Geja
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: lucika joj, meni pa se vedno ni jasno, v cem je uzitek kampa in hrane iz vreck in konzerv??? meni ga ni cez all inclusive; lahko jes kdaj hoces in skoraj kaj hoces, spijes se malo vec kot te zeja...ni ga pa lepsega od lastne vc skoljke... pa, ok, skuhala bi se...ampak pospravljala in pomivala...saj to pol niso pocitnice? midva sicer rada jema, zato je utopija se tolazit s tem, da ko je vroce ti itak ni za jest:) Temu se reče ODKLOP! Ni mi lepšega občutka, da ko se zjutraj, vsa zalimana privlečem iz šotora, se odvlečem, jasno nepočesana in v pižami, do sanitarij. Spotoma pač, v najprimernejšem jeziku, rečeš dobro jutro sosedom iz sosednjega šotora, ki so tudi še vsi zalimani. V umivalnici greš na wc, si umiješ zobe, potem pa zajtrk v kakšni senčki, za kemp mizico... Njami! Po zajtrku pa odvisno, ali na plažo, ali na kakšne oglede. Nekje okrog kosila se privlečeš nazaj do šotora, na hitro skuhaš, nekaj zdravega iz konzerve ali vrečke , poješ in potem malo posediš pred šotorom. Aja, če si bil na plaži, za kosilo čez kopalke samo povlečeš eno majico, če si bil pa kje na ogledih, se preoblečeš v kopalke im majico Potem pa posedaš malo pred šotorom, vmes mogoče popiješ en šnops in kero modro rečeš s sosedi - prav globok pogovor to ni, ker običajno ne najdeš ene šprahe, ki bi jo oboji govorili. Potem v en čebriček napokaš vso posodo, greš do pomivalnic, tam pomivaš, pa loviš makarone po umivalniku, ki so ostali še od tistega pred teboj potem pa spet malo na plažo ali pa na kakšen izletič. Večer pa odvisno, ali greš še na en sprehod po mestu in kofe, ali pa si narediš večerjo, se greš stuširat, jasno, v skupne tuše in to s tamalo v enega, ki cvili, ker je voda malo hladna pa direkt iz stropa ji teče na glavo. Zbašeš mulčka v šotor, ti pa zunaj sediš ob svečki, se pogovarjaš, narediš plan, kaj bomo šli pogledat naslednji dan... Aja, pa še vedno si v eni zvlečeni majici in papučah! Tako, da je 100% drugače kot je doma! Za apartma nam ni, ker to je potem isto kot doma, AI bova pa hodila potem pri 90-ih, če se nama bo dalo viv Tudi jaz se podpišem pod tole... Mene pa to tudi moti v hotelu ker ne moreš na zajtrk al pa kosilo al pa včerjo priti v kopalkah, ampak lepo oblečen... pa drugi dan je druga oblekica na vrsti, ne moreš v isti oblekici na večerjo - te prečekirajo not od glave do pete... Mi smo bl na fri.... Geja
|