|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.10.2004 20:44:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaz pa čakam...
17.10.2004 20:56:50   
kimi
baje da pomaga naklofen. Sicer jaz takih težav nimam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jaz pa čakam...
17.10.2004 21:27:57   
Anonimen
Jaz sem imela hude bolečine, tudi take, da sem na koncu bruhala, pred porodom. Menda pomaga baralgin. Sama ga sicer nisem jemala, ker se je dobil samo na recept, pa se mi ni dalo k zdravniku hodit. Jemala sem pač plivadol ali cafetin ali nekaj podobnega. Malo preden pa sem zanosila, pa sem vzela enkrat aspirin, ker so rekli, da redči kri in da pomaga, da se tista kri, ki se izloča, ko se vse skupaj šele odpira, pač razredči in laže izloči. Je kar pomegalo. Pa nazadnje sem ugotovila, da je bolje, če ležim na postelji in dam noge nekako postrani na steno.
Poskusi z aspirinom. Saj se kar logično sliši.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jaz pa čakam...
17.10.2004 21:58:08   
Nannn
Spomnila si me na orientalske plese...Glih zdej sem prisla od njih...Ze en mesec hodim na trebusne plese...Danes pa nam je povedala da pomagajo teli plesi za menstruacijske tezave...In ne bos verjela sem o tem potem ko sem se vozila domov razmisljala...zadnja menstruacija je bila brez bolecin...pomislila se da mogoce je pa res nekaj na tem...Drugace pa sem imela take bolecine da se nisem mogla pokonc drzat...pomagala mi je samo tableta in to je bila spasmex...mi je prav ginekologinja jih predpisala...ampak kaj ko mi je tableta pomagala sele po parih urah...Ja punce ni kej na trebusne plese treba hodit...pravijo da je idealno za zenske ki se niso rodile...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jaz pa čakam...
17.10.2004 23:22:07   
Anonimen
Najboljši proti bolečini v menstruaciji in proti glavobolu je zame BONIFEN. Prime v cca pol ure in meni je ena tableta dovolj.
več o Bonifenu tukaj:
http://www.krka.si/si/otc/izdelki/bonifen/

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jaz pa čakam...
18.10.2004 8:33:48   
Ninika1
...tudi jaz bi morala dobiti :hudicek: nekje v tem času. Upam, da je ne bo, čeprav se že nekaj nakazuje na to, da bo :hudicek: vendarle prišel :(:(:(:(
Držim pesti za naju Baby angel, naj naju angelčki čuvajo!!!:angel::angel::angel::angel::angel:
Lep dan:)
Ninika1

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jaz pa čakam...
18.10.2004 8:33:55   
Jančika_
Meni je pomagal Naprosyn. Dobiš ga na recept (včasih se ga je dalo tudi kupit, vprašaj v lekarni). Res je super, pomaga tudi pri migreni - pravzaprav je to edina tableta, ki mi pomaga pri teh dveh nadlogah.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
18.10.2004 14:41:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.