|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   :) majčke, majčice :)
9.3.2005 6:50:22   
tejč
:zmeden2:IZTOČNICE ZA POGOVOR SO LAHKO:

Kako se počutite?:bravo::bravo::bravo:

Kdaj imate kak pregled?:zmeden:

Trebuh raste?:nosecka:

A ste že kaj razmišljale o varstvu otroka po porodniški? Vrtec? Zasebno? Imate kak predlog za dober vrtec v Domžalah ali okolici?:ups:

Ste že izpolnile obrazce za CSD- dopust?
Ali je kateri G povedal, kakšen porod naj pričakuješ ali mogoče celo že to, kako težak bo otroček ali kako velik je? :duda:

Kaj pa rekreacija? Koliko ur na dan prehodite ali se kako drugače rekreirate?:kuza::kuza::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.3.2005 8:47:59   
A-N-J-A
Halo!

Jaz se počutim super z izjemo bolečega hrbta.Delam vaje ampak mi še najbolj paše ležat:((.Pa tok rada bi šla na kakšen daljši sprehod,samo sem potem čist zlomljena in me mora možek iz postle vlečt.:ups:
Pregled mam 17.3. in še isti dan UZ v porodnišnici:bravo: (kontrola mat. vratu).
Trebušček raste meri že celih 105cm :sloncek:
O varstvu otroka sem že razmišljala in bi najrajši vidla,da ga do sep. pazi tašča:zmeden2:potem ga dam pa v vrtec.Bomo vidli.
Kako gre pa s temi obrazci se mi pa še sanja ne.Če katera ve naj prosim poroča.;)
Hodim v mat.šolo v Lj.,samo sem zobozdravnika špricala.:ups:A je katera bila in kaj je povedal?
Moja bejbika brca kakšen dan ful,kakšen malo manj.V sobota sva šla v I. iskat vozek(Chicco 6WD tech),pa lupinco s podstavkom za v avto pa še Chicco mama sva vzela in za vse skupaj dala 470 eur.:bravo::bravo::bravo:Prišparala sva najmanj 30 jurčkov.Dude:duda: so pa v Slo.cenejše.
Upam da bova skočila še v Avstrijo,ker bi rada pri Schmidu kupila un malo večji čebriček pa Penaten ruzak za:duda:.
No to bo vse za enkrat čao,čao!

Anja 29,4/7 in :duda:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2005 9:17:59   
* Binchy
Živjo,

Sem si celo vzela čas in se vsedla za računalnik ;).

Ja počutje je še kar, mal je panika ker se mi vedno nekam mudi, ampak bo že :(. Mora bit :).

Ja tudi jaz imam pregled 17.3. Anja h kateri G pa hodiš?
A mogoče katera ve koliko časa se čaka na izvide za toksoplasmozo v Domžalah :zmeden:

En lep pzdrav vsem majčicam, ;)

Binchy in :modri: (PDP: 7.5.)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2005 10:07:57   
Anonimen
9nebesaHej hej9nebesa

Se jas se javljam,da povem kaj je novega:)
No naslednji pregled imam 1.aprila, takrat mi bodi pogledali tudi ce se je otrok obrnil!:bravo:Kilogramcki pridno narascajo, do zdaj sem predelala +7,5kg:pujs:..ceprav trebuscek ni ravno velik:(
Jaz se nevem kaksen porod bom imela, sem pa zacela obiskovat solo za starse in sem cisto navdusena:sloncek::kuza::miska:Res mi je vsec, pa ko naj se tlko bajsik tam:love:super pogled.Bila sem presenecena, ker je bilo tudi ogromno partnerjev zraven!:sloncek:

*Binchy mislim da se vsepovsod caka priblizno en teden!;)

lp, nina:nosecka:

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2005 10:40:35   
Urška//
Oj

no mi pa nismo glih prevec vredu, so me danes spustili iz porodnisnice, kjer so me zaradi hudih bolecin v busceku obdrzali ze v cetrtek:((, sem bla ful zalostna.So ze mislili, da bom kar sla rodit oz. na CR,sem ze dobila tri doze injekcije za bebina pljucka,ampak mi se ne damo.

