7 let čakanja na otroka: Zgodba, ki me ne boli več
Povedala vam bom nekaj zelo intimnega ... In bolečega. Sedem let sem se spopadala s svojo žalostjo, pustila je posledice, prinesla pa mi je tudi nekaj čudovitega - postala sem mama.
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela postati egoistična mama, ki zanemarja svoje otroke in jih v resnici sploh nima rada.
Povedala vam bom nekaj zelo intimnega ... In bolečega. Sedem let sem se spopadala s svojo žalostjo, pustila je posledice, prinesla pa mi je tudi nekaj čudovitega - postala sem mama.
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenček "gruli", mami dejansko govori, da jo ima rad.
Kaj je danes naloga staršev in učiteljev, kako se otrokom postavljajo meje in kako naj poskrbimo za ravnovesje med časom, ki ga otroci preživijo pred ekranom, in telesnimi aktivnostmi.
Knjiga Razlaga intuitivnih sporočil avtorice Melanie Barnum je vodnik za razumevanje nadnaravnih simbolov. Ponuja razlage intuitivnih sporočil, povezanih z barvami, čakrami, sanjami in vsakdanjimi sinhronostmi.
Zaradi strokovnih nepravilnosti pri porodih na domu je Tejča Moškrič ostala brez licence za opravljanje babiške nege za najdaljše dovoljeno obdobje – sedem let.