|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 23:00:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Birmansko darilo
9.2.2009 23:45:35   
rija
pa ne mi rečt, da potihem čakajo, da bosta skuter kupilauser posted image

o zemlja, otvori se.....

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2009 23:57:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimska
Njegova želja je, da bi imel skuter ...

Oooo bože! A nebi imel raje kar avto user posted image ... Se mi zdi, da je bila podobna tema odprta že slabo leto nazaj glede darila za 1. obhajilo.

Če mene vprašaš je primerno darilo recimo ura ali verižica ... čisto tako za spomin na ta dan ... ne pa nevem kaka darila za ohoho evrčkov ... nisem verna, ampak vseeno se mi zdi, da je pomen oz. bistvo birme čisto nekaj drugega kot pa draga darila ... alo, udrihajte po meni! user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 0:06:28   
rija
user posted image user posted image user posted image  zdajle sem se spomnila....kupita tisti plastični kovček, ki se montira zadaj na skuter, da daš lahko vanj čelado ali kaken kos prtljage user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 0:24:41   
Vijoličarka

Zimska, glede na to, da sta z možem bila pripravljena na nekaj do vrednosti skuterja, bi mogoče bila dobra ideja potovanje. Tako, izobraževalno potovanje. Kaj pa vem. Kakšne Firence za tri dni. Pa naj gresta birmanec in njegov boter skupaj na potovanje in naj si birmanec razširi obzorja, vidi zgodovino na lastne oči, spozna, kako ljudje drugje živjo, so živeli. Če že ima vse mogoče materialne dobrine, potem bi se prileglo kaj nematerialnega, kakšna zanimiva izkušnja.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2009 8:11:26   
alička

Njegova želja je, da bi imel skuter (že dela izpit in starši so mu že kupili čelado)

Skromni pa ravno niso. Jaz mu tudi ne bi kupovala skuterja, naj mu ga kupijo starši, če smatrajo da je njihov 14-letnik že zrel za skuter. Rijin predlog mi je všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2009 9:19:56   
hrchy
Ze dolgo je, kar sem bila jaz botrica, ampak tudi zdaj ne bi dala nicesar za vec kot 200 eur. Pa se to mi je veliko. Saj smisel birme ni v darilu. Ali pac?

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2009 9:24:47   
Onasiss
Za 14. letnika je res malce prezgodaj kupovati skuterja, ker so to ponorela leta in temu sledi tudi ponorelo obnašanje. Jaz sem moji sestri kupla pred 4. leti fajn gorsko kolo z ne vem kakšnimi dodatki. Je pa res, da kolesa ni imela, ker so ji ga ukradli in si ga je želela.

So what....

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2009 9:27:56   
Anonimen
Ja motorji so popularni že par let za birmo, oz. že v mojih časih so bliuser posted image

Men je to ogabno. Verniki jauser posted image

Običaj je da da boter birmancu uro. Vsaj v naših koncih. No....eni bi pa seveda najraj avto, pa še stanvanje zravn. Se botre itak po tem kolk majo keša izbira....user posted image

Mi je pa fajn ideja tud kkšn tečaj, kkšno mini potovanje al pa kaj podobnega.

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2009 10:09:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Ze dolgo je, kar sem bila jaz botrica, ampak tudi zdaj ne bi dala nicesar za vec kot 200 eur. Pa se to mi je veliko. Saj smisel birme ni v darilu. Ali pac?

Jaz sem lani šla moji nečakinji za botro.Kupila sem ji mobitel,ki je stal 100e,album,lesen križ in pa slike sem plačala.In je to to.Pa je bila čisto zadovoljna.Sva se prej lepo pomenle glede tega in HB ni zahtevna punca.Če bi pa bila,bi jo pa kr lepo prizemljila in ji mal razložla situacijo.

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2009 10:22:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

user posted image user posted image user posted image  zdajle sem se spomnila....kupita tisti plastični kovček, ki se montira zadaj na skuter, da daš lahko vanj čelado ali kaken kos prtljage user posted image user posted image user posted image

Ta je dobra ja če so starši kupili čelado vidva kovček skuteraj pa naj si sam kupi,ko bo delal.user posted image user posted image

Ne ampak res zadnje čase gredo en čez drugega take ideje imajo da to ni res.A ko se bo poročil pa kar hišo.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2009 11:01:56   
Kontrakarambolšrauf
Rija, ta je pa ena boljših idejuser posted image . Ali pa mu dajta 100€ z obrazložitvijo, da je to za registracijo skuterja, ki mu ga bodo starši kupiliuser posted image .

Se pa spomnim da so že v mojih časih bili motorji popularni za birmo, takrat še Tomosovi avtomatikiuser posted image . Pa stolp, ura, verižica ipd. Samo pa niti slučajno ni dobil kar vsak motorja, tega so si resda vsi želeli, dobil pa ga je potem na en razred v OŠ recimo eden.
Se pa spomnim da so se potem vedno še en teden pogovarjali samo o tem kdo je koliko dobil denarja in kakšna darila. Itak je bil to point vsegauser posted image .

