|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.7.2006 7:52:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhanje na dopustu ?
17.7.2006 7:57:50   
viv_
Jaz vzamem s seboj ETA ričet, ETA polnjene paprike, kakšne kanelone... Ful dobro in hitro narejeno!

Kar se tiče cunj, ne pretiravam, v kampih imajo sedaj pogosto pralne stroje, sem preverila tudi v teh, v katerih bomo stanovali letos, tako da bomo imeli 1x na 5 dni mal žehte. Pa tudi, preplahneš stvari, zjutraj so pa suhe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2006 8:05:12   
Geja
Žar - to je itak bolj za moške, tako si pa potem ti "frej"

Geja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2006 8:51:20   
Maleal
Jaz sem letos vzela minialno oblačil za sebe,saj sem jih vsako leto več kot pol neporabljenih domov prinesla.Le za malega sem vzela malo več,tak da je bilo večji del prtljage njegove,od cotk,plenic,vozička,igračk,stvari za vodo,ki se napihnejo,nekaj kašic,...na koncu pa se tak ni veliko igral,so mu bile druge stvari zanimivejše.Pa saj ne rabiš dosti cot,odvistno od tega,če si v apartmaju,kampu ali hotelu-v tem primeru malo več.Drugač pa si tak večji del v kopalkah.Za moške pa je tak znano,da si nea dost robe zravn tovorijo.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2006 8:55:42   
Maleal
Aja še za hrano.Mi smo jedli ribe,makarone,torteline,kupljeno pečeno kuro,čevape,pleskavico,rižota z morskimi sadeži,šli na pizzo,...saj ven lahko tud greš jest,samo se ti ne splača,ker za eno porcijo,ki jo plačaš v gostilni se doma oba najeta.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2006 10:23:05   
kalbo
Brez litoželezne plate mi na morju živeti ni. Tam gori se cmari vse živo. Tud kaka osa vmes.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2006 10:29:53   
Seven*
Na morju ne kuham, ker potem raje na morje ne grem. Trenutno sem pac tako utrujena, da se grem na morje spocit. In ce moram kuhat, sem potem raje doma, ker mi je doma lazje.. Mogoce ko bodo otroci vecji.. Ko grem na dopust se pustim razvajati. No letos ne gremo nikamor, ker sem ugotovila, da bi mi bilo bolj v napor kot v pocitek.

Gospa sem.

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2006 10:46:59   
Anonimen
Mi gremo danes za kakšne 3 dni, tako da trenutno tudi pakiram.
Kar se tiče hrane, bomo pekli na žaru, pa za polivko imamo enkrat s seboj, pa zdaj ste me spomnile na kanelone, da sem jih vzela. Vzela sem še riž za kakšno rižoto, mož je včeraj kupil ene juhe v vrečki, sem videla z enim učom. Drugače se bomo pa še v Kopru ustavili v Mercatorju in pač vzeli, kar nam bo s police skočilo.user posted image
Kar se cunj tiče, jih imam pa itak spet preveč, čeprav sem res pazila, da jih je nekako minimum. Samo kaj, ko moraš za 3 dni imeti ravno toliko posteljnine in brisač, kot za 1 teden. Sem pa ponosna sama nase, ker sem zase vzela samo japonke, v katerih bom šla, in še ene za na plažo.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2006 10:58:43   
Mala koala
Celo vrečko cunj boste vlekli s sabo kebrček? Ja, a se boste non stop preoblačl al kajuser posted image user posted image user posted image .
Odvisno, kam greste. Pošteno priznam, da imaš tam, kjer mi kampiramo eno majco za zvečer cel teden dovolj, če se umaže, jo pa okrog obrnešuser posted image
Kuhamo pa pri nas tudi testenine, riž, kakšen sataraš pade, kakšen sosed prinese ribe, če je sreča, pa kakšna konzerva se najde, kar je itak ful sprememba, ker jih doma ne jemo.
V glavnem, zelo na easy gre vse skup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2006 11:25:55   
Anonimen
Komaj čakam na tole evforijo... Ni lepšega kot pakirati za na morje!! Že pišem o tem z veseljem user posted image

