sem ji rekla, naj bo kar tiho:hudicek: in naj me ne strasi...
jaz pa sem vceraj koooooocnoooo prisla do breskev o katerih sanjam ze dva meseca...njami...kupila sem si breskve, nektarine in lubenico...se danes sem si v sluzbo prinesla, da bom imela zdravo malico ;)

sladkarijam sem se odrekla, tudi nisem ljubitelj prevec sladkih stvari, razen sladoled in gumi bonbonov...sem pristas slanosti, katere se pa moram zdaj izogibati :((, se pa pregresim in 1xmesec si privoscim cips...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 9:35:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober
19.5.2005 9:40:02   
soncek&luna
slano ni dobro, ker ti zadrzuje vodo v telesu...
breskve pa imajo trenutno kar astronomsko ceno...nekaj cez tisoc sit so...sam sem ceno samo osinila z ocesom, sploh nisem hotla vedt kolk so...vem samo, da so nektarine trenutno v mercatgorju po 1.800 sit...ufff...samo pa teknejo...
meni se pa zdaj ne da vec pect...tudi prej sem pekla bolj za druge kot zase...piskoti in ostalo kar sem naredila, so bili vedno za obiske in ":love:"

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 9:45:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktober
19.5.2005 9:49:48   
soncek&luna
no sej jaz si jih tudi ne bi, je vendarle prevec pa se sama zivim...smo sem si jih tolk zelela, da sem rekla jih kupim pa naj stanejo kolikor hocejo...

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 9:51:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktober
19.5.2005 9:55:22   
soncek&luna
tako je 9nebesa ;)
danes moram spet po nakupih...potrebujem se nekaj stvari zase... potem pa bodo dinarcki sli za :duda:...naslednji teden grem kupit vozicek ;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktober
19.5.2005 9:56:18   
MojcaG
ojla!

o, jaz pa imam ogromen apetit.. v primerjavi od prej.. pa tudi prej se me ni nikoli nič primlo, pa če sem pojedla slona, zdaj mi pa vsaka jagoda da eno kilo..:)-:)-:)- tako, da sem se v enem mesecu zredila za tri kile!! kar pomeni 6 vse skupaj. pa sem šele stopila v peti mesec. pa nič vode ne zadržujem, moje ledvice delajo s polno paro, ha ha. zato pa ponoči v povprečju trikrat lulat! :grrr: in to že celo nosečnost, kaj šele bo proti koncu.. bom kar kahlo imela zraven postelje!:)-

Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktober
19.5.2005 10:43:33   
soncek&luna
jaz tut lulat ponoci hodim...pa tudi bolj malo spim zadnje case...imam obcutek, da odkar jem vitamine&minerale, da sem dobila vec moci ;)...

Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktober
19.5.2005 11:00:05   
žužu
pri nas je vse v redi:bravo:
brcamo sto na uro, pridno pijem magnezij, me je pa začela pečt zgaga. a sem kar pričakovala, me je tudi v prejšnjih dveh nosečnostih. pomaga mi pa mleko še najbolj. izogibam se konzervansom, torej salamam, konzervam, začinjeni hrani; pa tudi slani hrani. čim več sadja in zelenjave, tistim, ki zastaja voda v telesu priporočam buče, lubenico, kumare! ful pomaga. pa veliko navadne vode čez ves dan po požirkih, pa bo!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktober
19.5.2005 11:23:45   
soncek&luna
no, ravnokar sem se pozanimala pri amzs za izposojo lupinice za :duda:...hmmm... zdi se mi ugodno...za tiste tri mesece se mi pa res skoda zdi dat kaksnih 20t za novega...
za info, ce katero zanima... pri amzs polozis kavcijo 15t in se potem odlocis za koliko casa bos najel:
1 mesec 16% vrednosti kavcije
3 mesece 26%
6 mesecev 46%
9 mesecev 64%
moram se premislit

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 12:59:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......