|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "ZMEŠANI" HORMONI
9.2.2005 17:05:48   
sašaš
A katera mogoče ve, kaj pomeni oz. na kaj vpliva, če imaš preveč estrogena???:zmeden2: Ali hormonsko neravnovesje kaj vpliva na zanositev???:zmeden2:

Hvala za kakršenkoli morebitni odgovor!:rozica:

Lp :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   "ZMEŠANI" HORMONI
9.2.2005 19:35:57   
naja78
živjo.seveda da hormoni vplivajo na zanositev.teh je pa veliko,estrogen-mislim,da je to moški sp.hormon,prolaktin,ki se poviša v nosečnosti in ne sme biti povišan pred nosečnostjo-ovira.naj bi.
uglavnem vsi androgeni hormoni uplivajo-zavirajo spočetje :duda:.

pokazatelji:mazolji,poraščenost,neredne M- ni nujno,akne,....
vzroki:stres,dednost,motnje v delovanju hipofize,ščitnice,....
zdravljenje:G,tabletke,nič oz.malo stresa ,B komplex,sprehodi,.....sreča....pa saj veš

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   "ZMEŠANI" HORMONI
9.2.2005 19:41:52   
simi73
zdravo!
malo bi popravila informacije od naje-estrogen je ženski spolni hormon in če ti ga primanjkuje so težave z ovulacijo in zanositvijo (tak je men moja G razložila). Če se motim se naji opravičujem:ups:
lp, simi

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   "ZMEŠANI" HORMONI
9.2.2005 19:48:15   
Sisy
A ni tako da če ti primanjkuje PROGESTERONA da ni ovulacije? Vsaj tko so meni razložil.....:ups:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   "ZMEŠANI" HORMONI
9.2.2005 19:52:56   
naja78
ja jest tud mislim tko,kot sisy.no uglavnem moških naj ženska ne bi mela.
simi,lahk se pa jest motim.no n važno.vemo kaj hočmo rečt,če pa katera ve pa bi prosile razlago,kajne!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   "ZMEŠANI" HORMONI
9.2.2005 21:57:14   
sašaš
Estrogen JE ženski sp. hormon - to sem sigurna. Jaz naj bi ga imela preveč - na kaj to vpliva pa ne vem! Gin. imam šele drug čez en teden, ampak sem full neučakana!

:muca:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   "ZMEŠANI" HORMONI
9.2.2005 22:13:38   
Pia73
estrgen je hormon jajčnega - folikla.

Folikel med razvojem in rastjo izloča v kri hormon estrogen. Med pacietkami obstajajo velike razlike tako pri hormonskih vrednostih kot tudi pri UZ meritvah. Na splošno je pomembno, da vrednosti estrogena in premeri foliklov med stimulacijo rastejo.

Kaj pa pomeni, če je estrogena preveč - ne vem. Morda gre za diagnozo PCO,... :zmeden:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......