|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.6.2007 22:26:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v 22 T nosečnosti
23.6.2007 22:33:42   
Anonimen
Baje se v 12-tem tednu vidi točno koliko si noseča,po velikosti ploda.Tako je moj ginekolog rekel.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 10:30:53   
mama06
Pozdravljena,

sem 22T2D noseča in imam izcedek iz prsi že 14 dni. S tem ni nič narobe, ker se baje telo pripravlja na dojenje, kar pa ne pomeni, da bova lahko dojili( ne želim te strašiti, samo tako so meni povedali in da se naj ne sekiram).

Kar se tiče otekanja gležnjev in narta je tudi vse OK, dokler imaš normalen pritisk, edino neslane diete se je dobro držat, da ti ne zastaja še več vode v telesu. Meni nart na obeh nogah zateka že dober mesec, en dan bolj drugi manj. Meri si pritisk in poskusi jesti čim manj slano in papricirano!

Ne se sekirat, si v pravem tednu nosečnosti, samo malo prej so te dohitele določene nosečniške "težave". Tudi jaz sem se na začetku zelo obremenjevala, sedaj pa mi je tako lepo in to kljub otečenim nogam, zadihanosti in neizmerni vročini, ki jo vsaki dan težje prenašam.user posted image

Uživaj in pazi nase ter na svoje user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 15:25:31   
valči
Zivepo,meni se zdi,da je za tvoje težave z otekanjem kriva vročina,noseča dle sigurno nisi,sploh,če si šla na nuhalno v 12. tednu.Takrat je datum poroda zočen in ga kasneje ne spreminjajo.Jaz sem bila pri prejšnjih dveh user posted image čez zimo noseča,pa nisem tega z otekanjem toliko čutila,kot seda,ko me pravtako muči.Veliko vode spij,čimmanj soli v prehrani,čimmanj hodi.Ko počivaš,jih imej vedno vzdignjene čimvišje,pa bo.Poletje je še dolgo,tako,da se bomo mogle pazit.

Glede trebuščka,vsaka user posted image je zgodba zase.Tu ni pravil in meril.Prvič sem imela manjši trebuh in se zredila za 10 kil,drugič15 cm večji obseg trebuščka,zredila sem se 22 kil.Otroka sta tehtala-user posted image 3310g.;user posted image 3300g.Oba rojena ob roku,v 40.tednuuser posted image .Tako da vidiš,da sem drugič tiste kile nosila sama,hčera ni bila zato močnejša.Res zanimiva primerjava pri meni,bomo videli,če bo tole dete tudi toliko tehtalouser posted image

Ne se obremenjevat z malenkostmi,glavno,da ti dete raste in da je zdravo.Ti boš že te tegobe prestala,še pogrešala boš trebuščka,verjemiuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?