|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.12.2004 18:08:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 18:14:42   
india
No ja, med mojimi stvarmi v omari se bo našlo malo stvari,ki so po novoletni modi, morda kakšn jakna s psom in kaj takega, vse ostalo pa je po mojem okusu, udobno in nič zakomplicirano in bom ostala kar pri tem.Kje pa si lahko privoščim tvid pri mojem delu in otrocih? Pa še nekaj, taka mod je prilagojena določeni vrsti ljudi, takim,ki niso nenehno med piskri in otrci, ja pa se moram držati udobnih oblačil,, ki niso nevem kako občutljiva in draga. Tako da bom še veselo naprej kupovala v C&A, H&M,Kik in podobnih trgovinah!
Frizure? Pri mojih lasjeh kodri odpadejo!
Naj pa se toliko bolj kitijo in z oblačili ponašajo tiste,ki imajo postave in denarnice za to!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 18:36:02   
Anonimen
Oprosti, BA, ampak kostim, če je kvaliteten pa sori ni prav zelo drag (za orng kostim vlajda).

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 19:27:39   
india
Ribica, a si nazaj??'kako je bilo???:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 19:34:04   
Anonimen
Pozabla napisat še prej- navadne Elkrojeve hlače (so vsaj v LJ:zmeden: ) od 18-22 tisoč...tko da so to čist normalne cene, sploh če je znamka (čeprav razen za benetton še za nobeno slišala..)

Ja, že nazaj. Sem zgoraj napisala, kako je bilo.

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 19:42:06   
SANDY
Jest furam kr eno modo-fashion by sandra :)-:)-:)- to je pa kr neki :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 19:59:03   
dory
Jaz pri oblekah gledam predvsem na to,da se v njih dobro pocutim...ponavadi je to casual stil, cunje pa so od no name pa tud kej drazjega....vecinoma pa mam se zmer od benettona in s.Oliverja...ne maram usnja se manj pa krzno...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 20:09:20   
Anonimen
Ma jst mam itak sam H&M ker je najlepši in najcenejši!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 20:11:14   
dory
Tud jaz sem mela vcas H&M..zdej k mam tamalga pa itaq najprej zavijem na otroski oddelek in mi pol za na zenskega ze dnarja zmanka :):)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 21:32:18   
Anonimen
Jaz sem imela pa včasih rada športno modo. Ampak res športno, nobenega krila, v glavnem hlače (največ kavbojke) in majice in puloverje, ki pa so morali biti vse firme. Potem me je šport malo minil in sem prešaltala na poceni cunjice, vse sorte, moderne, za eno sezono, malo bolj ženske oblike, ampak še vedno obvezne hlače. Takrat sem noro zapravljala. Potem pa sem se zredila, že preden sem bila noseča, za deset kil. Potem sem zanosila in sem se še dodatno zredila, sedaj pa se mi skoraj že tri leta po porodu ne da hujšati in sem še kar debela. Tako da nosim poleti bež platnene hlače (dolge ali 7/8) in čez odpeto bluzo (v glavnem naravne barve)s kratkimi rokavi, pozimi pa sedaj kavbojke in žametke, pa ene tri jopice in spodaj majice. Ponavadi je vse svetlo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 21:36:18   
mehurčica
Splišni, menda grem jaz kr po tvojih stopinjah.:)-ampak pri meni ni bla nujna firma....sedaj pa sem celo začela hujšat, ampak vprašanje, če mi bo uspelo in če bom dovolj vztrajna. Vsaj 4 kile bi še rada dol spravla. Hm...:ups:

Drugače pa prisegam na H&M.:)-Poceni, lepo, kvalitetno.:)

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 22:08:37   
Jančika_
Pri meni v omari je vse od H&M, trenutno pa lahko nosim samo ene hlače in eno trenirko:hudicek::hudicek::hudicek:. Bo treba mal shujšat...

Ko imamo družinsko kosilo, mi je vedno mal nerodno, ker sta moja mama in moja v.d. svakinja obe vitki in totalno spedenani, res v nulo, od frizure, cot, do nohtov...jaz pa vedno v istih hlačah:ups:. Zdaj mi je mama dala za darilo bon za Zaro, samo mene je kar goza it tja in se v kabini gledat v tisto ogromno ogledalo, pa še neonske luči, ki ne prikrijejo res ničesar....:hudicek:.

Pet kil, sam še pet kil dol!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
30.12.2004 22:21:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 23:03:18   
Erika 1
Ja, pa moda ja. Pola pa še cene - ma dej no.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj je moderno ta hip...
30.12.2004 23:08:53   
frutka_
:bravo::bravo::bravo:
Jaz sem šla po porodu enkrat v H&M cela hepi, da si nekaj kupim in sem bila čisto zmešana! Letala sem po oddelku in kupila NIČ, ampak na otroškem sem pa našla nekaj prav lepih cotik...:)-:)-:)-

Sicer mi je krzno BLJAK IN FUJ:((:((:(( usnjenim čevljem se težko odpovem (:zmeden:). Imam pa najraje oblačilca iz Benettona in Manga pa S. Oliver in H&M. Aja, pa všeč še mi je full kakšen Bata čevelj ali pa...
Mater, če bi imela stojurjov ne bi bilo dovolj!
Naravnost debilne cote pa mi ima NafNaf...sprva so mi bile full lepe zdaj pa se mi zdi total predrago glede na modele.

Moja trenutna moda je trenerka, stara pižama, dolge gate, štrampelci, teniske...počutim se kot klošar...

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj je moderno ta hip...
31.12.2004 0:52:52   
LEJLA
no moja moda je ....se kar v nosecniskih cunjah strasim:ups:... no vsaj cevlje in frizuro imam se kar ok:)-
drugace se pa kar pod Jancikin post podpisem...hlace ene in ze cist znervirana ker imam po skoraj sedmih mesecih se vedno +10 (rodila z +15):((:((:((:((:((:((:((
mah sem tolk zalostna...sej zacnem telovadit pa gre ene 7 do 10 dni pol pa neham in spet traja da zacnem....madona pa tako nalozbo sem si naredila...sem s kr gazelo kupila...je fina...sam ne pomaga ce jo samo gledam :hudicek::hudicek::((:((:((
sorci BA ker nisem o modi sam sem se mogla izkaslat ker mi res mori:(

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaj je moderno ta hip...
31.12.2004 8:38:55   
Donja
Splišni do nosečnosti sem tudi jaz hodila samo v kavbojkah in majicah. No po porodu sem si pa kupila zimski plašč. He kako sem se čudno počutila. No in malo prešaltala na ženska oblačila, ker mi stare kavbojke niso bile več prav in še mi zdaj niso. Še vedno imam nekaj kil preveč. Zdaj pa ko so bile in te kavbojke na trapez pa hop njih. Pa jih bom tudi drugo leto nosila, čeprav naj trapez ne bi bil več v modi. Meni so všeč in v njih se dobro počutim.

Krzna tudi jaz ne maram, kupujem pa ogromno v Raffaeli butiku.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kaj je moderno ta hip...
31.12.2004 10:51:38   
Špacka
V bistvu ne sodelujem v vaših debatah, ker sem prvič noseča in se zadržujem bolj tam, ampak če imam čas pokukam tud sem gor in danes moram nekaj povedat-punce super ste s svojimi komentarji me spravljate v smeh :)-:)-:)- Splošni kje jih pobiraš, ljudem okol tebe že ne more bit dolgčas:bravo: v glavnem ostante take kot ste... vsaki ena :rozica: za novo leto

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?