|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   :(
19.12.2004 10:54:59   
pika74
Ojla punce.

Dons zjutrej je blo konec mojih sanj. Dobila sem M. In zdaj me že cel dopoldne fuuul šraufa.

Test je mel prav. Ni bil pokvarjen, ni blo premal nosečniškega hormona. Sploh ga ni blo:(. Samo znaki so bli. Pa psiha. Pa nč druzga. Aja, pa skor en tedn zamude, kar se mi še ni zgodl.

Tko, zdej smo mal pojokcal. Zdej gremo pa naprej. Danes je nov dan. Januarja se prijavim na laparoskopijo in histeroskopijo, pol bomo pa vidl. Če ne bo šlo, pa IVF. Če ne bom pa stara tetka. Sej to tud ni tko slabo.

Punce, lep dan vam želim in hvala, da ste upale z mano:rozica::rozica:.

Lp
Pika74
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.12.2004 10:56:35   
ZARA
oh,Pika ne noooooooooo...:(:(:(

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2004 10:58:15   
Sisy
:((:((:(( Pika tok mi je hudo......:((:((:((

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2004 10:58:19   
biba77
Uh, Pika74, zal mi je...:(:(:(:(
Ma, ves kaj, ne se sekirat! Danes JE nov dan in NIKAKOR ne bos samo stara tetka!!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za tebe in dvigni glavo. Naslednje leto bo magicno "za nas".
Upam, da bo zvijanje cimprej mimo in :hudicek: M tudi!!!
:miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2004 10:58:46   
pika74
Ja, zgleda, da bo mogla bit razlika med Zaro in mojim mladeničem mal večja:)-:)-.

Ni kej. Gremo naprej.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2004 10:59:44   
ZARA
oj bejbike...sej ti pravm Pika,da do 10 let ni sile...;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2004 10:59:55   
Sisy
eno :rozica: zate

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2004 11:04:59   
pika74
Ja biba77, glavo morm pa res mal dvignt. U bistvu bi bla mal za naštelat. Kr mal se je povesla dons. A ma ktera kšn šraufncigr al pa un gedor ključ št. 13? Drgač mi bo dons še dol padla:)-:)-:)-.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2004 11:05:05   
Bety
Pika74, žalostna si...in mi s teboj...zares..:((

Pa osebno mislim, da zamuda ne napoveduje nič slabega. Bolj porazno je, če M pride prezgodaj.

Če si letnik '74, potem ti sporočam, da imaš še veliko časa za zanositev in ni nič izgubljeno. Dobro je, da opraviš vse preiskave, pa ti priporočam, da to naredi prvo tvoj partner, da ga izključimo iz igre.

Jaz sem prepričana, da ti bo uspelo...:duda::angel:..

Za Božič in Silvestrovo boš že imela NOVO MOŽNOST za :sloncek::sloncek::sloncek: in morda ti prav takrat uspe, saj boš dala možgančke na off, uživala boš...

Držim ti pesti :miska::miska::miska:

Mi smo s teboj...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2004 11:06:32   
naja78
pikica.glavo gor in nasmeh na usta.grem stavt da boš v roku 1 leta-že prej zibala tako ali tako.saj si mlada.miljon možnosti maš da ti uspe pa če ne drgač pa z IVF.
Baje potem kar uspešno ženske zanosijo normalno.zato v akcijo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2004 11:15:44   
cmokec
:((:((, jaz sem bila pa tako prepričana.

:rozica::rozica: za našo Piko

cmokec

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2004 11:38:03   
pika74
Ma ni cmokec. Tud jst sm učeri hotla kr Pii73 sms napisat, da sm zihr, da je res. Še moj me je zvečer vprašal, kok % mislm da je. Pa sm rekla, da tok čutm, da sm, da je moje mnenje 300%. Pa se je zjutrej vse okol obrnil. Še zvečer sm brala in gledala en priročnik, kako zgleda zarodek pr 5-6ih tednih in sm vidla, da bi mogl bit velikosti riža. Ampak ni.