Za jest jaz vzamem maksimalno doma pripravljeno - zmrznjena gov. juha, zmrznjeni dunajci, zmrznjen golaž, zmrznjene filane paprike, potem pa vedno goro krompirja (za pire, pomfri, okisanega...), bučk (omaka, panirane, na žaru), zelenjave (enolončnica, omake, priloge...). Potem pa obvezno še konzerve tune, rib, paštete, sir (za pohanje), majoneza, hrenovke...

Ravno letos se ubadam z mislijo, če ne bi mesa svežega kupovala sproti. Ampak ne vem, kakšno imajo kaj tam dol meso? user posted image

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2006 11:34:47   
Blink1
Ja, Meta če boš našla kakšno fajn mesarijo je OK. Jaz sem enkrat gledala meso v eni mali mesariji v malem kraju na Korčuli, pa sem skoraj postala vegetarjanka.user posted image  Od takrat, če kuham, vzamem meso raje zmrzjeno s sabo.

Mi odkar imamo dete, na morju ne kuhamo. Lani smo imeli apartma, ampak smo hodili jest ven. Mala je dobila juhico, kakšen krompir in meso, pa solato. Sem ji pa še dajala od Hippa pripravljene obroke.

letos gremo v hotel

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2006 14:49:32   
srki
Jaz bi tud vzela že doma vse lepo pripravljeno, zmrznejno, samo kaj ko v hladniliku oz. zmrzovalniku za vse to ne bi bilo prostora.

Če tako narediš, kot dela Meta., potem si veliko časa prišparaš.

Upam, da nobenemu pri nas ne bo pasalo kaj preveč jest.

Lani sem vzela tu mač cunj zase, tričetrt manj bi bilo ravno prav. Edino za Aljaža sem morala še dva dodatna bodija kupit, ker je ene dva tako posračkal, da sem jih kar v smeti vrgla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2006 15:46:27   
valči
Meni bi pa bilo v hotelu preveč dolgčas,če ne bi rabla kuhat.Mi smo bili letos v Uliki v kampu in smo se res super imeli.Bili smo pet dni in kuhali smo rižoe,testenine s tuno,polivke sem imela s sabo.Juhe z vrečke mož ne mara,tako,da sem jih pol nehala kuhat.Pa zelenjavo smo imeli domačo,kupovala pa sem edino mleko,kruh,jogurte in kak sladoled.

Z oblačili pa ne pretiravat,srečnouser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
17.7.2006 22:49:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.7.2006 23:35:06   
Anonimen
Mi na morju kuhamo normalno, tko kot domauser posted image  

Kar se pa cunj tice .. jah kaj nej, ce jih pa rabim! Letos se vsaj kar se majc tice lahko zgovarjam n ato, da rabim eno za zutri za na sprehod in eno za zvecer, pa ce mi rata se prepricat da kolo s sabo vzamem je se ena majca vec user posted image  

Gremo pa v apartma.

Neposredna povezava do sporočila: 15
18.7.2006 10:08:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: keberček
Meta., ti si pa za užentuser posted image !!!

Može, če boš pol ti kuhala user posted image

Sem pozabila še bistveno stvar dodat - vsa ta krama prvo kot prvo zasede pol avta, drugo kot drugo pa vedno na morju nabašemo na tak hladilnik, ki ima zgoraj samo mali predalček za zamrzovanje, potem pa prve dni žremo kot norci vse, kar se je odtajalo, za na koncu nam pa zmanjka in same testenine natepavamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
18.7.2006 10:12:21   
lucika
joj, meni pa se vedno ni jasno, v cem je uzitek kampa in hrane iz vreck in konzerv???
meni ga ni cez all inclusive; lahko jes kdaj hoces in skoraj kaj hoces, spijes se malo vec kot te zeja...ni ga pa lepsega od lastne vc skoljke...
pa, ok, skuhala bi se...ampak pospravljala in pomivala...saj to pol niso pocitnice? midva sicer rada jema, zato je utopija se tolazit s tem, da ko je vroce ti itak ni za jest:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.7.2006 10:47:37   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

...meni ga ni cez all inclusive; lahko jes kdaj hoces in skoraj kaj hoces,...

