sassa
|
Pozdravljen-a, pred šestimi meseci sem čez noč, v osmem mesecu nosečnosti, ostala sama. Pravzaprav niti ne sama. V meni se je porajalo novo življenje, ob meni pa sta bili še dve deklici. Ena petletnica, ki je čez noč postala odgovornejša in ena dveletnica, ki je na svet prišla s svojimi, zame 'posebnimi darovi' in v skladu s tem potrebuje poseben starševski pristop. Upala sem, da bo rojstvo otročka stvari uredilo. Po rojstvu se je vse samo slabšalo, dokler nisem pristala čisto na dnu življenja, kot bi padla na betonska tla z desetega nadstropja. A sem bila živa. In še kako. Moji trije sončki so mi bili zares sončki. Osnovne smernice so me vodile čez življenjski izziv. Vedela sem, da v dojenju uživam, zato sem trdno vztrajala pri dojenju. Ker nisem imela apetita, sem se dobesedno zalivala s čokolinom. Samo, da je bilo mleko. Tri mesece me je bilo tako sram, da sem propadlo zvezo skrivala. Nato pa sem zbrala pogum in domačim in prijateljem vse priznala. Dobila sem ogromno pomoči. Od terapij, nasvetov, lepih misli, obiskov, čuvanja mojih otrok, ... in kar naenkrat se je življenjska krivulja začela obračati proti soncu, navzgor. Veliko sem si pomagala s tehnikami z dotikom do zdravja, nevrolingvistično programiranje, joga smeha, meditacije, angelski reiki, vse tisto, kar sem se do sedaj naučila, pa sem zelo malo uporabljala. Vse tehnike so pripomogle, da sem lahko zelo hitro vstala s tal. Skozi poti spoznavanja same sebe in osebne rasti sem začela dobivati tudi nova prijateljstva, spoznavati podobne močne in čudovite ljudi. Draga ženska, mamica , dekle. Zdaj, ko sem na poti spoznavanja vrednot in vrednosti same sebe, sem v sebi v srcu dobila informacijo, da ti pomagam, če si v podobni situaciji in ne vidiš izhoda. Sicer nisem uradna terapevtka, a si želim, da pomagam, da vsak človek v sebi začuti svoje vrednosti in potencijale. Vsi smo rojeni za radost. Vsem je odmerjeno enako število sončnih žarkov. Le dopustiti si moramo, da jih spustimo v svoje srce. moj kontakt saskin_soncek@yahoo.com Ta svet je res čudovit, čaroben in radosten. Zaživimo ga tukaj in zdaj :) Objem, Saš
|