Za nagrado sm zdej dobla še M. Ma prou ironično vse skup. K si najbolj prepričan, da je. Te v trenutku zasuka in pol še ti krči.

Ja zgleda da za nekatere res drži trditev:

ŽIVOT JE TAKAV, ČUPAV I DLAKAV.

Punce hvala za ramo:rozica:.

Sej bom kmal najdla ta šraufncigr št.13, pa bom boljš.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2004 11:48:16   
Pia73
Nimam besed: :((:((:((:((:((

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2004 11:49:54   
Anonimen
Pika 74 Le pogumno naprej!!!!!!!!!
Ti to zmoreš!!!!!
Ženske ne popustimo nikoli,trma je naša dobra stran!!!!
Lp neva:rozica:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
19.12.2004 11:50:29   
pika74
Ma Pia73, ti maš zihr un ključ gedor št.138) - sej bo boljš. Sej brez fešte tud otrok ni. Kokr ni cvetja brez trnja.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.12.2004 11:51:57   
Pia73
Jaz te samo prosim, da ostani takšna kot si. Še jaz sem tak žalostna :( , ti pa že tolkoptimistična,... :bravo::bravo::bravo:

Ja, ja ključev pa imam celo paleto, saj veš sem jih pogosto potrebovala,...Le oglasi se,... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.12.2004 11:55:07   
dory
pika74...ne obupaj...in cimbolj sprosceno naprej...bos vidla kako nas bos enkrat presentla z novicko..celo zelo kmalu...drzim pestke mocno mocno za naprej :)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.12.2004 11:55:46   
pika74
No, evo, sam to sm rabla slišat:)-:)-, da ma en ta ključ, pa sm že boljš8)8)8)8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.12.2004 12:24:42   
neni
Pika, sej veš, IVF te čaka in takoj zatem :duda: Tako je namenjeno nam, ki to zmoremo.:bravo:
Razumem pa da je danes dan za kakšno solzico, še meni so prišle.
Kar se pa velikosti pikic tiče pa jaz vsakič ko sem sama počekiram kolk velike bi zdej že ble.
Pod kožo smo vsi krvavi, zato smo pa ljudje.
Stisni se k tvojmu in jutri bo nov dan - baje snežen, pripravi lopato.

lp Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.12.2004 12:35:23   
VITA74
Pika tudi mi pri nas se najdejo ključi, za katere garantiram da delujejo, smo jih testiral :)

Pogumno punca naprej...naslednje leto bo naše :bravo:

Lp :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.12.2004 12:39:28   
Reneja
Pika, ko boš najmanj pričakovala se bo zgodilo. Vidim, da ti volje ne manjka, kar je najvažneje.
Kot sem ti že enkrat napisala, ti v letu 2005 resnično želim :modri::nosecka:9nebesa:duda:. Pa tudi vsem ostalim, ki delate na tem.

Lepo nedeljo R:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.12.2004 13:20:00   
GoYa
Pika, če ne boš našla ključa, ga pri meni dobiš. Moj jih ima polno garažo.
Pikica bo pa tudi kmalu, tako ali drugače.

LP

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.12.2004 15:51:27   
Teya
pika, full mi je žal...sem se res veslila, da se bova skupaj preselile na zgornji forum...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.12.2004 17:48:36   
Anonimen
:((:((:((:((:((:(( Pa ne noooo....:(

:rozica::rozica::rozica: zate!

lp,:fis:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.12.2004 17:48:44   
Anitka
:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(

O neeeeeeeeeeeeeee moja PIKICA. Pa tako sem upala, da si naša srečka :nosecka: Upam, da so krči že mimo in jok tudi, potem pa brcni :hudicek: v ta zadnjo in gremo v nov boj s pokončno glavo. K tistemu tvojemu ŽIVOT JE TAKAV....pa dodajam ... A KAD GA OBRIJEŠ NIJE NI TAKAV.:)-:)-:)-:)-

PIKA jutri je nov dan in zavedajmo se, a bomo že jutri spet en dan bližje našemu cilju.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP,

Anitka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!