Ja tud meni, pa marsikomu tudi, pa nam na žalost finance ne znesejo za all inclusiveuser posted image

Keber fajn se mejte, zdajle verjetno že plavašuser posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.7.2006 10:56:20   
Anonimen
v cem je uzitek kampa in hrane iz vreck in konzerv???

Prvinski nagon user posted image  Ne, ne, bi še bil, če bi bil namesto hrane iz vrečk žar.

Za all inclusiv meni ni, pa bi si lahko privoščila, mi ne potegne, hotel tudi ne, najraje imam najeto hiško, kjer kuham in žrem kolikor hočem. Pa na morju je lušno kuhat, itak se ga vmes pa že malo nažgeš, tako da je res prvovrstni užitek user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
18.7.2006 11:07:56   
viv_

joj, meni pa se vedno ni jasno, v cem je uzitek kampa in hrane iz vreck in konzerv???
meni ga ni cez all inclusive; lahko jes kdaj hoces in skoraj kaj hoces, spijes se malo vec kot te zeja...ni ga pa lepsega od lastne vc skoljke...
pa, ok, skuhala bi se...ampak pospravljala in pomivala...saj to pol niso pocitnice? midva sicer rada jema, zato je utopija se tolazit s tem, da ko je vroce ti itak ni za jest:)

Temu se reče ODKLOP! Ni mi lepšega občutka, da ko se zjutraj, vsa zalimana privlečem iz šotora, se odvlečem, jasno nepočesana in v pižami, do sanitarij. Spotoma pač, v najprimernejšem jeziku, rečeš dobro jutro sosedom iz sosednjega šotora, ki so tudi še vsi zalimani. V umivalnici greš na wc, si umiješ zobe, potem pa zajtrk v kakšni senčki, za kemp mizico... Njami! Po zajtrku pa odvisno, ali na plažo, ali na kakšne oglede. Nekje okrog kosila se privlečeš nazaj do šotora, na hitro skuhaš, nekaj zdravega iz konzerve ali vrečke user posted image , poješ in potem malo posediš pred šotorom. Aja, če si bil na plaži, za kosilo čez kopalke samo povlečeš eno majico, če si bil pa kje na ogledih, se preoblečeš v kopalke im majico user posted image  Potem pa posedaš malo pred šotorom, vmes mogoče popiješ en šnops in kero modro rečeš s sosedi - prav globok pogovor to ni, ker običajno ne najdeš ene šprahe, ki bi jo oboji govorili. Potem v en čebriček napokaš vso posodo, greš do pomivalnic, tam pomivaš, pa loviš makarone po umivalniku, ki so ostali še od tistega pred teboj user posted image  potem pa spet malo na plažo ali pa na kakšen izletič. Večer pa odvisno, ali greš še na en sprehod po mestu in kofe, ali pa si narediš večerjo, se greš stuširat, jasno, v skupne tuše in to s tamalo v enega, ki cvili, ker je voda malo hladna pa direkt iz stropa ji teče na glavo. Zbašeš mulčka v šotor, ti pa zunaj sediš ob svečki, se pogovarjaš, narediš plan, kaj bomo šli pogledat naslednji dan... Aja, pa še vedno si v eni zvlečeni majici in papučah! Tako, da je 100% drugače kot je doma!

