HelenaLena
|
Princess13, midva tudi fantka pričakujema . Čist možno, da boma isti čas v porodnišnici. Bolj se nagibam k mariborski, v mislih mam še soboško, tako da še ne vem. Prve mesece boma pri starših, mama mi bo lahko dosti v pomoč, vsaj kuhati ne bo treba . Sem s Prlekije in bi mi od doma bila bližja soboška porodnišnica. Vendar s fantom živima začasno v Slovenski Bistrici, tako da vse je odvisno, kje se bom nahajala v času popadkov . Midva sma bla v šoli za starše že konec aprila do polovice maja . Sma se kar hitro odločila, takrat se mi skoraj nič ni videlo, tako da me je sestra, ki je predavala ,vprašala, v kerem tednu sem . Ni določeno, kdaj greš, pa zapomnila sma si tudi dosti . Fajn je blo, smo slišali tudi kaj novega. Moj trebušček je srednji, bi rekla . Vidi se definitivno, da sem noseča . Me je danes frizerka zasliševala, kdaj mam rok pa kaj pričakujem pa kakšno ime bom dala itd. Vsega tudi ne rabim povedat . Vsaj kar se tiče imena. Mi je rekla, da mu lahko dam ime Taras ...prvič slišala, pa ok no, vsak po svoje, različni okusi. Jaz sem bolj na ruska imena. Hočem pač, da je obema všeč. Meni še manjka vse za nego pa previjalne še nimam. Aja, moderc za dojenje tudi nebi blo slabo nabaviti, ampak to grem oktobra.
|