Diagnoza oslabljen maternicni vrat in predlezeca posteljica:zmeden:,ni mi jasno kako se je to zgodilo v samo enem mesecu.
No po petdnevnem strogem lezanju se je posteljica dvignila 3.8cm od ustja:bravo:, bolecine pa so se malo ostale in tako strogo mirovanje do nadaljnega:((, ne vem kak bom zdrzala.

Eh sej bo samo da je:duda: zdrava.
Obrnjena pa je ze z glavico navzdol,brca pa tudi ze ful ful.

No v materinsko solo vceraj nisem mogla it nazalost, bomo ze nekaj porihtali.

Zdaj komaj cakam da pride ati domov da naju pocarta ker se nismo vidli od sobote:((,ker niso dovolili obiskov zaradi viroz.

lepo se imejte

papa

Urska//in:duda:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2005 10:44:46   
Anonimen
Urska// jaz sem ze sprasevala po tebi.:)

Glavno da je zdaj vredu.:bravo:A bebika je ze obrnjena?meni bodo 1.aprila gledali kako je z lego otrocka pravijo!9nebesaze koamj cakam da ga vidim:love:

Vceraj sem te pa iskala po predavalnici,pa sem misla, da si mogoce bolana!Guzva pa je bla ful!:kuza:

Lepo pocivajte, pa se cartajte!:sloncek:

p.s.: nic ne prehitevaj s porodom-mi2 bova sle skupaj rodit:):)-

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2005 11:11:29   
majča
ekola, še midva...

sva ok, danes sicer ne skačemo tako zelo, .. očitno je zaspanček.... :muca:

sicer pa sem pridelala +6 kg, mali je menda že obrnjen z glavico navzdol, ima cca 1300 g in obseg glavice 27 cm... :bravo::bravo:

naslednji pregled imava 31.03. , ko bom v 32 tednu... sicer se pa počutim dobro, križ me ne boli, a to se moram verjetno zahvaliti moji psički :kuza:, ki me vsak dan pelje na sprehod, sobica je že urejena, samo še voziček čakamo pri Schmidu in Nivea ali pa Penaten nahrbtnik moram še nabaviti... no ja, pa zadnje tedne še kozmetiko in pleničke...

CSD bom urejala aprila, v materinsko šolo bom pa tudi začela hoditi 6.4. - v Domžalah... do takrat sem tudi še v službi, potem pa dopust in porodniška...

jaz že komaj čakam mojega malega cukrčka....

:nosecka: Maja in :modri: (29 t)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2005 13:45:30   
NENAJANI
Jaz sem pa danes prav neverjetno tečna!!!! Grem sama sebi že prav na živce!!!!:((:((:zmeden:
Boli me vse!!! Še posebej križ in rebra, tako da sploh ne spim več dobro!!:((
Pregled imam 14.3. Nimam pojma a bo že gledala, če se je bebi obrnil! Bušek že prav nenormalno raste, se mi zdi da je vsak dan večji!!!!:zmeden:
O varstvu še nisem razmišljala, imamo še čas!!!
Rekreacija: sprehodi, sprehodi, sprehodi!!!! Za kaj drugega pa nikakor nimam energije!:zmeden::ups:
Mi je žal, da sem toliko zakomplicirala in zajamrala, a nekomu pač moram!!!!:(:ups:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2005 21:51:44   
Barbara L
Lep pozdrav še od :nosecka: in 9nebesa;

Midva se prav super počutiva, obrnjena sva v pravo lego, 24/3 imava UZ, brcava in se pogovarjava, super nama je.

Včeraj so me prvič bolele noge - stopala!!!!:grrr:

Zredila sem se 8,5+ in od danes naprej bom pazila kaj dam v usta!!!:)-:pujs::pujs::)-

Telovadim bolj malo, na sprehode bi tudi lahko šla pogosteje in spolne odnose imam prepovedane. :hudicek:

Drugače pa že vsi komaj čakamo na :duda::modri:

LP

Barbara L:metulj:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?