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.2.2009 11:30:04   
Anonimen
Jaz sem dobila nekoč uro srebrno verižico in parfum pa sem bila tako vesela kot nikoli.Da sem dobla parfum jaoo.Drug dan v šoli me učiteljica nagnala ven iz razreda tako sem ne dišala ampak smrdela.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.2.2009 11:33:39   
Anonimen
pri nas imamo pravilo birmancu boter kupi oz. da denar v vrednosti max. 150€, tako da ni nobene folšije kdo je komu več daluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 12:43:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.2.2009 12:51:14   
Arwenko
Ne vem glede potovanja, za 150-200 eur se da dobit že zelo lušne 2 dnevne izlete, sploh če ga peljeta vidva v lastni režiji, ne vem za ta denar imaš že letalsko karto in nočitev v Londonu recimo...da o kakšnih krajših izletih ne govorimo, 3 dni Toskane je stalo približno toliko (od petka do nedelje), ali pa kakšen Dunaj da bi bilo bližje.

Je pa res, da se s temi darili ful pretirava.

Neposredna povezava do sporočila: 16
10.2.2009 13:08:31   
lelaval

Objave: 8907
Status: odsoten user posted image user posted image user posted image zdajle sem se spomnila....kupita tisti plastični kovček, ki se montira zadaj na skuter, da daš lahko vanj čelado ali kaken kos prtljage user posted image user posted image user posted image

Dobra ideja - ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 13:48:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2009 14:06:59   
smigli
Zimska, na tvojem mestu bi se z meožem dogovorila glede vsote, pogledala na trgu kaj se da dobit in dala na izbiro birmancu. Skuter!? user posted image  

Glede verižic pa oh ne, ne poznam nobenega, ki bi nosil birmansko verižico, razen če ni kaj bolj sodobnega, npr. obeski iz nerjavečega jekla na črnem trakcu, sicer pa nekaj predlogov in birmancu na odločitev.

Rija user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2009 15:41:36   
Anonimen
Kolko pa si sploh pripravljena dat za darilo?

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2009 16:12:23   
ronja
No, tule pa res paše Janis Joplin:
"O, Lord, won't you buy me a Marcedes Benz?"

Neposredna povezava do sporočila: 21
10.2.2009 16:18:25   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ne vem glede potovanja, za 150-200 eur se da dobit že zelo lušne 2 dnevne izlete, sploh če ga peljeta vidva v lastni režiji, ne vem za ta denar imaš že letalsko karto in nočitev v Londonu recimo...da o kakšnih krajših izletih ne govorimo, 3 dni Toskane je stalo približno toliko (od petka do nedelje), ali pa kakšen Dunaj da bi bilo bližje.

Je pa res, da se s temi darili ful pretirava.

To je neizvedljivo, imamo dojenčka in grem pol raje sama s svojo družino za ta denar vikend-toplice.

No, sem pač sklepala, da je to nekje vsota, ki jo imata v mislih, glede na prvo sporočilo v katerem so omenjena darila kot je fotoaparat ali tv...ki ne stanejo nič manj, ampak jih pač že ima.

Neposredna povezava do sporočila: 22
10.2.2009 21:18:52   
janca
Oh ja doba verižic pa ur in temu podobno je že zdavnaj mimo. Pač je trend tak, da se kupi za birmansko darilo tisto kar si pač otrok želi in sicer v mejah normale. Tudi moj dragi gre letos moji nečakinji za botra. Kaj čem, kupili ji bomo prenosni računalnik. Nisem ravno navdušena, je pa to njena želja. Nemorem ji vsiljevat moje želje, da ji kupim sveto pismo itd.

Če ti je finančno dopustno, nevem zakaj ne skuter. Tle ni pomembno kaj si ti želiš oz. kaj je tebi všeč, ampak je treba upoštevati želje otrok. Se pa prej pogovori z njegovimi starši in jim pač povej koliko si pripravljena odšteti za birmansko darilo in mogoče skupaj kupite skuter.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.2.2009 21:21:15   
rija
ok, saj lepo če vprašaš.....ampak DARILO še vedno pojmujem kot nekaj, kar sem JAZ želela podariti....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.2.2009 21:24:55   
Anonimen
Sva čisto brez idej, fantu pa so starši nakupili že vse živo (računalnik, TV, stolp, fotoap, GSM, kolo, rolerji...).
Njegova želja je, da bi imel skuter (že dela izpit in starši so mu že kupili čelado), vendar sva midva odločno proti temu, ker nočeva odgovarjati, če pride do kakšne nesreče...  

Predlogi?

Karkoli mu bosta kupila, bo najverjetneje premalo.
Jaz bi mu dala toliko denarja kot bi sama mislila, da je za birmo primerno in niti € vec, ker bo vsaka vsota itak premalo.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?