|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.2.2005 19:44:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naš mali kuža prihaja k nam...kaj vse moram p...
20.2.2005 19:48:04   
Anonimen
Posodo za hrano in vodo
ovratnico
povodec
košaro ali nekaj v čemer bo spal
kakšno igračko
šampon
sprej za zobe (zelo priporočam) ali pa zobno ščetko
igrače
brikete

To je nekaj, ampak ne vem, če vse...kar sem se zdajle spomnila:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2005 19:59:39   
buča
Ja ima ribicaPR kar prav,čeprav povodca še nebo prav kmalu rabil,pa zobe mu nikoli nismo ščetkali.Imeli pa smo ga 14 let,bil je naš 1 kuža,5.3.bo 1 leto odkar ga nimamo.Predvsem tak mali cof potrebuje ogromno ljubezni in nežno roko.:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2005 20:02:27   
Anonimen
No, jaz sem navajena ščetkat zobe''moji'' požrešni labradorki:kuza:, ki je požrla kar je našla na sprehoud..sploh od začetka, ko je jedla tut kašen drek in pol si imel vsaj mal boljši filing, če si našpricu:)

Aja. Pa prav pride tudi neka tekočina za čiščenje ušes.

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2005 20:04:34   
buča
:)-:)-:)-ja sj ga je naš tud najbrž kdaj pojedu...pa kako rad se je po creini(gnojnc)valau:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2005 21:59:11   
Anonimen
Meni se zdi najbolj pomembna posteljica. Mora biti malo večja od odraslega psa te vrste (če veste, koliko bo trasel, pa jaz sem naši Miši naredila dva povšterčka za notri, taka fino nabasana, mehka. Kupila sem lepo blago z otroškimi motivčki in narezano penasto gumo in v akcijo! Posteljica je pa najbolje plastična, ker te mali kužki, ko menjajo zobke, zelo radi vse zgrizejo, vključno s posteljico. Pa ne sme bii kje v kakšnem kotu, kjer vas kuža ne vidi. Najbolje je, da je poleg kavča oziroma tam, kjer se največ zadržujete.
No, tako rabiš tudi kakšno tako igračko za grist, pa krtačo za česat, ovratnico in povodec. Ovratnico kupi tisto, ki se skupaj spne s plastiko, ker jo najhitreje lahko snameš in daš gor. Povodec pa fleksi, tisti ki se razteguje.
Sicer ne vem, ali si v službi ali hodiš v šolo, ampak dobro je, da si prvi teden čimveč doma, jaz sem iemla dopust. Pa še nekaj: jaz je v začetku nisem pustila spati v moji postelji, ker je pač tako ukazal moj partner. Če bi bilo po moje, bi bila že takoj pri meni. No, sedaj pa itak je in to že dolgo. Tako da če jo boš pustila k tebi v posteljo, bi jo jaz že takoj, ko bo najbolj potrebovala tvojo bližino in tolažbo.
Pa še nekaj: ko boš šla naslednjič na obisk, vzemi s seboj kako brisačo ali pa staro majico in jo daj kužkom v gnezdo. Potem ko boste kužka vzeli s seboj domov, odnesite tudi tisto cunjo, da bo dišala po mamici in mu ne bo tako hudo.
Drugo si ti že itak napisale. Če se bom še česa spomnila, bom še napisala. Joj, kako je to lepo, prinesti takega malega kužka domov! Še namesto mene mu daj enega lubčka!

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2005 6:39:00   
Lunca1
Našemu prvemu psu smo ko je bil še majhen dali v košaro budilko, da je mislil da sliši mamino srce. je pomagalo. Drugače pa pri nas spi kar na kavču. ima pa gor svojo deko, na drug del kavča pa ne sme.

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2005 9:05:20   
Mojca20
Veliko veselja z novim :kuza: So tko luštkani, jaz bi ga takoj kupila ampak v bloku se bi mi smilil!

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2005 9:42:47   
TARA in MAJ
Tudi mi imamo :kuza:mešanček podoben radovednemu tačku zato mu je tudi ime Tačka je tako prijazna:kuza:in je prava scrklanka.Namesto na svojem prostoru najrajši skoči na posteljo in spi zraven nog.

LEPO UŽIVAJTE V DRUŽBI NOVEGA ČLANA:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2005 9:43:38   
Anonimen
Moja Miša Spliša tudi spi pri mojih nogah (kadar se ne priguzi na povšter).

Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2005 10:37:26   
Lunca1
A pol so vsi taki?:)-:)-:)- Najprej zanje kopujemo košare, pol nam pa okupirajo kavče in postelje.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?