|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 8:51:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: realni km
12.4.2008 8:59:30   
Anonimen
vem da obstaja to da vtipkaš št. šasije in ti vrže ven km?

user posted image  Prvič slišim. Jaz se ravnam po preprostem izračunu. Najbolj izkoriščen je avto, ki ima letno okrog 20.000 km. Torej, kar je več ali manj mi je sumljivo.
Če jih je manj, bi moral biti lastnik res en tak, ki nikamor ne gre, npr. kak stari ata.
Če jih je več, bi moral biti lastnik stalno na poti, kar zame pomeni, da so deli že precej obrabljeni.

Seveda to ni 100%, je pa nek okvir, da začneš razmišljat ali je vse v redu z avtom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 9:06:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2008 9:10:50   
sončnica24
No tisti ki bo kupoval avto od mojega atija bo imel full malo km pa še ni ati tako star ampak se res vozi samo v službo in v soboto z mamo po trgovinah, tu pa tam kam dalje mogoče vsak drug mesec do gradca ampak kaj več pa res ne tako da letno dela ok. 12.000 km.

Je pa res da je pri velikih avtomobilih kot so npr. BMW, Ford, WV, Audi ... tu pa mislim da kolikor gledam ponavadi delajo po 30.000 km na leto

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2008 9:17:50   
Anonimen
No, saj, midva sva tudi kupila Mazdo6, letnik 2003 s 87.000 km. Samo tipa poznava, je prvi lastnik, veva kje stanuje in KAKO ga je vozil.

Jaz predlagam, da se še pozanimaš, kakšen je prejšnji lastnik (pa ne po prometni), kako ga je vozil ipd. Ker BMW običajno ni za do trgovine in nazaj. Vsaj kar se mojih znancev tiče, ki jih imajo.

Pa ne morem razumet, kako lahko pogledaš realne kilometre. Enostavno ne razumem.user posted image  Kaj so temu avtu stalno sledili, da vejo koliko km je v resnici narejenih???user posted image  Ne razumem.user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 9:20:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2008 9:24:15   
Anonimen
najboljš je torej to da ko grem avto gledat da ga peljem na najbljižji bmw servi, pa naj dajo ključ na računalnik, je tako?

To definitivno. Ker zraven lahko pogledajo ali obraba delov ustreza prikazanim km. Samo preko št. šasije pa ne vem kako naj bi lahko ugotovili.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2008 9:51:25   
Anonimen
to je odvisno od voznika...napr.midva narediva na leto nad 40 000km...je pa res da so to dolgi km...
niso kratke proge...tako da je spet drugo če še ti voziš samo 5 km stran na delo in nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2008 10:27:58   
Anonimen
Ko sva midva kupovala najin avto, je mož poklical glavni center Toyote v Slo (zastopništvo) in so mu na podlagi št. sašije preverili, kdaj in kaj je bilo servisirano, podatke glede lastnikov (ali je bil kdajkje ukraden - torej linijo lastnikov). Za km pa ne vem, če jih lahko preverijo.

Pokliči torej k zastopniku za BMW-je v Slo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2008 12:44:38   
KIKI****
Točno tako kot je napisala Lamama.
Nekdo se vozi v službo 100 km daleč, drugi 50, tretji 15
in tukaj na leto pride velika razlika
1. 60.000 km 300 dni na leto
2.30.000 km  za 300 dni letno
3. 9.000 km letno za 300 dni letno.
+ druge poti (morje, izleti,...)

Jaz sem jih delala cca 16.000 letno. (avto je star 12 let in ima prevoženih 162.000 km-torej povprečno 13.500 km- Ga je mela prej moja mami tko da je vse realno. V službo cca 25 km v eno stran+ostala pota)

Včasih je pa res kaj čudnega in če lastnika ne poznaš se splača preverit, da te ne nategnejo.
Pa dobro kupčijo ti želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2008 14:21:36   
ona
Jaz sem čula enkrat pri poročilih,da tole št. šasije vtipkaš nekam in ti vrže vse podatke o avtu ven,samo kaj ko se ne spomnim kje je to!Mogoče,če bi pogledala na stran od policijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2008 14:32:23   
Anonimen
Hm, če vtipkaš št. šasije na tole stran: http://www.stolencars24.eu./ lahko pogledaš, če je bil avto ukraden. To ja. Ampak realni kilometri...user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.4.2008 14:56:55   
malania
Pri km je čist odvisno od lastnika. Pri nas doma bo imel novejši avto jeseni že 3 leta, pa imamo komaj nekaj čez 17000 km.

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.4.2008 15:19:14   
viv_
20.000 km na leto je meni ful malo. Že če se iz KR voziš v LJ vsak dan v službo je to cca. 30.000 na leto.

Je pa res, da imam jaz mal drugačne predstave o km-jih. Jaz jih delam tam 20.000 letno, pa se mi zdi ful malo, mož pa cca. 65.000.

Koliko ima km-jev vidiš tudi po stopalki, po volanskem obroču...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?