polona2
|
Tega jaz ne razumem, jaz, za razliko od žensk, ki niso rodile z EA in ne vedo kako poteka porod z EA, pa so vsepovprek najbolj pametne, točno vem, kako bolijo popadki, ker sem jih imela in sem fino čutila vsakega posebej in tudi meni je bilo kar slabo od bolečine, a zakaj :(, zato ker so me pred porodom na raznih forumih ženske prepričevale, da popadki bolijo, kot kakšne malo močnejše predmenstrualne bolečine in da takoj vse pozabiš :grrr:, ko pa sem dobila prvi popadek, me je pa skoraj kap zadela, tako sem bila šokirana od intenzivnosti bolečine (ja, saj vem, da se zopet ponavljam, ampak, tako je pač bilo), jaz ne bom nikogar prepričevala, naj vzame EA (za razliko od nekaterih, ki non-stop prepričujejo, da je naravni porod nekaj prijetnega...), jaz lahko samo povem svojo izkušnjo, ker ne bom jaz namesto vas na porodni postelji rojevala v bolečinah, preveč burno sem zopet odreagirala, samo vedno imam feeling, da se moram branit, ker sem rodila z EA, Kaya, pametno odločitev ti želim, pa rada se imej, lp!
|