|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.8.2006 0:18:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: individualni posvet
30.8.2006 1:06:50   
alfa
Nama so pokazali igralnico, njegovo omarico, kam lahko spravimo voziček. Spraševala sva predvsem kaj moramo prinesti (copate, rezervna oblačila, kakšno njegovo igračko, dudo), kje in na čem spijo, kdaj je zajtrk (predvsem, da ga ne zamudimo), kako in kje jejo in take podobne zadeve po navdihu.
Pa prijetno uvajanje...
Lep pozdrav. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2006 6:21:10   
Anonimen
Kdaj gredo spat, to se meni zdi najpomembnejše, da mu doma že prej malo prilagodiš ritem. Pa vprašaj, kako poteka uvajanje.

(odgovor članu alfa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 7:48:06   
SaaS
Mi smo tudi že imeli to.
Vzgojiteljica je spraševala o otroku. Kako je, kako spi? Kakšne težave, alergije ipd. Koliko hodi, koliko govori... Že sam kaka, sam je? Njegov značaj, navade, razvade (duda, prst...) in podobne reči.
Mene pa je zanimalo življenje v vrtcu - hranjenje, spanje, previjanje, igranje, zanimal me je njihov program... Kdaj ga lahko pripeljem zjutraj, kdaj odpeljem popoldne. Kako bo z uvajanjem, kdaj, kako in koliko časa.
Povedala sem svoje želje glede uvajanja, in kasneje glede spanja. Lepo sva se o vsem pomenili..
Kar zapiši si na listek, kaj nameravaš vprašati, če se bojiš, da bi pozabila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 8:21:18   
petra*
kar mirno...Jaz pred 1.individualnim razgovorom pošljem staršem na dom Opisni list otroka, ki ga skupaj v družini izpolnijo ( klasična vprašanja, potem vprašanja o vzgoji,navade družine, otroka, njihova pričakovanja, strahovi ... )in list prinesejo s seboj na razgovor. POtem se pogovarjamo o otroku, o življenju v vrtcu. Prijeten vstop v vrtec vsem,

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 8:36:55   
SaaS
Že sam kaka, sam je?

user posted image user posted image user posted image
Hotela sem napisat, če že gre na kahlico ali ima še pleničke.
Itak, da sam kaka, jaz nikoli ne "pritiskam" namesto njegauser posted image user posted image user posted image . No moj še ni na kahli, SAM kaka v pleničke.

Sem kar sama sebe malo nasmejala.

(odgovor članu petra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
30.8.2006 14:29:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 14:38:54   
babylove
prav čudi me, kako je enim mamicam hudo, ko gredo mali v vrtec,

Meni je in ni hudo. Zaradi malega sem res vesela in zadovoljna, saj mu bo to prineslo ogromno in vem, da je vstop v jasli super za njega.

Kar mi je hudo (pa to sploh ni pravi izraz, bolj je podobno vznemirjenju, mogoče tremi), je dejstvo, da z vstopom v jasli malček začenja neko svoje, drugačno življenje. Ena stopnička v življenju, ki jo prestopijo veliiiki mali fantki (in punčke). In to je to, da je tako majhen in tako moj, ampak v resnici je že velik. In bo imel svoj svet, svoje prijatelje, odnose, tršice itd. Mene bo itak vedno stiskalo, ko gre v jasli, pa vrtec, pa šolo, pa sam na morje, pa se zaljubi, pa mu ata kupi motor,... In to so naše male štručke, kdo bi rekel?

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2006 14:43:54   
baby baby
Kako vam zavidam, ker ste že imele individualni razgovor! Pri nas tega namreč sploh ne bo, jutri imamo skupinski sestanek, kar se mi zdi zelo pozno glede na to, da se vrtec začenja "že" v ponedeljek...
Če se kateri ljubi še kaj bolj podrobno opisati ključne stvari, ki ste jih zvedele na vaših razgovorih, bom zelo hvaležna...aja, stari smo pa jan04 (2,5L)

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
30.8.2006 14:45:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
30.8.2006 14:52:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2006 15:41:06   
SaaS
Baby baby, mogoče pa se pogovorite potem, po skupinskem sestanku.

