|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.12.2004 17:32:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
9.12.2004 17:33:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 17:35:52   
india
BA, najprej ga moraš v živo spoznat, da boš sploh lahko kaj rekla. lahkos erazplamti ljubezen, pa starostna razlika ne bo ovira, lahko pa ostane le pri simpatiji, priajteljstvu ali pa niti to ne.
Predlagam ti, da ga spoznavaš v živo čimdlje, preden se za karkoli odločiš in potem poslušaš srce in razum! Ne z glavo skozi zid , prav tako pa ne zavrzi priložnosti zaradi bojazni,kaj bodo starši rekli!!!
Pa obilo sreče, Miška:rozica::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 17:40:52   
Urška*
Ojla!

Tudi midva s fantom sma razlike 7 let. Moja kolegica, ki je prav tako na RR, pa ima s fantom isto 9 let razlike v letih in imata precudovito pupiko.
Jaz osebno mislim, da leta niso vazna. Ce je fant vredu in se ti dopade, poskusi, pa bos videla kako naprej.
Glede starsev pa takole. Tudi moji so bili skepticni glede razlike v letih, vendar ko so ga boljse spoznali so videli da je vredu fant in ga tudi hitro vzljubili. Sicer pa tvojih starsev ne poznam, zato ne vem kako bi oni reagirali. To ves ti najboljse.

Jaz mislim, poizkusiti ni greh.

Vso sreco, pa porocaj kako bo.:rozica:

LP:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 17:44:29   
BarbaraE
Se strinjam z Misko01. Najprej ga spoznaj in spoznavaj v rl, potem boš kmalu videla, ali je razlika v letih ovira ali ne. Z možem imava 7 let razlike pa ne vidim nobene ovire. :) Edino smešno se nama zdi, če začneva gledat v preteklost - kje sem bila jaz, ko je bil on toliko in toliko star in obratno. :)

Lp,
:nosecka: Barbara

Neposredna povezava do sporočila: 5
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 17:45:26   
morskadeklica
Če se dva zastopita, leta niso važna!!!

lp:muca::nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
9.12.2004 17:53:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
9.12.2004 17:55:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 17:56:53   
SANDY
oooo jaz sem svojega najboljšega prijatla spoznala prek irca in ni mi žal ;)

Neposredna povezava do sporočila: 9
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 18:06:17   
india
Tako izkušnjo kot Sandy imam tudi jaz,le da sem tega priajtelja spoznala preko Vijavaje in moram rečt, da se blazno dobro štekava!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 18:34:17   
April
Leta so pri vsem tem še najmanj pomembna.
tam do deset let pa sploh ni taka razlika.
važno je, da sta si privlačna in da se želita bolje spoznat.
ali sta ustvarjena drug za drugega pa se vidi ko že mine par časa.
midva sva enajst let narazen, starši niso imeli nič proti pa tud leta nama ne povzročajo težav.
vso srečo pa ne prehitro v resno zvezo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 19:45:54   
kepica
Res je, leta sploh niso pomembna,važno je, da se imata dva rada.Imam prijateljico,ki je stara 24 let,pa ima fanta,ki je star 37 in se razlike med njima sploh ne opazi. Pomembna je ljubezen in če se imata dva rada,ni pomembno,kolikšna je razlika v letih. Ti ga samo dobro spoznaj in ne hiti z resno zvezo,da ne boš prizadeta,saj si še mlada in imaš čas.Uživaj v ljubezni:)

lp
Kepica

Neposredna povezava do sporočila: 12
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 20:05:19   
Dadi
Hm...glede razlike v letih... Midva z možem sva 12 let razlike...jaz sem 24 on pa 36 in ti moram povedat da se zelo štekava. Imela sem fente, ki so bili prbl. mojih let pa so se mi vsi zdeli otročji....nekako premalo zreli in odgovorni.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 20:05:55   
Dadi
...ne fente..ampak fante:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 14
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 21:22:30   
Anonimen
mislim da je ta razlika okei, ker baje fanti/moski so baje malo zadaj(v letih mislim) za ženskami kar se tiče razmerj in podobno.:ups: tak da ...:sloncek:
upam da se v živo tudi ujameta!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 21:28:18   
Anonimen
Itak so vsi dedci malo zadaj..., ha, ha. Bravo nina-nana. 9 let res ni prevelika razlika, to je še najmanj pomembno. Samo pazi, v kaj se spuščaš. Previdnost ni odveč.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 21:39:17   
Anonimen
aja se to...mi2 z mojim sma se tudi na netu spoznala9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 17
   KAJ NAJ NAREDIM...
9.12.2004 22:52:34   
Annny
Midva sva 7,5 let razlike in se že 5 let prekrasno razumeva:)Zdaj pa imava še majhno punčko9nebesa
Meni se 9 let sploh ne zdi kaka posebna razlika, le brez skrbi!
Na vsak način pa ga najprej spoznaj v živo in si za to vzemi dovolj časa:) Veliko sreče!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   KAJ NAJ NAREDIM...
10.12.2004 0:44:30   
*missy*
Jaz ti povem svoje mnenje ti boš pa potem ko ga boš spoznala vidla kako in kaj!!!

