Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 23.10.2004 5:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred dnevi sem videla par, ki je imel novorojenčka v 'nečem podobnem, kar je na naši Inglesini'. Nimam pojma kako se stvar imenuje, saj se med vsemi temi izrazi kot so košara, zimska vreča, torba za prenašanje ipd. sploh ne znajdem. V glavnem, na našem vozičku Inglesina je taka večja torba z ravnim dnom, ročaji in premično strehico. Je snemljiva, v njej se dojenčka lahko prenaša naokoli. Je pa precej velika, posebej v primerjavi s tem, kar sem videla. Njihova 'košara' je bila pol manjša, velika nekaj več kot sam novorojenček, z ročaji, strehica pa ni bila tako trdna kot naša. Zanima me, kako se stvar imenuje in kje bi jo lahko dobila. Tudi podatek o ceni ne bo odveč. Pa še kako se v resnici obnese, če jo kdo ima.
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 23.10.2004 11:20:19
|
|
|
|
kimi
|
mogoče je pa samo namenjena novorojenčku. Jaz sicer mislim da te košare ne pridejo preveč v poštev-no vsaj pri nam niso prišle
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 23.10.2004 14:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Med drugim se jih dobi tudi v paketu za novorojenčka. Vsaj včasih so bile. Gotovo se jih dobi v trgovinah, kjer prodajajo za dojenčke. Lahko, da jih izdeluje Odeja ŠĐkofja Loka, ker sem jih videla v istih barvah blaga, kot vem da so njihovi kovterčki. Pri nas je bila taka košara tudi v vozičku (posebej). Mogoče pa za zimske novorojenčke ni tako napačna. V vozočku mu je fino toplo, ker se zapne tudi zgoraj, pokrivalo, in če pelješ voziček v klet, otroka s košaro vred vzameš iz vozička. Eni pa jih uporabljajo za začetek tudi za posteljice. Od moje prijateljice malček se že bolje počuti v njej, kot pa v posteljici.
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 23.10.2004 19:32:42
|
|
|
|
kimi
|
ja se strinjam s splišni za zimske novorojenčke je košara v vozičku res primerna
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 24.10.2004 11:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Na našem vozičku je že taka košara ampak veliko večja. Dimenzije tistega, kar sem videla, so bile cca. 65x40 cm.
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 24.10.2004 12:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A je bla taka mehka? Take so včasih full imeli...bom poskusila poiskat sliko!
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 24.10.2004 15:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Selena, tista vaša košara je košara od vozička. Če jo snameš, je samo še ogrodje, a ne? Potem pa imajo še take majše, mehkejše košare, ki se postavijo v to košaro, ki si jo omenila.
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 24.10.2004 15:43:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, pri nekaterih vozičkih je zraven. Taka mehka. Jaz sem si jo sposodila, ampak je nisem nič uporabljala, pač ni tako naneslo.
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 25.10.2004 10:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tista naša košara je košara, ki jo lahko natakneš ali snameš z vozička, potem pa ostane samo ogrodje. Tista, ki sem jo videla, je enaka, vendar pol manjša. A da bi se ta manjša dala v ta večjo in da to prodajajo skupaj? Tega pa res še nisem videla. Meni bi pa prav prišla, ker bo naš decembrski, v lupinici se mi zdi nekoliko preveč izpostavljen pri prenašanju. Pojma nimate, kako tu piha burja :).
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 25.10.2004 11:19:27
|
|
|
|
*maja
|
Mogoče misliš Naveto :zmeden:? Je pol manjša od navadnih košar.
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 27.10.2004 10:09:53
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem mela to torbo za nošenje dojenčka...sam pride prav res samo za novorojenčka...ga je pol ful težko nosit...tokrat bomo raje lupinico nabavli
|
|
|
|
'košara' za prenašanje novorojenčka 28.10.2004 4:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravljica, kje pa si jo dobila?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?