Mi s septembrom menjamo vrtec. Tu sem imela individualni razgovor sredi avgusta.
Lansko leto je mali hodil v drug vrtec. Tam pa smo ravno tako dobili vabilo le na skupinski razgovor. Ker sva bili tam le dve mamici, ki sva čisto na novo z oktobrom uvajali otročke, sva imeli individualni razgovor z vzgojiteljico takoj po sestanku. Ena je pač malo počakala (jazuser posted image ). Se mi ni zdelo nič narobe. Ravno tako sem vse izvedela in povedala.

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2006 15:45:03   
SaaS
Baby baby, zdaj sem šele videla, da je tvoj otrok star 2,5let. V skupini so verjetno večinoma otroci, ki so že lani bili v vrtcu in jih vzgojiteljica zato že pozna in oni vrtec. Zato verjetno ne kličejo na te razgovore. Morda res računa na to, da se s tabo pomeni po sestanku. Če ne, ji pa sama namigni, da bi se malo pomenila.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2006 11:41:51   
baby baby
Kolikor mi je znano bodo v skupini vsi novinci, tako, da ta teorija ne drži. Moti me to, ker se tudi v telefonskih razgovorih izogibajo individualnim pogovorom, vse odgovore prelagajo na ta skupinski sestanek...ni mi ok, dejstvo pa je da vrtec še prenavljao in se bojim, da samo zavlačujejo in nas hočejo prestaviti na oktober...ne vem, če to sploh lahko naredijo...ni fajn, saj se zavedam, da bi verjetno marsikater koristen napotek vzgojiteljice koristil že pred začetkom vrtca.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.8.2006 12:17:42   
chips
Pri nas gre Tea v jasli (vrtec) oktobra in tudi nimam nobenega pogovora posebej.Imeli so sestanek starši otrok katerih grejo v vrtec septembra in sicer v avgustu,jaz se bom pa morala pogovoriti verjetno na uvajanju oz. moram v ponedeljek še enkrat povejo če je 100% sprejeta v jasli potem bom pa tako tja šla da se osebno pogovorimo.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
31.8.2006 21:41:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.9.2006 8:16:29   
baby baby
ne bi rada izpadla kot da opravljam, lj-cenetr...več pa raje na privat, če te zanima...

Neposredna povezava do sporočila: 17
1.9.2006 8:54:37   
BarbaraE
Mi smo imeli včeraj skupinski sestanek z vzgojiteljico in nam je vse lepo razložila in povedala, kako in kaj je v vrctu. Seveda smo lahko tudi mi kaj povprašali, ampak skoraj ni bilo potrebe, ker je res vse razložila. Imamo pa možnost tudi individualnega posveta, o čemer se lahko še kasneje dogovorimo, če sploh bo potrebno. Skratka, jaz sem bila ful zadovoljna s sestankom in z vzgojiteljico. user posted image  Upam, da bo tudi naša princesa zadovoljna z vrtcem. user posted image

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.9.2006 16:24:25   
Grascakinja
Jaz sem pa kar sama organizirala individualni sestanek. Pred vpisom s svetovalko, da sem sploh videla, ali je to to, ali ne.
Potem pa sem poklicala dodeljeno vzgojiteljico in se povabila na pogovor, kjer sva obdelali vse potrebno tako z moje kot njene strani in se fino nasmejali. Res je bilo prijetno. S sabo pa sem imela kar seznam stvari, ki ssem jih hotela vedeti - in ko je vzgojiteljica potegnila ven še svojega, sva imeli navzkrižno zasliševanje, haha.  Potem sem 1x šla malo na igrišče s tamalo, da je videla, za kaj gre in tako.
Se jim je v vrtcu ful dopadlo, ker sem vse to naredila kar sama in pokazala interes in to, da mi je res mar za vključevanje v vrtec (mi smo se namreč vpisali med letom, ko ni posebnih načrtov za to).

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?