rija
|
sem napisala cel roman, pa me je ven vrglo.... Zdaj na kratko: soba: kriza, polomljeno pohištvo, odpadal omet s stropa, dvignjen leseni pod na balkonu, ....klima ni delala, meli ponoči 27,4 stopinje v sobi, hladinik bolj grel kot hladil....premajhno, smo prosili za odstranitev kakšnega kosa, da smo lahko sploh vozek v sobo dobili....zahtevali seveda drugo in jo tudi dobili, boljšo. hrana: povprečna, dobiš enako tudi v 3 zvezdicah all inclusive: nebi glih rekla, prej polni penzion z zastonj pijačami iz avtomata osebje v jedilnici: zelo, zelo neprijazno..... sobarice: nepismene, kratkovidne, ne upoštevajo obešank na vratih in kljub ne moti pridejo vmes vsaj 3x v sobo....kaj če bi bila ravno na njem Pozitivne stvari: dobro poskrbljeno za otroke, fenomenalen vrtec.....dovolj stolčkov za hranjenje, vozički-marele.... dober wellness, krasne masaže, preverjeno lepo urejena okolica, recepcija Končni komentar: ni vreden tega denarja, sploh poleti ne, ko so cene astronomske. Jaz imam raje kvaliteto kot kvantiteto in mi ni problem odšteti nekaj evrov več, če vem, da dobim dobro stvar. To pa leti predvsem na to, da ko dobiš pa ogromno sobo, veliko gostov enostavno ne vidi vseh drugih pomanjkljivosti, ker so enostavno paf: joj, kakšna velka soba.....ne vidijo pa tega, da se ne moreš prav naslonit na balkonsko ograjo, da ne fašeš kake treske ali odlepljene barve..... pa še česa.... Moj je samo rekel: tale falkenštajner pa mene ne vidi več....in tako gremo probat hotel Soline v BRelo.....bom poročala