Jaz mislim, da leta niso pomembna (če je razlika nekje v mejah normale - ne pa ona 20 on 45...vsaj men!??).
Ta najmanjši problem je nekoga v "živo spoznat",hodt z njim okol...
kar pa se tiče to da si oba želita resno zvezo je pa po moje tako - preko interneta lahko osebo spoznaš,se z njo dopisuješ, veš o njej veliko in je vse oh in sploh...ampak ko se enkrat spoznaš v živo to ni nujno to...verjetno si opazala, da se s prijateljem lahko pogovarjaš vedno (ker se več ali manj ne kregaš), s fantom pa včasih le ne gre kot je treba..!!če (ko) bosta enkrat skupaj sploh ni nujno da bo tak kot se opisuje...sploh ker ga v resnici še ne poznaš........

Ti lepo pejt z njim na kavo, pa se najprej tudi v real lifeu spoznajta pa boš pol vidla -
- da se zdej obremenjuješ da bi oba rada resno zvezo je brez veze, ker mogoče do tja niti ne boš želela it (ko ga boš zares spoznala) -

TI SE LEPO SPROSTI PA GA SPOZNEJ KOT PRIJATELJA
(Če bo pa takoj iskrca pa toliko bolje)

p.s.:a se ne sme z veliko naslovov pisat???in zakaj ne če ne???

Neposredna povezava do sporočila: 19
   KAJ NAJ NAREDIM...
10.12.2004 7:53:20   
dory
Hm kjer je ljubezen leta niso vazna...tako da naprej ga spoznaj in sele pol bos lahko lazje ocenjevala kako sta si dejansko kompatibilna :)

vso sreco!

Neposredna povezava do sporočila: 20
   KAJ NAJ NAREDIM...
10.12.2004 11:08:34   
neja23
Z možem sva 10 let narazen. Imava malo punčko, no ni več tako mala ima 11 mesecev. Pa si danes ne predstavljam da bi bil mlajši. Razumemo se super in tudi moji starši ga imajo zelo radi pa čeprav je od njih mlajši samo 10 let. Starostna razlika ni ovira.Boš pa ti živela z njim ne tvoji starši. Če pogledaš tvoje vrstnike, bi se lahko zaljubila v 19 letnika ki mu gredo samo norčije po glavi.

Pojdi na zmenek izgubiti nimaš kaj

LP:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   KAJ NAJ NAREDIM...
10.12.2004 21:12:45   
Sarina
:bravo:"glasujem" za to da greš na zmenek - leta pa res niso važna ;) - želim ti veliko ljubezni in vso srečo :love:9nebesa:love:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   KAJ NAJ NAREDIM...
13.12.2004 1:00:34   
Joe
Dadi, nina_nana, Splišni:

če so fantje malo zadaj, kaj potem porečete o moji Jančiki, ki ima 2 leti mlajšega moža? Da si je želela nekoga, ki bo v zvezi malo bolj zadaj?

Haha, potem pa sem lahko še malo bolj otročji! 8)

Neposredna povezava do sporočila: 23
   KAJ NAJ NAREDIM...
13.12.2004 1:02:24   
Jančika_
Bo mel Vasja fajn družbo, dragi moj!:love:

Neposredna povezava do sporočila: 24
   KAJ NAJ NAREDIM...
13.12.2004 6:59:09   
Anonimen
O.K., Joe. A veš kaj je pa lepša verzija (zate), zakaj naj bi imele ženske starejše moške? Ker se moški pozneje postarajo... Ampak to je zate. Una prejšnja verzija je bila pa za Jančiko.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?