|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   'košara' za prenašanje novorojenčka
23.10.2004 5:27:15   
Anonimen
Pred dnevi sem videla par, ki je imel novorojenčka v 'nečem podobnem, kar je na naši Inglesini'. Nimam pojma kako se stvar imenuje, saj se med vsemi temi izrazi kot so košara, zimska vreča, torba za prenašanje ipd. sploh ne znajdem.

V glavnem, na našem vozičku Inglesina je taka večja torba z ravnim dnom, ročaji in premično strehico. Je snemljiva, v njej se dojenčka lahko prenaša naokoli.
Je pa precej velika, posebej v primerjavi s tem, kar sem videla.
Njihova 'košara' je bila pol manjša, velika nekaj več kot sam novorojenček, z ročaji, strehica pa ni bila tako trdna kot naša.

Zanima me, kako se stvar imenuje in kje bi jo lahko dobila. Tudi podatek o ceni ne bo odveč.

Pa še kako se v resnici obnese, če jo kdo ima.

Neposredna povezava do sporočila: 1
23.10.2004 11:20:19   
kimi
mogoče je pa samo namenjena novorojenčku. Jaz sicer mislim da te košare ne pridejo preveč v poštev-no vsaj pri nam niso prišle

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2004 14:18:51   
Anonimen
Med drugim se jih dobi tudi v paketu za novorojenčka. Vsaj včasih so bile. Gotovo se jih dobi v trgovinah, kjer prodajajo za dojenčke. Lahko, da jih izdeluje Odeja ŠĐkofja Loka, ker sem jih videla v istih barvah blaga, kot vem da so njihovi kovterčki. Pri nas je bila taka košara tudi v vozičku (posebej). Mogoče pa za zimske novorojenčke ni tako napačna. V vozočku mu je fino toplo, ker se zapne tudi zgoraj, pokrivalo, in če pelješ voziček v klet, otroka s košaro vred vzameš iz vozička. Eni pa jih uporabljajo za začetek tudi za posteljice. Od moje prijateljice malček se že bolje počuti v njej, kot pa v posteljici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2004 19:32:42   
kimi
ja se strinjam s splišni za zimske novorojenčke je košara v vozičku res primerna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2004 11:26:01   
Anonimen
Na našem vozičku je že taka košara ampak veliko večja.
Dimenzije tistega, kar sem videla, so bile cca. 65x40 cm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2004 12:34:38   
Anonimen
A je bla taka mehka? Take so včasih full imeli...bom poskusila poiskat sliko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2004 15:34:48   
Anonimen
Ne, Selena, tista vaša košara je košara od vozička. Če jo snameš, je samo še ogrodje, a ne? Potem pa imajo še take majše, mehkejše košare, ki se postavijo v to košaro, ki si jo omenila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2004 15:43:47   
Jančika_
Ja, pri nekaterih vozičkih je zraven. Taka mehka. Jaz sem si jo sposodila, ampak je nisem nič uporabljala, pač ni tako naneslo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2004 10:58:53   
Anonimen
Ja, tista naša košara je košara, ki jo lahko natakneš ali snameš z vozička, potem pa ostane samo ogrodje.
Tista, ki sem jo videla, je enaka, vendar pol manjša.
A da bi se ta manjša dala v ta večjo in da to prodajajo skupaj? Tega pa res še nisem videla.

Meni bi pa prav prišla, ker bo naš decembrski, v lupinici se mi zdi nekoliko preveč izpostavljen pri prenašanju. Pojma nimate, kako tu piha burja :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2004 11:19:27   
*maja
Mogoče misliš Naveto :zmeden:? Je pol manjša od navadnih košar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2004 10:09:53   
pravljica
jaz sem mela to torbo za nošenje dojenčka...sam pride prav res samo za novorojenčka...ga je pol ful težko nosit...tokrat bomo raje lupinico nabavli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2004 4:23:03   
Anonimen
Pravljica, kje pa si jo dobila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2004 8:12:23   
pravljica
baje so bile takrat v paketih...6 let nazaj...kolegica mi jo je posodila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?