|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.5.2008 17:06:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izbira operaterja
24.5.2008 19:21:01   
Jančika_
Na zadnji račun poglej, koliko minut porabiš za katero omrežje, potem pa preštudiraj razne pakete in si izračunaj, kaj se ti bolj splača.

Jaz sem šla najprej z Mobitela na Simobilov Smart in sem imela tretjino nižje stroške, potem pa sem vzela Smart 20 in imam v primerjavi z Mobitelom pol manjši račun in nič ne šparam z impulzi. Sploh, ker nimamo stacionarca, pri Smartu 20 imam pa 1000 minut pogovorov v stacionarno omrežje vključenih v tistih 20€ naročnine. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2008 19:33:29   
kajajaka
zimska, pri meni je bilo podobno. Študentski paket sem zamenjala za penzion palet (enaka naročnima in pogovori kot pri študentskem). Seveda pride v poštev le, če imaš kakega upokojenca v bližini...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2008 10:19:17   
abi
Jap, pri Simobilu paket SMART 20 vključuje 1000min klicev znotraj omrežja +1000 min klicev v stacionarna omrežja + 1000 SMS-ov za naročnino 20€. 
Klici na druga omrežja pa so 0,10€. Ugodno ni kaj.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2008 21:15:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abi

Jap, pri Simobilu paket SMART 20 vključuje 1000min klicev znotraj omrežja +1000 min klicev v stacionarna omrežja + 1000 SMS-ov za naročnino 20€. 
Klici na druga omrežja pa so 0,10€. Ugodno ni kaj.

Vprasanje je samo, ce res toliko klices.

Jaz imam 20 € racun vsak mesec - orto smart sicer,pa nimam vec opcije mobilni, ker nisem porabila toliko, da bi se mi splacalo. Meni nanesejo predvsem smsi.

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2008 21:53:25   
blustar
Pa pri Mobitelu upoštevaj tudi možnost družinskega paketa, ko se vežeš prek enega drugega uporabnika. Pri naročnini se pozna. Jaz imam to varianto. Preračunavala pa nisem, kaj se mi bolj splača, ker sem pri Mobitelu zadovoljna.

Kaj pa podatkovni prenos - to kaj uporabljaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2008 22:55:44   
ninataja
Jaz sem sama sita Si.mobila in njihovih bedasti pravil in drobnega tiska, ju3 podpišem obrazec za prenos številke v T2 mobilno omrežje. Komi čakam, privarčevala bom ogromno user posted image

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2008 11:37:25   
Jablana
a res? kakšne imajo kaj tarife pri t2?
drugače sem hotela predlagati te nove pakete pri mobitelu - "povezani", ki vključujejo še prenos podatkov. in plačaš minute, smse, prenos, če ne porabiš, se ti pa prenesejo v naslednji mesec.
več je tukaj.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2008 14:28:58   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: Jablana

a res? kakšne imajo kaj tarife pri t2?

V njihovo omrežje bo zastonj. To je meni glavno.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu Jablana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2008 15:36:48   
Anonimen
Čakte mal, jaz sem diplomirala ene tri leta nazaj, pa imam še vedno študentski paket al ITAK al kaj je zdaj. Moram pa vsako leto podpisat pogodbo, kjer sta dve možnsoti, ena je, da podaljšaš pogodbo za dve leti, pri čemer jim moraš izstaviti potrdilo o študiju (kar ne moreš, če si diplomiral, a ne), druga možnost pa je, da podaljšaš samo za eno leto, ne piše pa nobenih pogojev kakšnih dodatnih. Dajte se no pozanimat na mobitelu, če lahko podaljšate študentski paket tudi brez tistega potrdila, da ne boste brezveze menjavali. 

(odgovor članu ninataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 16:17:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.5.2008 0:16:56   
Anonimen
ITAK paket ni vezan na status studenta, prav tako ne Orto Smart. Vezan si lahko do dopolnjenega 31. leta, potem moras pa menjat paket. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.