|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.2.2005 9:31:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   lepa koža?
4.2.2005 9:37:40   
Naja31
Zivjo,

pri meni je bilo isto, pa sem spremenila kremo, tonik in zacela redno hoditi k kozmeticarki in je zdaj bolje. To je v nosecnosti cisto normalno.

Lp, Naja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lepa koža?
4.2.2005 9:46:25   
pixel
Kok daleč si? Tudi jaz sem imela na začetku čudno kožo, zdej (19t) se je pa ful popravla. Mogoče je malo bolj suha, ampak pomoje je to zaradi zraka (mraz, centralna, smog...).

Neposredna povezava do sporočila: 3
   lepa koža?
4.2.2005 10:25:32   
lutkica
Tudi sama sem imela na začetku nosečnosti enak problem kot ti.

Zdaj pa se je vse uredilo :bravo: imam res lepo kožo, nohte še nikoli nisem imela tako negovane in trde, pa tudi lasje so čisto drugačni, brez razcepljenih konic. Vsi mi pravijo, da kar žarim :ups: a to je verjetno od moje sreče.

Pa pa, čuvaj svoj mali zaklad!

L in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   lepa koža?
4.2.2005 10:32:24   
Grascakinja
Tudi jaz imam probleme s kožo, pa jih prej nikoli, tudi v puberteti nisem imela. Vsakemu očitno enkrat pridejo... So rekli, da bo minilo v 1. trimesečju - zdaj sem v 18t pa še vedno nobene izboljšave.
Zdravnik pravi, da ne more kaj dosti, ker gre za hormonsko pogojene težave s kožo zardi spremembe hormonov med nosečnostjo, zdaj pa zdravljenje ni primerno.
Kožo imam nasploh bolj suho, zato zdaj uporabljam bolj mastno kremo, kar je malo izboljšalo te mozoljčke.
Mene tudi vsi zafrkavajo, jaz se pa samo s tem tolažim, da je vse to za mojo bibico.. če sem preživela slabosti in utrujenost, druge pa še marsikaj hujšega, bom pa še to! Pa itak bo po porodu bolje!
Čim lepšo kožo ti želim!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   lepa koža?
4.2.2005 11:31:49   
Jessy
Tudi jaz sem imela napad mozoljev. Običajno človek pomisli, da je koža premastna, ampak pri meni je bilo ravno obratno. Bila je presuha, zato sem uvedla še eno kremo, tokrat mlečno nočno kremo (od Avona), čez dan pa uporabljam prejšnjo. Nisem mogla verjeti, da se mi je v slabem tednu koža popolnoma umirila. Upam, da ostane taka tudi naprej.

lp, Jessy

Neposredna povezava do sporočila: 6
   lepa koža?
4.2.2005 11:32:32   
dory
Meni je koza dobesedno zarela med nosecnostjo..nobenega mozoljcka nikjer,lep ten,skratka res sem bla vesela...no par mesecev po porodu se je vse vrnilo:zmeden::((

Neposredna povezava do sporočila: 7
   lepa koža?
4.2.2005 11:35:58   
Dari

Tud men se delajo mozolčki, da se mi še v puberteti niso tok :grrr:. Skušam si čimbolje čistiti kožo, pa pri kozmetičarki sem bla tud že (pa je tko drago :( ). Tud mene možek ves čas heca, kje je zdaj tista lepa sijoča nosečniška koža. Sem pa v 17t in upam na izboljšanje. :love:

LP Dari

Neposredna povezava do sporočila: 8
   lepa koža?
4.2.2005 12:30:31   
morskadeklica
Jaz sem imela v puberteti ful mozoljev, tolk kot jih imam pa zdaj , pa še nikoli. Pa se sploh ne sekiram, to je pač stvar, ki paše zraven.

lp:nosecka::muca:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
4.2.2005 18:04:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 10
   lepa koža?
4.2.2005 18:12:10   
Jančika_
Punce, v prvi nosečnosti so me najprej divje napadli mozolji, potem se je pa koža tak spucala, ko še nikoli prej:bravo:. In evo, to je bil tudi eden od znakov, da sem spet noseča - ko ena pubertetnica sem (ampak je bolje kot prvič). In seveda upam, da bom letos poleti spet lepa :nosecka:, z žarečo kožo in kar pač še paše zraven:).

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?