|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.1.2005 13:47:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   ko med jokom zamolkne...
31.1.2005 13:59:34   
kimi
Zoal moj polbratec ko je bil majhen se je zelo strašil in ga je od mojega očeta žena peljala k pediatra ta pa ga je poslal naprej na fizioterapijo. Tako da povej pediatru in reci če ti lahko kako pomaga

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ko med jokom zamolkne...
31.1.2005 14:00:54   
Anonimen
Ja, pri nas se je nazadnje na Jezerskem, ko ni hotel ne na sanke, ne peš, ne nazaj, ne naprej, pa sem rekla, prav potem pa z očijem greva. In sva šla naprej. Za nama pa vse tiho. Se čez nekaj časam obrnem in vidim tamalega (skoraj 3 leta) čisto plavega v obraz z odprtimi usti, ko ni mogel do sape. Sicer se je to že zgodilo, tako da se kaj preveč ne ustrašim, ker je še vedno potem prišel do sape. Je pa moja mami v takih situacijah čisto panična.

Včasih se res lahko zgodi, da otrok ne more do sape. Jaz sem nekaj časa delala v vrtcu in se je enemu fantku to dogajalo, potem je vedno padel v nezavest. Rekli so, da se to ne sme ponavljati, ker lahko na ta način pride do epilepsije. Ampak takih primerov je po moje zelo, zelo malo.

Ja, ni, primi jo in jo potolaži. Saj drugega itak ne moreš. Po moje se take stvari kar pogosto dogajajo. Vsaj pri moji sestri, ki ima tri otroke, so se tudi in ni bilo nikoli nič narobe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ko med jokom zamolkne...
31.1.2005 14:23:20   
Bejba
Našemu se to zgodi, če pade v histerijo. Zajoka in potem nekaj časa nabira in nabira ter vmes nič ne diha, potem pa grozen vrišč :)-. Sem se že navadila, na začetku pa sem bila tudi jaz malo panična.

LP; bejba

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ko med jokom zamolkne...
31.1.2005 17:26:12   
žiža
Naša Sara isto. Včeraj zvečer se je iz ljubega miru začela dret, kot da bi jo iz kože dajal. Potem pa samo tišina. Halo, sem bila kr malo jezna, taka mala pa tak hidteričen jok. Potem jo pa mal ogovoriš se ti pa zasmeja...
pa-pa :rozica:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ko med jokom zamolkne...
1.2.2005 20:46:23   
Anja167
Nam se je nekaj podobnega dogajalo v prvih treh mesecih. Če je hudo zajokal, potem ni prišel do sape (ne vem, če je to tako kot pri vas). Tudi meni so vsi rekli, da to ni pogosto pri tako majhnih. A res?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?