|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.11.2004 19:47:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.11.2004 19:52:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 19:52:24   
viv_
O madona... 2-3x mesečno - jaz bi bila čisto iz sebe če bi se mi to dogajalo! V 13 letih, kar sva skupaj, se ne spomnim, da bi se kdaj skregala, sploh ne tako, da potem ne bi govorila... Mogoče je kdaj kdo malo povzdignil glas, sicer pa ne...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 20:05:20   
NinaŠ
Midva sva imava tud rajš (oz. ne prideva tolkrat v konflikt) odkar imava Anžeta. Skregava se pa največkrat zato, ker en trdi da je Anže preveč oblečen, drugi pa premalo (za ven); ali pa da je voda za kopanje pretopla ali premrzla;... sami nesmisli, ampak oba sva mal trmasta. Je pa kmal vse v redu. Seveda tud ne mara po trgovinah hodit in kadar iščemo kako stvar in bi šla jaz pogledat še tja in tja (čeprav smo reč že našli in meni ni všeč - nazadnje je bil to Anžetov kombinezon) je tud en kup slabe volje, ki potem vodi v kak nesmiselen prepir. Aja, pa to mi gre na živce in ponavadi popenim, če pride ati iz službe živčen, poj mu pa še doma ni nič všeč in je vse narobe. LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 21:12:20   
malika
Pri nama je pa isto. Kreganja v bistvu ni, edino jaz nos povesim, ko gre on s kolegi "naokoli" in pride domov ob 3 zjutraj primerno smrdeč po alkoholu. Takrat sledi pridiga in ene par dni ga grdo gledam potem pa je vse ok.
Okoli tamalega ni kreganja ker sva si v tem enotna-hvalabogu.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 21:25:26   
Pupica
uf, sploh nisem pomislila na to...ne vem že prej se nisva zdej pa sploh ne.Je pa res, da jaz vsakemu prepiru pokažem hrbet(se obrnem in grem,ja, ja sej vem da je to nekonstruktivno reševanje težav, pa vseen kaj morem):bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 21:31:50   
Sarina
Midva se skregava samo takrat, ko imam jaz preveč dela na kupu, možek pa buli v televizor :grrr:, namesto, da bi mi malo pomagal - se enostavno ne spomni, pa ga moram jaz :).
Saj vse naredi, samo vse mu je treba rečt, potem pa včasih popizdim - to je približno 1x na mesec (ali pa 2x :)-).
No, drugače je pa moj :love: zelo miroljuben - z njim se zelo težko skregam - hvalabogu, ker sem jaz bolj hitre jeze :):)!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 21:41:02   
Urša
Redko... tko da ne bi govorila, se je do zdej zgodil samo 1x... imava pa odkar je z nama :duda: premalo casa za komunikacijo, oziroma si ga ne vzameva tolk kot si bi ga lahko. Se morva poboljsat! :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 21:58:27   
tajara
Odkar se je rodil Maj se skregava zelo poredko.Včasih sva se večkrat.Mislim da sva se malo spremenila, oba malo popustiva in je.

:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 22:00:54   
SANDY
Jest sem se tud fuuul umirila. Prej sem vedno neki kokodakala..odkar sem pa z Blažem sem pa dosti bolša. V dveh letih sva se 2x!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 22:27:14   
mirka
se strinjam s sarino, tale televizija je kot strup(zame seveda) da ne govorim o najljubsi igraci DALJINCU. To ga spusti iz rok samo ko gre na WC:))):ups::ups:
zato sem pa jaz na tem racunalniku tko da sva 1:1 ne saj se hecam. vidim pa da so vsi desci glih.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 22:49:21   
Anonimen
:hudicek:IHHHHH!!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::zaspan::zaspan::muca::kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prepiranje s partnerjem
23.11.2004 23:47:02   
Jančika_
Po pravici povedano se sploh ne spomnim, kdaj sva se nazadnje orenk spičla...saj so kakšni nesporazumi, ampak sva se naučila konstruktivnega reševanja. Na začetku najine zveze pa sva oba imela "prtljago" iz "prejšnjega življenja" - dokler nisva tega počistila sama pri sebi in eden z drugim, je pa parkrat prav konkretno počilo:hudicek:.

To zdej ne pomeni, da je vedno vse 9nebesa, ampak kregava se pa ne. Jaz sem se predvsem morala naučiti, kdaj se ga lahko lotim s kakimi pripombami. Nikakor pred spanjem, ko je zmatran:)-. On pa se je moral naučiti, da se problemov ne tlači, ampak jih je treba rešit. Kdaj pa kdaj mi še vedno vrže dekl gor:hudicek:, ampak zdaj se najprej pomirim in ga ne napadem takoj - nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.:)

LP, Jana
:zajcek::zajcek::zajcek:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prepiranje s partnerjem
24.11.2004 0:00:59   
Pinja
Ja tv :grrr:! Sem že parkrat rekla, da ga bom kar sama pokvarla. Še dobr domov ne pride, pa ma že daljinca v roki. Me najbolj pogreje v soboto k bi mogu posesat, pa so tooolk fajn oddaje po tv :(! Drugač pa , odkar sem noseča se nisva, prej pa kar pogosto, največ zaradi njegovega dela, ga po cele dneve ni :((! Zdej sem se pa sprijaznila s tem, da bom pač za vse sama, se vsaj nimava o čem kregat :)- :)- :)-!

lp :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prepiranje s partnerjem
24.11.2004 8:42:08   
Taša
Ja, ja Sarina isto je pri meni. Saj vse naredi ampak mu moram vse rečit. Pol se mi pa zdi da mu kar naprej nekaj tečnarim, ampak ko bi se vsaj nekaj sam spomnil.
Če se skregava :ups: kadar se se skregava zaradi tega ali pa zaradi računalnika ker se mi zdi da kar naprej sedi pred njim.....Ampak to ni kreganje da se pol ne bi pogovarjala cel teden to so le pripombe.....

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?