|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.5.2005 12:43:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oktobrčice
8.5.2005 14:52:53   
Udb
Nalin, živjo!

Saj jaz tudi skoz sanjarim - po moje to čist naravno pride! ;)

Včeraj sem gledala en film, pa so bili ful glasni efekti. In vsakič me je moj :duda: opomnil, da bi on tudi gledal!! ;)

V torek imam pregled. Me prav zanima, če bom akj novega izvedela. UZ tokrat verjetno ne bo. Ampak kmalu nas čaka morfologija, ne?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.5.2005 14:56:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktobrčice
8.5.2005 14:58:13   
Udb
Jaz sem pa danes prikorakala do 18.t (sem noseča točno 17 t)!! ;) Še malo pa bom na polovici - kako gre hitro!

Bom gledala - oz. bom dala snemat, ker imam ene vaje zvečer do devetih, pa da ne bom kaj zamudila!! :)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
8.5.2005 15:03:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oktobrčice
8.5.2005 18:53:38   
biba77
Bambi vas lepo pozdravlja. :rozica:
Je bila dva dneva v bolnisnici na opazovanju zaradi obilnega izcedka (jo je skrbelo, da ne bi bila plodovnica), zdaj pa ima bolnisko in nima racunalnika doma.
Je pa boljse...:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oktobrčice
8.5.2005 18:59:46   
Udb
Boga Bambi! Sem prebrala na ZOO! No, glavno da ni nič hudega!!
Lepo jo pozdravi nazaj, Astra!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oktobrčice
8.5.2005 19:01:51   
biba77
Velja. :bravo::bravo::kuza::kuza::kuza::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
8.5.2005 22:00:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oktobrčice
8.5.2005 23:19:07   
cmokec
Olja.

Zoo je najnižji forum Zanositev, ovulacija.

Jaz sem v redu, razen seveda slabega urina, tako da se bom naučila plavati v Ursi čaju. Pikico pa čutim zaenkrat samo zvečer, ko se umirim.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oktobrčice
9.5.2005 8:10:09   
MojcaG
pozdravljene punce!

ful sem vesela za vas, ko že čutitte svoje pikice in še kar čakam, kdaj jo bom jaz.. je še kar zgodaj, saj sem šele v 16. tednu... drugače sem ok, apetit imam, :)-:)-:)- , in trebuh lep raste... naslednji pregled pa šele 24. za morfologijo meni g. še ni nič omenila..

ali boste vprašale za spol?

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oktobrčice
9.5.2005 8:17:12   
Udb
Živjo Mojca!
Jaz bom vprašala za spol - upam da bo :duda: hotel pokazati! :)-

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oktobrčice
9.5.2005 8:26:24   
KIRA
živijo punce - da se še jest pofočkam. buši se men že tud kar pozna, po mojem dosti bolj kot v prejšnjo nosečnosti. kakih brcekov pa še ne čutim in sem kar malo žalostna. ta teden bi morali bit, mogoče že prej, ampak imam od CR še vedno tak top občutek na trebuhu - na določenih mestih sploh nič ne čutim, če bi se piknila a li ušipnila tudi ne. zato sem malo žalostna, ker se bojim, da zaradi te otopelosti na bušiju, ne bom čutla brcekov...
pregled bom probala skoz dat ta, ali pa naslednji teden - bom vidla, kako bo mož lahko vzel dopust, da bo pazil na bebico. za spol pa mojega G itak nima smisla spraševat, ker mi ne bo povedal, tudi pri prejšnji nosečnosti mi ni hotel. večkrat sem ga vprašala, pa niti ni gledal, ali pa je rekel, da baby leži tako, da se ne vidi... ampak ga bom pa vseeno probala malo "pohecat", mogoče mi pa pove..
počutim se še kar o.k., blazno sem utrujena, ker premalo spim. moja punči ima še vedno (od jan. naprej, ko je bila bolna) te "akcije" in me budi ponoči. zato probam tudi čez dan čim več počivat, da ne bojo spet kaki krči zaradi živcev ali utrujenosti. drgač sem zdrava, apetit je tudi malo boljši kot pri prejšnji nosečnosti, s to spremembo, da se mi namesto pice, skoz luštajo samo zrezki...
tako. da se malo izpovem in se vam pridružim pri javljanju o nas in naših bebicah.

