Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 20:32:24
|
|
|
|
Jančika_
|
To, da se je ta zaščita obnesla prej, sploh ni pomembno. Kadarkoli lahko zataji. Torej - test, pa bojo vsi dvomi pregnani.
|
|
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 20:45:30
|
|
|
|
Marogica
|
Isto, kot Jančika. Čimprej kupi test
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 20:51:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, mamica80, pa da ne boš mislila, da nekaj za brezveze moraliziram - ne, govorim ti iz lastnih izkušenj. Prvega otročka sva delala 7 mesecev. Pet mesecev po porodu sem še polno dojila in še nisem imela menstruacije. Pri spolnih odnosih se 1x ali 2x nisva zaščitila, pač z mislijo na to, da prvič nekaj časa ni ratalo in da še nimam M - pa ja, seveda sva naciljala prvo ovulacijo in sem zanosila.
|
|
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 20:52:04
|
|
|
|
Lana_s
|
Lahko da se še ti ni uredila. Jaz sem 5 mesecev po porodu in pride kdaj se ji zazdi Najprej dva meseca točno na 20 -tega v mesecu, potem 26., nato 28. Pred nosečnostjo pa vedno 28. ali 29 dan.
|
|
RE: +/-, mnenja prosim nujno 14.11.2005 22:52:12
|
|
|
|
cinci
|
ja kar test si pejt kupit.Je čist tko kot ti je Janička povedala. Jst sem tud 2X M dobla po porodu,tretjič pa je ni blo-bo pa kmal nekje sredina decembra.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?