Za apartma nam ni, ker to je potem isto kot doma, AI bova pa hodila potem pri 90-ih, če se nama bo dalo user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.7.2006 13:01:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Temu se reče ODKLOP! Ni mi lepšega občutka, da ko se zjutraj, vsa zalimana privlečem iz šotora, se odvlečem, jasno nepočesana in v pižami, do sanitarij. Spotoma pač, v najprimernejšem jeziku, rečeš dobro jutro sosedom iz sosednjega šotora, ki so tudi še vsi zalimani. V umivalnici greš na wc, si umiješ zobe, potem pa zajtrk v kakšni senčki, za kemp mizico... Njami! Po zajtrku pa odvisno, ali na plažo, ali na kakšne oglede. Nekje okrog kosila se privlečeš nazaj do šotora, na hitro skuhaš, nekaj zdravega iz konzerve ali vrečke user posted image , poješ in potem malo posediš pred šotorom. Aja, če si bil na plaži, za kosilo čez kopalke samo povlečeš eno majico, če si bil pa kje na ogledih, se preoblečeš v kopalke im majico user posted image  Potem pa posedaš malo pred šotorom, vmes mogoče popiješ en šnops in kero modro rečeš s sosedi - prav globok pogovor to ni, ker običajno ne najdeš ene šprahe, ki bi jo oboji govorili. Potem v en čebriček napokaš vso posodo, greš do pomivalnic, tam pomivaš, pa loviš makarone po umivalniku, ki so ostali še od tistega pred teboj user posted image  potem pa spet malo na plažo ali pa na kakšen izletič. Večer pa odvisno, ali greš še na en sprehod po mestu in kofe, ali pa si narediš večerjo, se greš stuširat, jasno, v skupne tuše in to s tamalo v enega, ki cvili, ker je voda malo hladna pa direkt iz stropa ji teče na glavo. Zbašeš mulčka v šotor, ti pa zunaj sediš ob svečki, se pogovarjaš, narediš plan, kaj bomo šli pogledat naslednji dan... Aja, pa še vedno si v eni zvlečeni majici in papučah! Tako, da je 100% drugače kot je doma!

Za apartma nam ni, ker to je potem isto kot doma, AI bova pa hodila potem pri 90-ih, če se nama bo dalo user posted image

Se podpišem pod tole!user posted image user posted image  Bolje ne bi mogla napisat!user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
18.7.2006 13:20:52   
Geja

viv user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz se podpišem pod tole...

Mene pa to tudi moti v hotelu ker ne moreš na zajtrk al pa kosilo al pa včerjo priti v kopalkah, ampak lepo oblečen... pa drugi dan je druga oblekica na vrsti, ne moreš v isti oblekici na večerjo - te prečekirajo not od glave do pete...

Mi smo bl na fri.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Geja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.7.2006 14:04:55   
kalbo

Približno tako se mamo mi na dopustu (edino roštilj manjka pri tebi) in to je edini pravi dopust. V hotelu si kot v zaporu, vsaj pomojem.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 18.7.2006 14:05:40 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.7.2006 14:09:51   
kalbo
Čer se mi pa že ne da kuhat, kar se mi da vedno, obstajajo pa restavracije. Čar kampa je v tem, da dobesedno delaš, kar se ti sprdne. Če se ti ne da na plažo, si pred šotorom pod borovci in meditiraš s pesmijo škržatov in pivom v roki. V hotelu si pa prisiljen it iz sobe, če ne druzga ti pridejo snažilke vsako jutro. Pol se cmariš cel dan na plaži (tukaj mamo mi cigoti večji luksus kot hotelski dopustniki), pol greš na večerjo (točno na čas)....ne ne to ni zame. Zame na dopustu ura ne obstaja.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.7.2006 14:11:55   
kalbo
Aja, pa še to, pri nas ni hrane iz vrečk in konzerv, ampak je večinoma z roštilja. Zelenjadarici itak vsako leto šarmiram, tko da za frišno zelenjavo ni panike...skratka kamp je luksus, vsaj zame. Nerodno je edino, ko pride do nevihte, tisto je pa res neugodno.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?