Lp:metulj::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Oktobrčice
9.5.2005 8:44:01   
miš_ka
dobro jutro, oktobercice!
lepo je brat, ko piaete kako cutite pikice. sem kar malo razocarana. jaz sem v 16t5d, pa cutin samo mehurcke. a je to to? saj ne vem. potolazite me:((
lep ponedeljek vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oktobrčice
9.5.2005 9:27:09   
žlička
ojla punce......po dolgem casu se zopet javljam,

miš_ka pravijo da na začetku občutiš te mehurčke, no pa saj je še čas, da se začutijo naši mali razgračački:duda:, tudi jaz sem v pričakovanju, danes imam šolo za zgodnjo nosecnost, oblačila nosim še vedno svoja, počutje pa je ok, samo take vreme , take temperaturne razlike mi niso ravno pri srcu

mejte se pupike, pobozajte svoje:nosecka: in se beremo

vsaki eno :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oktobrčice
9.5.2005 9:51:35   
soncek&luna
jutro punce v nov teden,
v petek sem napisala, da sem mogoce zacutila malcka mojega...pa zgleda to ni bilo to :(( ... ves vikend nisem nic cutila vec... sem pa v soboto stopila v 17t... se vedno cakam ... zalostna sem...vse pisete, da cutite ze brcike, jaz pa nic...

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oktobrčice
9.5.2005 9:59:05   
KIRA
saj je jaz tudi ne čutim. sem tud žalostna. kdaj pa imaš ti datum PDP, da ne bom šla nazaj gledat???
moj je 15.10.2005.

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Oktobrčice
9.5.2005 10:04:48   
soncek&luna
imam ga 21.10....bo pa to moj prvi malcek

Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
9.5.2005 10:06:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Oktobrčice
9.5.2005 10:10:04   
soncek&luna
hvala za tolazbo nalin :rozica:...upam da me bo :duda: cimprej zacel brcati...

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Oktobrčice
9.5.2005 10:11:21   
KIRA
:( oj bo pa že drugi, pa vseen še ne čutim.
1. maja se mi je zdelo, kot da sem čutla en brcek, po tistem pa nič več. najbrž je res kriv CR, ker imam tu spodaj nad šivom precej trebuha otopelega.
do 15. bi morala nekaj začutit, če verjamem mojemu G.
če pa ne, pol pa res ne vem...:((

Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
9.5.2005 10:17:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Oktobrčice
9.5.2005 10:21:25   
KIRA
jutri bo 9 mesecev, pa mam še vedno dele trebuha čist tope. na nekaterih mestih čutim samo zelo močno bolečino, v bistvu niti bucike, niti ščipanja, ampak res že mora zelo bolet da kaj čutim....
če me pa niso lepo zašili. tako grda črta je... :((:((:((:((

tako se bojim, da mi bo G dal spet napotnico za CR. na vse načine bi se ga rada izognila. zame je blo grozno. pa sem si tako želela rodit po naravni poti, ampak je bla baje medenična vstava pa ni šlo. :((:((
glavno, da je otroček zdrav.9nebesa

že me vse skrbi, ker drugega še ne čutim brcat. :zmeden::zmeden::zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Oktobrčice
9.5.2005 10:35:51   
soncek&luna
kira, mislim, da je strah odvec:metulj:...jaz bom pocakala do 20t...do takrat bi res morala ze cutiti :duda:...upam, da bo prej
ena :rozica:, da ti polepsa dan

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Oktobrčice
9.5.2005 10:39:26   
cmokec
Zdravo, jaz sem prve mehurćke začutila že v 15t, pa me je še G. čudno gledal, ker je tako kmalu. Potem je pa dva dni pavze, pa spet malo čutim in tak ciklus se ponavlja. Saj bomo čutle, še bolelo nas bo okoli rebrc. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

Ali katera ve, kako je z Bambi? :miska::miska::miska:

Zanima me tudi, če katera od vas pride na srečanje v Maribor? :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?