|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 17:22:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: toys`r`us
3.9.2007 18:43:01   
bina30
Zdravo!
Midva sva bla zadnjič v toysu in sem tudi želela takšen katalog, pa ga nimajo. Imajo samo prospekt z akcijami, v katerem je vse zajeto kar je pač v akciji. Jaz sem takrat kupila 3 kompletke oblačil (plačala 2) in blazino za dojenje, znižano 10 eur. Dobila sem tudi kartico, na katero se seštevajo nakupi in ti ob nekem znesku priznajo popust.
Je pa tam raj za dojenčke, pziroma za mamice!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 18:59:36   
Sunny Morning
Internetno stran sem si ogledala in je za moje pojme "obupna". Nič ni na njej, tako da ti edino preostane, da greš tja in si v živo ogledaš kaj imajo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 19:46:26   
soncece24
http://www.toysrus.at/

Na vrhu strani piše na enem kvadratku "aus unserer Werbung" in spodaj "hier klicken". Tam klikni in se ti bo odprl letak oz. ena modra stran in še potem klikni kjer piše "Download PDF" - pa prideš do letaka kar imajo trenutno v akciji. Direkten link žal ne gre naredit, al pa jaz ne znam.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 20:17:51   
biba26
Jaz sem bila v sobto v toysu in so mi rekli,da pride nov katalog drugi teden.
Majo pa tud veliko enodnevnih akcij,ki so za nas bolj nepraktične,ker jih težko zaslediš.

Sem pa v Saiersbergu kupla bldzino za dojenje in sicer meni ful dobro,ker jih nisem nikjer drugje zasledila in sicer  dolgo 190 cm malo širšo kot so vse ostale (kar mi pride zelo prav,ker pričakujem dvojčke) in prevleka je iz pliša.
Že zdaj z njo spim,ker je neverjetno mehka na otip.

LP

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
3.9.2007 20:19:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 9:48:46   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

soncece24-hvala že drugič v tem dnevu, si mi VELIKO pomagala!

hvala

ni za kaj. fajn nakupuj.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2007 9:46:56   
Ulaa
Na njihovi strani je sedaj katalog od 05.09-15.09.2007

Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 12:27:44   
lea23
ja imajo že novega in mi v petek že zjutraj letimo k njim v šoping user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2007 12:37:48   
lea23
aja oprosti šele zdj sem zaslednila da ti sprašuješ za njihov tavelik katalog!! za tavelikega še ne vem, ti sporočim v petek ko bom šla dol! tamale kataloge pa menjajo pogosto nekje na 14 dn!

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2007 13:03:05   
petraps
Pozdravljena!
V kolikor imaš njihovo kartico dobiš ta debeli katalog domov po pošti, vsaj meni so tako rekli.Ostale dvotedenske akcije pa imaš na njihovi strani.Petra

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 17:04:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petraps)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2007 17:14:55   
tjaga
lea23 ali si morda iz Ljubljane? Bi potrebovala nekaj od tam, pa če si pripravljena, mi prosim sporoči.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2007 21:03:18   
mala pikica
Jaz gledam na njihovi strani otroške sobice. Pa pri vsaki piše: Zur Zeit nicht in allen Stores erhaltlich user posted image  Kaj to mogoče pomeni, da ni na zalogi? Jaz res čisto nič ne razumem nemško. Je pa mi čudno, da nobene sobice ne bi imeli. Rada bi jo šla v Avstrijo kupit, pa če jih res nimajo, ne bi rada hodila na obračanje.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2007 21:09:40   
hokejistka
To pomeni, da tega izdelka trenutno ni mogoče dobiti v vseh trgovinah. Torej je na zalogi, samo mogoče ne ravno v tistem toysu, kamor si se ti namenila user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2007 21:39:01   
mala pikica
Hokejistka, hvala!

Zdaj sem gledala njihov katalog. A mislite, da stvari, ki so v katalogu, so tudi na zalogi v trgovini, a jih je treba vseeno naročit?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.9.2007 22:07:55   
zirafa76
po mojih izkusnjah imajo dolocene stvari na zalogi, dolocene pa moras narocit in prides iskat kasneje..tudi jaz sem kombinirala z posteljo in previjalno..so imeli eno, drugo pa ne, pa sva vzela priblizno enako..odvisno kaj rabis..Ampak ne ves, kaj imajo dokler nisi tam.razen da poklices....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2007 22:09:35   
zirafa76
aja, pohistvo nisva vzela tam..sory..je bil Baby1One..
..ostale stvari iz kataloga Toysa pa so vse imeli, res pa ne vem za pohistvo..lahko ti sporocim v parih dneh, ko imam namen it tja......

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.9.2007 22:24:23   
mala pikica
Mi bi radi šli naslednji četrtek, tako da bom vesela, če boš lahko prej sporočila. Sicer bom pa jaz user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.9.2007 10:31:12   
ella79
Mi smo bili včeraj gor, ker sem zasledila akcijo za posteljico iz tega zadnjega kataloga. Pa nam jo je ravno en splovenski par pred nosom odpeljal. user posted image Prijazna prodajalka se je pozanima in rekla, da v torek dobijo še tri, tako da sva jo plačala in rezervirala. V soboto bova šla ponjo, med tednom ni časa. Bila je pa ena raztavljena in se nama čist dopade. Sva pa kupila tole:
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=6346&details=1&PHPSESSID=f3e014cd3fe7d39d4877f96243259c0f

Neposredna povezava do sporočila: 20
9.9.2007 11:00:15   
mala pikica
Mi bomo tudi kupili otroško sobico, ki je v katalogu. Upam, da jo bodo imeli v Grazu, sicer pa upam, da jo tudi naročijo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.9.2007 21:54:03   
lea23
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga

lea23 ali si morda iz Ljubljane? Bi potrebovala nekaj od tam, pa če si pripravljena, mi prosim sporoči.

smo bili v toysrusu in smo že nazaj! sem sicer iz domžal, ampak sem skoraj vsak dan v lj user posted image  
čez kake 3 tedne bomo itak šli spet dol pa ti lahko kej prinesem če ti ne bo prepozno??
ima moj dragi dol svojega očeta in ko gremo v toysrusa gremo vedno še k njemu na obisk.. enkrat ga moram prou uprašat če mi tako pogosto hodimo v toysrus samo zaradi njegovega očeta user posted image  user posted image  ker so mu vse druge trgovine velika muuuka razen ta user posted image

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.